- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.061
Hosbuldum canim benim oglusum cok huysuz bu aralarne kendi uyuyor nede beni uyutuyor :)hosgeldin kiscemmmoglus yatiyomu annesii
cankusum sen nerdesin
Geçmiş olsun
Bize bahar biraz zor gepiz1:
Avustuyada yaşıyorum
evett gördümmm sabah ilk işimm saaa bakmak olduuuukaçta çktın die erkenden yokmuşun ama 2 gibi gelmişinnn
evettttt yasakımmm halimizz niceeeeakam bende açcaktıkk kocişim kızdıııı bu saatte napcan dieeee
unutmamammmmmmmmm, adresini yolla diger taraftan sana hediyemm varrrr)))
geçcektennn mi bada mı gelcekk yoksaa gerçek tenmii gellllllllllllllllllllllllll
off kalbalimiydi morem annnelerin eviiyaw siz valla bi an önce imkaniniz varsa tasinin kiscemmm
doruoluuuuu rüyammmm yiyebilisnnnn ama yasakımada bırakkkk en güzel yerini ona vercemmmm
herkeslere merhabaaaaaaa....
yolcudur abbas baglasan durmaz:)))
dorusaol moremmmm
güle güle miamoremkuzucuga dikkat etttttt
Hosbuldum canim benim oglusum cok huysuz bu aralarne kendi uyuyor nede beni uyutuyor :)
morem survivora baktim girdim yine yoksunn yattim uyuyamadimm sana bakmaya geldimmm bizim burda 1 di saat ama ondan sonra gittim yatmayaa
annnem ben gelememmm, gecen sefer ki hakkimi iszanbul da kullandim. sen adresini ver gönderim var sana, buradan yollamam ama...
kiscem sen avusturyadamisinnbabamlarda önce ordaydi tirolda sonram türkiye ora bura derken almanyadayim simcik ... ah bide amerikda yasasammm macera doluymus oraaada
insaalllah tatlimmmm. su haplari icmeye baslayali cok tedirginimmmm. gidince diyorum bari kalbi atiyormu doktora göstersem miii kii? Yasakcitir eger bisi olsa hisseder miyim yoksa hic bir sey hissetmem mi?
insaalllah tatlimmmm. su haplari icmeye baslayali cok tedirginimmmm. gidince diyorum bari kalbi atiyormu doktora göstersem miii kii? Yasakcitir eger bisi olsa hisseder miyim yoksa hic bir sey hissetmem mi?
tühh bendee ba gelcen sanımmm kalcimmmm heyececandan durcaktııııı
tamamm cankuşummmmm oluuu verirmm aama çokk mahçup oldummm sankimmmm
ni göndercen kii zahmet etcennn okadaaa
o nasıl sözz ablaaaa yawwwwyok öe tabii iii benim yiğenimmmm
duymamış olayımmmm
bende suan tirol bolgesinde yasiyorum
hayat dolu amerikaaaa diyosun yani1:
kiscem sen avusturyadamisinnbabamlarda önce ordaydi tirolda sonram türkiye ora bura derken almanyadayim simcik ... ah bide amerikda yasasammm macera doluymus oraaada
miamorem büyügümsün ama simcik kizacammm amayaw aklina niye öyle seyler getiriyosunn niye bisey olsunnn kiscem hapin ne zarari olur nolur doktoruna güven artikin yawwww istersen gir bi bak ama bosuna korkuyonn..bebekin kalbi durunca biraz belirtilerde azalma baslarrrr ama her belirti azalmasi degilll..normaldede tabi azalabilir belirtilerrrr ama en belirgin özellik leke ve kanammanin baslamasii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?