- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.961
ayyy arkadaşım kıyamam sanaaaa. Insan hamile kaldığına bile sevinemez yaa ne zor allah acil şifa versin. Inşallah o 5 bebeğin de seni cennetin kapısında bekliyorlardır. Senin günahlarına kefaret olur çektiğin sıkıntılar da inşallah
sen almanyadaydın de mi canım türkiye de olsaydın seni türk hekimlerine emanet ederdikyok kiscem ya bakilmadik incelenmedik yerimiz kalmadi esli olarak tek bulduklari sey kan pihtilasmasiii
canım vardı allahın bi bildiği ne diyeli bizi layık görmüş derdi vermek iiçin allah hepimize sağlıklı evlatlar verecek inşallah... öptüm hepinizi ben çıkıyorum...
bi kasim annesi olarak araniza katilmak istiyorum
eger kabul ederseniz
ederiz ama bi şartla bize umut olucannnn değilse olmaaaaazbi kasim annesi olarak araniza katilmak istiyorum
eger kabul ederseniz
sen almanyadaydın de mi canım türkiye de olsaydın seni türk hekimlerine emanet ederdik
gel kiscem niye kabul etmeyelim seve seveeehayirli olsun demekk anne adayisinn rabbim tamamina erdirsin insallahhh
ederiz ama bi şartla bize umut olucannnn değilse olmaaaaaz
Bence pes etmemek ve devam etmek en doğrusu..
Ne kadar kıymetli ebeveynler olursunuz siz..
Merakla bekliyorum gelişmelerini..
tskler canim
anne oldum 5 aylik nurtopu gibi bir oglum var
Demek bebişin de kucağındaaa allah uzun ömür versin ne gzel darısı bizim başımıza inşallah. Ee anlat hadi bebiş maceranı sen de bize
masmalalhhben kasim annesiyim deyince bu kasimda dogum yapacan sanmistim kiscemm
birinci bitti sira ikinci hamilelikte
zorluk bir an o bebisinin aglamasini duyunca hersey unutuluyor
cok guzel bi duyguydu cook
allahim herkese nasip etsin
amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?