Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptim bazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:

kisce ögrenebilirsin ama doktorlar üc düsük yapmayi bekletiyo ama mecburen yalan söyleyip üniv yada arastirma hastanesine gdip 3 düsügüm var deyip testi yaptiran cok kis varr

Aksiliklerin yaşanmasına hiç demoralize olmam da önlem alma ihtimali varken, alamazsak üzülürüm. Mesela genetik test benden istenmedi. Düşük yaptığımı bildiği halde? Acaba gereksiz bir endişe mi taşıyorum yoksa mahallenin delisi almayı göze alıp her türlü önlemimi alsam mı?

O düşük ağrılarını bir daha yaşamak istemem (elimdeyse imkan)

evet canım mutlaka git yaptır devlet hastanelerinde üç düşükten sonra yapılıyomuş bu test..sen özel bi hastaneye git ve iste doktordan ....Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah...

kislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptim bazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:
üçüncü gebeliğinde ilaç tedavisi olduğun halde mi düşük oldu canım yaa

bu sorunun cevabını merakla (!) beklemekteyim..

evet kesinlikle iste canım...hastalığı taşıyan bizlerin düşüğüne bu mu sebep bilinemiyor ama bu hasta geni taşıyorsak yüzde yükseliyor...

haklısın ne diyeyim bi doktor kontrolünde yaptır da aklında kalmasın hiç değilse

evet canım mutlaka git yaptır devlet hastanelerinde üç düşükten sonra yapılıyomuş bu test..sen özel bi hastaneye git ve iste doktordan ....Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah...

özelde cok pahali bu test en iyisi mecburen yalan söyleyip üniv hastanesinde yaptirmakkk

canım benim allah yardımcın olsun başka bişey sebep oluyo olabilir mi acaba...

evet canim 3.4. 5. Bebeklerde tüm hersey yapildigi halde yine kaybettimm.cok zor bi hastalikk..tam bu yüzden 4 hemotoloji doktoru degistirdimmm
ayyy arkadaşım kıyamam sanaaaa. Insan hamile kaldığına bile sevinemez yaa ne zor allah acil şifa versin. Inşallah o 5 bebeğin de seni cennetin kapısında bekliyorlardır. Senin günahlarına kefaret olur çektiğin sıkıntılar da inşallah

kisce ögrenebilirsin ama doktorlar üc düsük yapmayi bekletiyo ama mecburen yalan söyleyip üniv yada arastirma hastanesine gdip 3 düsügüm var deyip testi yaptiran cok kis varr

Fena bir aydınlanma yaşadım şuan.
Pazartesi özele gidip test yaptırıcam.
Düşükler oluyor ama sonunda mutlaka kazanan taraf oluyor. Yılmadıkça ve doğru doktorlar önderliğinde. O doktoru bulmak mühim. Ben titiz doktor istiyorum.

bi sor bakalim özele ben cok pahali biliyorum heterejon kisce 100 lira diyo bizede haber ver kaca yapacaklarinida iyice aydinlansin bu konuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…