- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.001
melek kiscem tamda seni yazacaktimgüzel sescikli yazinca moreme ilk sen tabi aklima geldin
melekim kayboldu
burdayım kıscem ruyama mesaj yazıyodum kafanı çalıştır acık anlarsın ne yazdığımı
hoşbuldum bitanem bende sarılımmelekimmmmmm...............Hoş geldin canım..Gel bi sarıliimm sana ,, mesaj yazdım sana görmedin mi....
kıscem sen zaten güzelsinsacimi düzeltimde :108::108::108::108::108::108::108::108::108::108::108:kislar gelsin bari taramadimya cirkinim diye bakip kaciyolar galibaaaa
burdayım kıscem ruyama mesaj yazıyodum kafanı çalıştır acık anlarsın ne yazdığımı
hoşbuldum bitanem bende sarılım
zuhalim burdamisinnn
kıscem sen zaten güzelsinruyamda özel mesajı okumaya gitti sanırım
Canim buradayim haber vereyim diye girdim.. henuz regl olmadim ama karin agrisi ile uyandim simdi birsey yok.. bugun zaten test yapmam gelmezse ki gelecek gibi duruyor ama bakalim.. gelmezse yarin yaparim cesaret edersem.. dayanamam hemen yaparim diyordum ama oyle olmuyormus:))) muhtemelen regl oldum diye yazacagimm ama olsun biraz heyecan sürsun
bugün az kişi var nerde bu kıscıklar
kuzum dün çook ağladım ben o sayfayı kaçırmışsındır belki zaten biliyorum olmayacağını ama içimde herzaman küçük bi umut besliyorum her ay ama olmadı yine ..Melegimm senin durum nee ayni gunlerdeydi galiba bat seninle
Valla canim gecen hafta ufak tefek seyler var gibiydi ama bu hafta yok sanki hicbirsey yoktamam zuhalim gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap süphen varmi belirti ne gibi
melekim kayboldu
ruyam burdamisin
bURdayım kızzzzzzzzzz.............ruyamdada sescik yokk
Yasakım zatii güzelsin şincik süslendin mi kociş seni alır KK dan...,,,,,,sacimi düzeltimde :108::108::108::108::108::108::108::108::108::108::108:kislar gelsin bari taramadimya cirkinim diye bakip kaciyolar galibaaaa
pazar havalarda isindi melekimmmkislar gezmelerde evi temizlemedeee
melekim bahar temizligine basladinmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?