- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.021
Valla ben umuttan pek hazeden biri degilim neden acaba yaa hamileysem gibi cumlelerim yok haklisin belki daha once yasadigim icin boyleyim ama Rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize.. Uzuldum senin icin ama Allahim biliyor zamanini melegim benimm. Senin icin cokk cook dua edecegim inan bana...kuzum dün çook ağladım ben o sayfayı kaçırmışsındır belki zaten biliyorum olmayacağını ama içimde herzaman küçük bi umut besliyorum her ay ama olmadı yine ..
adetim başladı yani...
demekki daha zamanı var rabbim sabır versin inş isyan etmektenkorusun beni
inş sende vardır canım bak daha önce olmuş yine olur inş sakın sen umutsuz olma
bunu iyice öğrendim bu dünyada ki en zor şeymiş umutsuzluk
kuzum dün çook ağladım ben o sayfayı kaçırmışsındır belki zaten biliyorum olmayacağını ama içimde herzaman küçük bi umut besliyorum her ay ama olmadı yine ..
adetim başladı yani...
kızlar kaçmayın biyere 10 15 dk işim var benim gelicem ama geri
sağol canım allah razı olsun hepinizden...Valla ben umuttan pek hazeden biri degilim neden acaba yaa hamileysem gibi cumlelerim yok haklisin belki daha once yasadigim icin boyleyim ama Rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize.. Uzuldum senin icin ama Allahim biliyor zamanini melegim benimm. Senin icin cokk cook dua edecegim inan bana...
inş bitanem inşMeLEKİmmm üzülmek YOOKK ASLA............rABBİM mutlaka verecektir elbet iNŞLLH,,,, Var demekki bi zamanı............Zaman gelmeden hiç bişey olmuyor......Bak beni de üzme................ Ben çokkkkk dua Ediyorum ,senin ve herkezler için..................Allah sesimizi duyuyor ,, Sevincez bir gün inşllh.................
kuzum dün çook ağladım ben o sayfayı kaçırmışsındır belki zaten biliyorum olmayacağını ama içimde herzaman küçük bi umut besliyorum her ay ama olmadı yine ..
adetim başladı yani...
MeLEKİmmm üzülmek YOOKK ASLA............rABBİM mutlaka verecektir elbet iNŞLLH,,,, Var demekki bi zamanı............Zaman gelmeden hiç bişey olmuyor......Bak beni de üzme................ Ben çokkkkk dua Ediyorum ,senin ve herkezler için..................Allah sesimizi duyuyor ,, Sevincez bir gün inşllh.................
Valla canim gecen hafta ufak tefek seyler var gibiydi ama bu hafta yok sanki hicbirsey yoksadece bel agrisi.... birde karin agrisi olunca ister istemez regl diye yoruyorum artik... bakalim nasip canim artik olsa da olmaasada farketmez hayirlisi bu ay degilmis derim. Olursa da mutlu olurumm tabi korkuyla beraber
bURdayım kızzzzzzzzzz........................Geldim bak..Sesciklerimi duy......................
Yasakım zatii güzelsin şincik süslendin mi kociş seni alır KK dan...,,,,,,
:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86::86::86::86::86:
:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86::86::86::86::86:
zuhalimmmm kırmızılar gelmedi miii
inşallahh gelmess de akşam bi çiftetelli oynarızzzzz
hosgeldin ruyammm ruyalarimin kiscesii neka uzun yazmisin bu günn avatarindaki ksicen demi neka tatli bisey yerim onu
Nazımmm hoş geldin kuzum................Nasılsın bakalım,,,,,,
mmorem du bi sarilim yawwwww
sandimki aksama kadar hic görmüycem icin rahatladi oh beartikin rahatca isciklerimi ne yaparim artikinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?