Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

okumuşsundur adet oldum moralim bozuk bugün ama adetim bittimi yine yeni bir ay yeni bi umut derim umudum biterse yaşayamam zaten

okudum kiscem benide aglattinn oyüzden aklim sendeydiitabi öyle melekimm umudumuz rabbim izin verdikce hic bitmeyecekkiii inslalahhhinsallah olacakk inaniyorumm ben bunaabizimki mücadecele sabir ve inacla olacakkkk...mükafatinida alacaz inslalahhhh

seninde üzülmeni istemezdim canım..
allah razı olsun hepinizden dert ortağımsınız benim kimselere diyemediklerimi diyorum size eşimin yanında ağlayamıyorum zaten beni öyle görünce üzülüyo çook
canım çöp kutunu boşaltırmısın

seni böyle görmek istemedigim icin melekimm...diger kiscelerimede üzülüyom ama seni daha iyi anliyorumm..yasadikalrin mücadelen hic kolay degill rabbim sabirlar versin güc versin bol kazanc versin insalalhhhh...yinede gercekten helal olsun diyorum daha bi kac ay yada bi yillik mücedelede yikilan kislarla karsilastirincaallahim inslalah seni en kisa zamanda ikizlarle kucagini doldursunnn

amin canım mesajımı aldın mı

inş ikiz olur canım dediğin gibi ama ben 1 taneye de razıyım yeterki rabbim tüm olmayanlara ve bana tattırsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…