- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.941
merhaba :))
cahilliğim verin lütfen merak ettiğim şey, kanda pıhtılaşma sorunun varsa bu hamilelikten önce de öğrenilebilir mi??
doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi bana ancak imkan varsa ben de öğrenmek isterim..
ya yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum doktorumda karşılaşmıştım bir bayanla dedi ki ben de kanpıhtılaşması var 3 aylık gebeyim buyüzden doktor beye iğne vurunuyorum. Hamile kaldıktan sonra da bi çözümü var galiba
heterojen arkadaşım sen de bana yardımcı ol yaa bi şey sorucam sana ben de 8 haftalık bebeği mi kaybettim ama kan testi istemedi benim doktorum acaba neden her kürtajdan sonra yapılmalı o zaman değil mi bir daha hamile kalınırsa o problem yine olabilir çünkü
üçüncü gebeliğinde ilaç tedavisi olduğun halde mi düşük oldu canım yaakislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptimbazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:
heterojen arkadaşım sen de bana yardımcı ol yaa bi şey sorucam sana ben de 8 haftalık bebeği mi kaybettim ama kan testi istemedi benim doktorum acaba neden her kürtajdan sonra yapılmalı o zaman değil mi bir daha hamile kalınırsa o problem yine olabilir çünkü
üçüncü gebeliğinde ilaç tedavisi olduğun halde mi düşük oldu canım yaa
Ben de 5 haftalık düşük yaptım ama araştırmadılar.
Sence kendim mi talep etsem?
Arka arkaya 5 düşük yaşayıp da sonuncusunda kan pıhtılaşması sorunu yaşadığı ortaya çıkan insanlar var..
haklısın ne diyeyim bi doktor kontrolünde yaptır da aklında kalmasın hiç değilseaksiliklerin yaşanmasına hiç demoralize olmam da önlem alma ihtimali varken, alamazsak üzülürüm. Mesela genetik test benden istenmedi. Düşük yaptığımı bildiği halde? Acaba gereksiz bir endişe mi taşıyorum yoksa mahallenin delisi almayı göze alıp her türlü önlemimi alsam mı?
O düşük ağrılarını bir daha yaşamak istemem (elimdeyse imkan)
evet canım mutlaka git yaptır devlet hastanelerinde üç düşükten sonra yapılıyomuş bu test..sen özel bi hastaneye git ve iste doktordan ....Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah...
kislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptimbazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:
ayyy arkadaşım kıyamam sanaaaa. Insan hamile kaldığına bile sevinemez yaa ne zor allah acil şifa versin. Inşallah o 5 bebeğin de seni cennetin kapısında bekliyorlardır. Senin günahlarına kefaret olur çektiğin sıkıntılar da inşallahevet canim 3.4. 5. Bebeklerde tüm hersey yapildigi halde yine kaybettimm.cok zor bi hastalikk..tam bu yüzden 4 hemotoloji doktoru degistirdimmm
özelde cok pahali bu test en iyisi mecburen yalan söyleyip üniv hastanesinde yaptirmakkk
kisce ögrenebilirsin ama doktorlar üc düsük yapmayi bekletiyo ama mecburen yalan söyleyip üniv yada arastirma hastanesine gdip 3 düsügüm var deyip testi yaptiran cok kis varr
canım benim allah yardımcın olsun başka bişey sebep oluyo olabilir mi acaba...
yok kiscem ya bakilmadik incelenmedik yerimiz kalmadi esli olarak tek bulduklari sey kan pihtilasmasiii
ben yüz lira verdim sigortalıyım...
Fena bir aydınlanma yaşadım şuan.
Pazartesi özele gidip test yaptırıcam.
Düşükler oluyor ama sonunda mutlaka kazanan taraf oluyor. Yılmadıkça ve doğru doktorlar önderliğinde. O doktoru bulmak mühim. Ben titiz doktor istiyorum.
yok kiscem ya bakilmadik incelenmedik yerimiz kalmadi esli olarak tek bulduklari sey kan pihtilasmasiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?