Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ah nuarinim insalalhh bide kendini bilmez cevredeki insalnlarin sorualri iyice sabir nede birakmiyo..insan ne carsiya ne pazara bilem cikmak istemiyo iyikide kücük bi yerde yasamiyoo öyle olsaydi iyice kafayi yedirtirlerdi vallayaw bikmadan her zaman ayni soru sorulmazki sabirla cevap veriyosun sonram yine ayni soru ay soru gelde sabrettt

öyle canım inan öyle iyi anlıyorum ki buraya yazan kişileri ama bu süreçte sabırlı olmak gerekiyor işte...
kal kiscemmama sen calismiyomuydun benmi yanlis hatirliyommm

yok canım evlenince yer değiştirince mecburi bıraktım....

nuarinimm simdiki igneni süreklimi kullanacan yoksa ayda bir hemotolojiye yine kan alip igne dozunu ona göremi ayarlanacakkk

Son düzenleme:
nuarinimm simdiki igneni süreklimi kullanacan yoksa ayda bir hemotoloji yine kan alip igne dozunu ona göremi ayarliyacakkk

sürekli kullanacakmışım doktor birşey demedi canım, inanan buraya geldiğimde gitmek istemiyorum hiç evime gözüm hep burayı arıyor burda büyüdüm herşeyim burda çünkü

Son düzenleme:
sürekli kullanacakmışım doktor birşey demedi canım, inanan buraya geldiğimde gitmek istemiyorum hiç evime gözüm hep burayı arıyor burda büyüdüm herşeyim burda çünkü

anladim nuarinimmigne dozun bence yeterli sükür lekelenme ne yok cünküüü

benim icin de ankara bi baska kiscemm..tr geldigimde bile baska sehirlere biel cok gitmek istememmankara yetiyo banaesimde öyle hic antalyayi ne sevmezz bizimde tüm yakinlarimiz ankara ve ilcesinde onlari gezmekle ziyaret etmekle bilem iznimiz bitiyo baska yerlere gitmedennn

simdik bilem mmc diye müzik kanali var onda sürekli ankara oyun havalari caliniyo onu dinliyomm

artık hayırlısı canım bilmiyorum ki ya çok farklı bi süreç geçen bi doktora gittim bana diyor ki bana gelseydin ben sana iğne vermezdim bu pıhtılaşma daha kanıtlanmış birşey değil diyor anlamadım gitti inan, düşünüyorumda ailemde kimsede yok

yok o doktor desin nuarinimm simdiki tedavin doru ben 3 yildir bu pihtilasma isini arastiriyomm senin faktördeki kisilerin ignesiz devam ettigini hic okumadimmcogu doktorun bu konuda bilgisi olmadigi icin böyle konusuyoo..bide kiscem ailende olup oladigini bilemezsinki..mesala bende gitigim tüm doktorlara öyle dedim ..hepside kesin ya annende yada babanda vardir cünkü bu genetik bi hastalik dedilerr..ama kardesler hepsinde olmayabilir dedilerrr..bisende bu geni almis olabilirsin dedilerr..su an annen yada baban kan pihtilasma testini yaptirsinlar büyük ihtimal birinde vardirrr mutlaka....benden baska ablalarimda nede düsük yapan yok demekki onalrda yok aileden bi ben almisim bu genii

demek ki öyle canım ne yapalım kısmet demekki zor süreçleri atlatmamız lazımmış

demek ki öyle canım ne yapalım kısmet demekki zor süreçleri atlatmamız lazımmış

öyle kiscemm sen rahat ol sadece yawrunu düsünn..bu cok degisik bi hastalikkk doktorlarda bazi seyleri deneyerekkk tecrübe kazaniyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…