Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Valla ben umuttan pek hazeden biri degilim neden acaba yaa hamileysem gibi cumlelerim yok haklisin belki daha once yasadigim icin boyleyim ama Rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize.. Uzuldum senin icin ama Allahim biliyor zamanini melegim benimm. Senin icin cokk cook dua edecegim inan bana...

kızlar kaçmayın biyere 10 15 dk işim var benim gelicem ama geri

Son düzenleme:

MeLEKİmmm üzülmek YOOKK ASLA............ rABBİM mutlaka verecektir elbet iNŞLLH,,,, Var demekki bi zamanı............Zaman gelmeden hiç bişey olmuyor......Bak beni de üzme................ Ben çokkkkk dua Ediyorum ,senin ve herkezler için..................Allah sesimizi duyuyor ,, Sevincez bir gün inşllh.................

sağol canım allah razı olsun hepinizden...
inş zamanı vardır bigün o zaman gelir..
zaten en çook ihtiyacım olan şey dua

inş bitanem inş
kızceni öp benim için

aglama artik melekimmmher ay tabi umutun olacakk kiscem rabbimden umut kesilirmi hicc topraga bilem can veren rabbime bize evlat vermesi hic zor degil yeterki o istesin

amin ruyammmmm

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun zuhalimm olursan bizde cok sevinirizzzzz

:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86::86::86::86::86:

bURdayım kızzzzzzzzzz............. ...........Geldim bak..Sesciklerimi duy......................
Yasakım zatii güzelsin şincik süslendin mi kociş seni alır KK dan...,,,,,,

hosgeldin ruyammmruyalarimin kiscesiineka uzun yazmisin bu günnavatarindaki kiscen demi neka tatli bisey yerim onu

Son düzenleme:
zuhalimmmm kırmızılar gelmedi miii

inşallahh gelmess de akşam bi çiftetelli oynarızzzzz

hosgeldin ruyammmruyalarimin kiscesiineka uzun yazmisin bu günnavatarindaki ksicen demi neka tatli bisey yerim onu

Yasakım hoşbulduk ,,, uzun yazdım gerçekten.... ama şimcik çıkmam lazım ,,, az sonra yine gelcem çünküm kız durmuyor BYY..................

mmorem du bi sarilim yawwwww

sandimki aksama kadar hic görmüycem icin rahatladi oh beartikin rahatca isciklerimi ne yaparim artikinnn

yassakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saaa bakenn die geldimm moreee özlemişim çokkkk akşam hiç gömedimmmm

nesekiii bende yemeciklerime devam edebilirmmmm ohh beeaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…