- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.841
nuarinim annnenlerdemisinnn sen
görmedim canım hiç... mersahıda hiç görmedim oda yok
mersahim test yapmis en son negatifmis galiba belki ondan bi müddet gelmek istemiyodurrr
aynen canım keşke birazda olsa...ama maalesef insanı yaşanan olaylar iyice tahammülsüz yapıo..sabrın sonu selamet çok gzl bir söz ama olmuyo işte bazen..eskiden bende daha sabırsızdım olaylara daha tebkili kalabiliyodum ama şimdi eski tahammülsüzlüğüm sabrım yok sabırlı olmayı öğrendim
evet canım burdayım daha, burda kalacam daha
nuarinim kiscem kusura bakma benim gibi cok konusan biri topikte yalniz kalinca bunalima girdimde bi sen online sin sen cevap yazamasanda kendi kendime soru soruyom iste
estefurulllah canım nedemek ya olurmu öyle şey....
öyle canım inan öyle iyi anlıyorum ki buraya yazan kişileri ama bu süreçte sabırlı olmak gerekiyor işte...ah nuarinim insalalhhbide kendini bilmez cevredeki insalnlarin sorualri iyice sabir nede birakmiyo.. insan ne carsiya ne pazara bilem cikmak istemiyo iyikide kücük bi yerde yasamiyoo öyle olsaydi iyice kafayi yedirtirlerdi valla yaw bikmadan her zaman ayni soru sorulmazki sabirla cevap veriyosun sonram yine ayni soru ay soru gelde sabrettt
kal kiscemmama sen calismiyomuydun benmi yanlis hatirliyommm
öyle canım inan öyle iyi anlıyorum ki buraya yazan kişileri ama bu süreçte sabırlı olmak gerekiyor işte...
yok canım evlenince yer değiştirince mecburi bıraktım....
nuarinimm simdiki igneni süreklimi kullanacan yoksa ayda bir hemotoloji yine kan alip igne dozunu ona göremi ayarliyacakkk
sürekli kullanacakmışım doktor birşey demedi canım, inanan buraya geldiğimde gitmek istemiyorum hiç evime gözüm hep burayı arıyor burda büyüdüm herşeyim burda çünkü
anladim nuarinimmigne dozun bence yeterli sükür lekelenme ne yok cünküüü
benim icin de ankara bi baska kiscemm..tr geldigimde bile baska sehirlere biel cok gitmek istememm ankara yetiyo bana esimde öyle hic antalyayi ne sevmezz bizimde tüm yakinlarimiz ankara ve ilcesinde onlari gezmekle ziyaret etmekle bilem iznimiz bitiyo baska yerlere gitmedennn
artık hayırlısı canım bilmiyorum ki ya çok farklı bi süreç geçen bi doktora gittim bana diyor ki bana gelseydin ben sana iğne vermezdim bu pıhtılaşma daha kanıtlanmış birşey değil diyor anlamadım gitti inan, düşünüyorumda ailemde kimsede yok
yok o doktor desin nuarinimm simdiki tedavin doru ben 3 yildir bu pihtilasma isini arastiriyomm senin faktördeki kisilerin ignesiz devam ettigini hic okumadimmcogu doktorun bu konuda bilgisi olmadigi icin böyle konusuyoo..bide kiscem ailende olup oladigini bilemezsinki..mesala bende gitigim tüm doktorlara öyle dedim ..hepside kesin ya annende yada babanda vardir cünkü bu genetik bi hastalik dedilerr..ama kardesler hepsinde olmayabilir dedilerrr..bisende bu geni almis olabilirsin dedilerr..su an annen yada baban kan pihtilasma testini yaptirsinlar büyük ihtimal birinde vardirrr mutlaka....benden baska ablalarimda nede düsük yapan yok demekki onalrda yok aileden bi ben almisim bu genii
demek ki öyle canım ne yapalım kısmet demekki zor süreçleri atlatmamız lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?