Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasakım hoşbulduk ,,, uzun yazdım gerçekten.... ama şimcik çıkmam lazım ,,, az sonra yine gelcem çünküm kız durmuyor BYY..................

görüşürzzz rüyamm cankuşummmm

bende iş yapyommm

akşam dan kafam şiştiiii ,

saat 1:30 da geldimmmm

bEN DE sizin bebilerinizi yicem olsunlar da........ .......Canım ben çıkoom işim var , az sonra yine gelcem NAZIm ..............

oluuuuu rüyammmm yiyebilisnnnn ama yasakımada bırakkkk en güzel yerini ona vercemmmm

Aleykum selam hosbulduk ne var ne yok türkiyede havalar nasil bakem

bu günn canımmm baharr kokusunu aldımmmm çünkümmm bahar alarjim vaaa hemen nezle oldumm
neseki havalarda düzeldi bendeeee
senrdesin cankuşummm yurdışıımı ben akşm yoğdummm bilemdim işim biitnce akşam okucam geçmişi ama şimdi bakamıorummm

yassakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saaa bakenn die geldimm moreee özlemişim çokkkk akşam hiç gömedimmmm

nesekiii bende yemeciklerime devam edebilirmmmm ohh beeaaaa

bende gece birde sana bakmaya geldim merak etmistim cünkümmbaktim yine yoksun neyseki sabah biseyler yazmisin bide gelsede sarilsamda islerimi yapsam demistimmmkis morem biz ayrilamiyoz bi aksam göremeyince böyle oldukk

herkeslere merhabaaaaaaa....

yolcudur abbas baglasan durmaz:)))

antalyaa yolcusu kalmasınnnnnnnn

hayırlı yolcularrrrr miamoremmm beni unutmaaaa haaaa

iknizdenn resimciklerr bekliorummmmm

Geçmiş olsun
Bize bahar biraz zor gepiz1:
Avustuyada yaşıyorum

görüşürzzz rüyamm cankuşummmm

bende iş yapyommm

akşam dan kafam şiştiiii ,

saat 1:30 da geldimmmm

off kalabaklimiydi morem annnelerin eviiyaw siz valla bi an önce imkaniniz varsa tasinin kiscemmm

Son düzenleme:
bende gece birde sana bakmaya geldim merak etmistim cünkümmbaktim yine yoksun neyseki sabah biseyler yazmisin bide gelsede sarilsamda islerimi yapsam demistimmmkis morem biz ayrilamiyoz bi aksam göremeyince böyle oldukk

evett gördümmm sabah ilk işimm saaa bakmak olduuuu kaçta çktın die erkenden yokmuşun ama 2 gibi gelmişinnn
evettttt yasakımmm halimizz niceeee akam bende açcaktıkk kocişim kızdıııı bu saatte napcan dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…