Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melek kiscem tamda seni yazacaktim güzel sescikli yazinca moreme ilk sen tabi aklima geldin

melekim kayboldu

burdayım kıscem ruyama mesaj yazıyodum kafanı çalıştır acık anlarsın ne yazdığımı
melekimmmmmm ...............Hoş geldin canım..Gel bi sarıliimm sana ,, mesaj yazdım sana görmedin mi....
hoşbuldum bitanem bende sarılım

Son düzenleme:
sacimi düzeltimde :108::108::108::108::108::108::108::108::108::108::108:kislar gelsin bari taramadimya cirkinim diye bakip kaciyolar galibaaaa

zuhalim burdamisinnn

Canim buradayim haber vereyim diye girdim.. henuz regl olmadim ama karin agrisi ile uyandim simdi birsey yok.. bugun zaten test yapmam gelmezse ki gelecek gibi duruyor ama bakalim.. gelmezse yarin yaparim cesaret edersem.. dayanamam hemen yaparim diyordum ama oyle olmuyormus:))) muhtemelen regl oldum diye yazacagimm ama olsun biraz heyecan sürsun

tamam zuhalim gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap süphen varmi belirti ne gibi

moreminde misafiri varmis öglene biseyler yapacam dedi aksama ancak gelirmisssss

Melegimm senin durum nee ayni gunlerdeydi galiba bat seninle
kuzum dün çook ağladım ben o sayfayı kaçırmışsındır belki zaten biliyorum olmayacağını ama içimde herzaman küçük bi umut besliyorum her ay ama olmadı yine ..
adetim başladı yani...
demekki daha zamanı var rabbim sabır versin inş isyan etmekten korusun beni
inş sende vardır canım bak daha önce olmuş yine olur inş sakın sen umutsuz olma
bunu iyice öğrendim bu dünyada ki en zor şeymiş umutsuzluk

Son düzenleme:
tamam zuhalim gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap süphen varmi belirti ne gibi
Valla canim gecen hafta ufak tefek seyler var gibiydi ama bu hafta yok sanki hicbirsey yok sadece bel agrisi.... birde karin agrisi olunca ister istemez regl diye yoruyorum artik... bakalim nasip canim artik olsa da olmaasada farketmez hayirlisi bu ay degilmis derim. Olursa da mutlu olurumm tabi korkuyla beraber

melekim kayboldu

ruyam burdamisin

ruyamdada sescik yokk
bURdayım kızzzzzzzzzz............. ...........Geldim bak..Sesciklerimi duy......................
sacimi düzeltimde :108::108::108::108::108::108::108::108::108::108::108:kislar gelsin bari taramadimya cirkinim diye bakip kaciyolar galibaaaa
Yasakım zatii güzelsin şincik süslendin mi kociş seni alır KK dan...,,,,,,

yok canım daha yapmadım bahar temizliği birkaç defa misafirler geldiğinde şöyle dip bucak temizlemiştim ama daha camları perdeleri hiç
ellemedim bi kaç hafta daha geçsinde yapıcam bakalım

sizde hava hala soğukmu
pazar havalarda isindi melekimmmkislar gezmelerde evi temizlemedeee

melekim bahar temizligine basladinmii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…