Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hangi pilavi yapcan, pirinc mi? icine toz zencefil koy yarim tatli kasigi cokk güzel oluyor..:_))

denim o zamannn insalah toz zencefil vardir evde bi bakimmmmvarsa atim icine yoksa hemen alimda yarin diger pilavda yapim öYlesimcik cikim kiscem bana müsadeee

kerevizi de portakalli yapiyorummmm.. karnibahari kokusundan yiyemiyordum onuda portakalli yapiyorumm. televizyindan ögrenmistim..

miamorem kerevizi bende portakalli yapiyom ama karnibahari hic denemedimmmmona batirip kizartacammm

yok annem kizratmasini yine yumurtaya batir kizart. ama yemegini yaparken sulu yemegini su yerine portakal suyu koy. harika oluyor. iki havuc bir de patates. ayni kereviz pisirir gibi..

he anladim tamam onuda deniycem bu zamana hep kizarmistim

sen bilirsin o zaman.. ben bir iki gün daha gecikirse daha cok ümitlencen diye dedimdi. ben adetimden 7 gün önce terst yapmistim..

anladım canım ama herkesde belli olmuyorki bazılarının 7 gün geçdikten sonra testte belli oluyormuş zaten varsada belli olmaz belki bide ondan yapmıyorum pazartesiye kadar olmassam alıcam bir test nolur dus edin hamiş olımmm çok istiyorum

hayırlı akşamlar kızlar ve melekler :)
nasılız bakem:)

insaaalllh tatlimmm... buradaki bütün kadinlar her gün bu umut le yarina uyaniyorlar... insaalllah. nasipse olur..ama herseyin basinda biraz rahat olmak var unutmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…