- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.881
inş ikiz olur canım dediğin gibi ama ben 1 taneye de razıyım yeterki rabbim tüm olmayanlara ve bana tattırsın bu duyguyu
cevap yazıcam ama 10 dk engeli...benim icimden hep ikiz demek geliyo melekimm rabbim saglikli versinde kac tane verirsealdim mesajini cankusumm yazdim
cevap yazıcam ama 10 dk engeli...
allah senden razı olsun canım allahım seninde bu seferki hamile kaldığında bebeğini ayırmasın sende doğasaya kadar inş diğerleride cennette bekliyeceklerdir seni
seninki normal kiscem daha 3 aylik olmadinnher halde 12.haftadan itibaren karindan bakarrr loorimki halen parmakla muayene ediyomus ana erkek parmakla etmesin yaw biz kadindan ne hallere giriyozz utaniyoz bide
sorma yaaaa ben cok kötü oluyorummm. bir de ben sal götürüyorum yanimda doktorum her seferinde gülüyorr.. iger kadinlari ok merak ediyorum yaa nasil gidiyorlar masaya kadar. iiiiiiiigggggggg
ayyy ben geldim canlarımmm :) bugn hastalanmam gerekiyodu ama hala bişi yok :) gerçi hamilelik hisside yok ama hep aynı umut işde
yemekimi yaptim bi de pilav yapmam lasimmaksamda survivorda varrr
hamilesin amasey karniyarikk
hosgeldin civcivbide yarin olsun bakalim kiscem hep günündemi gelirdi yosam bi kac günlük gecikme oluyomuyduuu
hosgeldin civcivbide yarin olsun bakalim kiscem hep günündemi gelirdi yosam bi kac günlük gecikme oluyomuyduuu
canım benm hep gününde oluyodu geçen ay bitek 7 gün gecikdi hatta ben kesin hamileyimdir dedim kan testi aldım negattif olunca çok kötü olmuşdum ozamn. bugünde olmam gerekio ama bilmiyorum bu sefer çok ümitlendirmiyorum kendimi
ben asermiyomm kuzummmm ben cok yitorumm sadece... ama patlicani agzima sürmemmmmmm))
miamorem kebapta yemiyonnkebap sevilmezmi kiscemm patlican kebabi ne
canım benm hep gününde oluyodu geçen ay bitek 7 gün gecikdi hatta ben kesin hamileyimdir dedim kan testi aldım negattif olunca çok kötü olmuşdum ozamn. bugünde olmam gerekio ama bilmiyorum bu sefer çok ümitlendirmiyorum kendimi
patlicanin bir tek közlenip salatasini yiyorum baska da hic yememmm... bir de pirasa.. herseyi yerim baska....
miamorem kebapta yemiyonnkebap sevilmezmi kiscemm patlican kebabi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?