- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.901
hangi pilavi yapcan, pirinc mi? icine toz zencefil koy yarim tatli kasigi cokk güzel oluyor..:_))
hangi pilavi yapcan, pirinc mi? icine toz zencefil koy yarim tatli kasigi cokk güzel oluyor..:_))
kerevizi de portakalli yapiyorummmm.. karnibahari kokusundan yiyemiyordum onuda portakalli yapiyorumm. televizyindan ögrenmistim..
denim o zamannn insalah toz zencefil vardir evde bi bakimmmmvarsa atim icine yoksa hemen alimda yarin diger pilavda yapim öYle simcik cikim kiscem bana müsadeee
benimde hamile kalmadan önceki adtim gecikisti. halk arasinda deneme yapiyor dmeislerdi... hayirlisi olsunnn
miamorem kerevizi bende portakalli yapiyom ama karnibahari hic denemedimmmmona batirip kizartacammm
hadiiii afiyet olsunnnn, bizde yemege gidicez. esim hazirlanabilirse tabii:))
ayyyyy inşş hadi :) ümitlenmiyorum dedim sen böle diincede bi hoş oldum :) geçen ilk defa gecikmişdi ay inş hamişim allahımmm
yemegemi gidecenizzafiyet olsun ne restaurantina gidecenizzz
yok annem kizratmasini yine yumurtaya batir kizart. ama yemegini yaparken sulu yemegini su yerine portakal suyu koy. harika oluyor. iki havuc bir de patates. ayni kereviz pisirir gibi..
test yap simdi canim yaa. en azindan gün gecip geciktikce kötü olmazsin.
bizim köyde üc tane var zaten:)) ikisi alman biri yunan. ben yunanin yemeklerini cok begeniyorum. yunana gidicez..
canım eşim kzııyor bi bekle sonra üzülüyosun dio bende beklicem artık napim
herif aradi geliyomuss simcik aciktim der pilavida yapim barii
sen bilirsin o zaman.. ben bir iki gün daha gecikirse daha cok ümitlencen diye dedimdi. ben adetimden 7 gün önce terst yapmistim..
hayırlı akşamlar canım nasılsınhayırlı akşamlar kızlar ve melekler :)
nasılız bakem:)
anladım canım ama herkesde belli olmuyorki bazılarının 7 gün geçdikten sonra testte belli oluyormuş zaten varsada belli olmaz belki bide ondan yapmıyorum pazartesiye kadar olmassam alıcam bir test nolur dus edin hamiş olımmm çok istiyorum
hayırlı akşamlar kızlar ve melekler :)
nasılız bakem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?