Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi akşamlar kızlar bugün serephoneye başladım aslında doktorum verdi ben kullanırken eşimin tedavi olmasını istemişti doktorum. kullanma dedi. şimdi eşimin sperm testi iyi çıktı. ben de bu ilacı kullanmaya başladım ama çok dokunuyor ilaç aşırı şişkinlik yapıyor. kulanan var mı ilacı

hayir canim tanimiyorum o ilaci..

insaaalllh tatlimmm... buradaki bütün kadinlar her gün bu umut le yarina uyaniyorlar... insaalllah. nasipse olur..ama herseyin basinda biraz rahat olmak var unutmaa...

biliyorum canım benm rabbim hakkımzda hayırlısını versinn. rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese bi bebiş versin. ay dün haberlerde bi kadın gördüm ufacık bebeği bırakmış güneşin altına uzaktan izliyormuş dilendirio bebeği resmen 5 aylık bile yokdu bebek. insann sinirleri bozuluo böylelerinide görünce biz bebğimiz olsun die dua ediyoruz millet neler yapıyor

igne dr 04 le başlarız dedoloji doktorumi bilmiyorum dr hap bilmem ne yzıdı almadım salak gibi kilo aldırır diye hayırlısı yoksa normalde temiz dedi hemotolojideki doktoru

merhaba
yazdıklarınızı okudum forumda, ne kadar pozitif ve motive edici bir üslubunuz var, hayran kaldım doğrusu.
ben size 2 şey sormak isterim..
ovülasyon testlerini eczanelerden temin etmek mümkün değil mi?
silkeleme yöntemi ne oluyor?
- hiç duymadım
hamile kaldığınız ay soğan kürü kullandınız mı?

ben regl oldum bugün ve yeni bir ay için şimdiden heves içindeyim.
cevap verirseniz çok memnun olacağım.
sevgiler.

Son düzenleme:
igne dr 04 le başlarız dedoloji doktorumi bilmiyorum dr hap bilmem ne yzıdı almadım salak gibi kilo aldırır diye hayırlısı yoksa normalde temiz dedi hemotolojideki doktoru

ajda sende de mi pıhtılaşma sorunu var ilaç ne kullanıyosun...benimde pıhtılaşma bozukluğu heterozigot varmış b vitamini coraspin ve folik asit içiyorum hamile kalınca iğneye başlıcakmış...

ajda sende de mi pıhtılaşma sorunu var ilaç ne kullanıyosun...benimde pıhtılaşma bozukluğu heterozigot varmış b vitamini coraspin ve folik asit içiyorum hamile kalınca iğneye başlıcakmış...

merhaba :))
cahilliğim verin lütfen merak ettiğim şey, kanda pıhtılaşma sorunun varsa bu hamilelikten önce de öğrenilebilir mi??
doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi bana ancak imkan varsa ben de öğrenmek isterim..

canım ben 1,5 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum ondan sonra kan vermemi istedi genetik tarama için onun sonucunda çıktı...

yeşilfıstık ne zamandır evlisin canım problemin var mı neden soğankürü kullanmak istiyorsun

topiklerin en yardımseveri en pozitifi...iyiki varsınız valla allah herkesten razı olsun..
heterojen arkadaşım sen de bana yardımcı ol yaa bi şey sorucam sana ben de 8 haftalık bebeği mi kaybettim ama kan testi istemedi benim doktorum acaba neden her kürtajdan sonra yapılmalı o zaman değil mi bir daha hamile kalınırsa o problem yine olabilir çünkü

canım ben 1,5 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum ondan sonra kan vermemi istedi genetik tarama için onun sonucunda çıktı...

Ben de 5 haftalık düşük yaptım ama araştırmadılar.
Sence kendim mi talep etsem?
Arka arkaya 5 düşük yaşayıp da sonuncusunda kan pıhtılaşması sorunu yaşadığı ortaya çıkan insanlar var..

yeşilfıstık ne zamandır evlisin canım problemin var mı neden soğankürü kullanmak istiyorsun

Selam : ))
Evlilik 2 sene ancak denemeler çok az..
İş güç derken aksattık. (korunduk)
Geçen sene 5 haftalık bir düşük..
Bu sene de geçen ay bir deneme ancak bugün regl oldum :)

Soğan kürü mantıken faydalı geldi, arındırıyor vücudu, toksinlerden temizliyor diyerek..
Şimdiden bir yöntem belirlemek istiyorum.
Ne önerirsiniz?

ya yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum doktorumda karşılaşmıştım bir bayanla dedi ki ben de kanpıhtılaşması var 3 aylık gebeyim buyüzden doktor beye iğne vurunuyorum. Hamile kaldıktan sonra da bi çözümü var galiba

aynı şeyleri yaşamışız canım hemen hemen ama bence sen ve eşin bi muayene olun vakit kaybetmeden ondan sonra tedaviye geçin eğer başka problemler varsa soğan kürü boşuna zaman kaybı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…