Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Geçmiş olsun
Bize bahar biraz zor gepiz1:
Avustuyada yaşıyorum

ülemii çokkkk sevindimmmmmmmmmmmm

şey bişey rica etcemm ben kuğa laları çok severim deee

resimm vamııı çekilmişşş nettekiler çok yapmacık duruuooo o kada şiirnler miii

ay ni egüzelll yasakımm gördün müü avusturalyada dioooo ni güzelllll

morem survivora baktim girdim yine yoksunn yattim uyuyamadimm sana bakmaya geldimmm bizim burda 1 di saat ama ondan sonra gittim yatmayaa

off kalbalimiydi morem annnelerin eviiyaw siz valla bi an önce imkaniniz varsa tasinin kiscemmm

aneye gitmedikk yasakım nikaha gittikkk düğün gibi olduu davulluu zurnadı beyincimm şişdiiiii

sonrada kocişin arkadaşı aradaııı okeye gidioz gelin diee saat 11 den onraa ura gittikkkk nargileden ölüodumm

Hosbuldum canim benim oglusum cok huysuz bu aralarne kendi uyuyor nede beni uyutuyor :)

kiscem sen avusturyadamisinnbabamlarda önce ordaydi tiroldasonram türkiye ora bura derken almanyadayim simcik ...ah bide amerikda yasasammmmacera doluymus oraaada

morem survivora baktim girdim yine yoksunn yattim uyuyamadimm sana bakmaya geldimmm bizim burda 1 di saat ama ondan sonra gittim yatmayaa

şükürrr seni gördümmmmm ruhum dinlendi yasakımmmmmmmm
ben isleyemedimmmm dün akşam kociş diorumm akşamm yaww napanız okeye survıvor vaaa 7
seni göndercem ben oraya bidahada gelemicn dediiii olluu dedimmmmm

annnem ben gelememmm, gecen sefer ki hakkimi iszanbul da kullandim. sen adresini ver gönderim var sana, buradan yollamam ama...

tühh bendee ba gelcen sanımmm kalcimmmm heyececandan durcaktııııı

tamamm cankuşummmmm oluuu verirmm aama çokk mahçup oldummm sankimmmm

ni göndercen kii zahmet etcennn okadaaa

insaalllah tatlimmmm. su haplari icmeye baslayali cok tedirginimmmm. gidince diyorum bari kalbi atiyormu doktora göstersem miii kii? Yasakcitir eger bisi olsa hisseder miyim yoksa hic bir sey hissetmem mi?

miamorem büyügümsün ama simcik kizacammm ama yaw aklina niye öyle seyler getiriyosunnniye bisey olsunnn kiscem hapin ne zarari olur nolur doktoruna güven artikin yawwwwistersen gir bi bak ama bosuna korkuyonn..bebekin kalbi durunca biraz belirtilerde azalma baslarrrr ama her belirti azalmasi degilll..normaldede tabi azalabilir belirtilerrrrama en belirgin özellik leke ve kanammanin baslamasii

Son düzenleme:
insaalllah tatlimmmm. su haplari icmeye baslayali cok tedirginimmmm. gidince diyorum bari kalbi atiyormu doktora göstersem miii kii? Yasakcitir eger bisi olsa hisseder miyim yoksa hic bir sey hissetmem mi?

o nasıl sözz ablaaaa yawwww yok öe tabii iii benim yiğenimmmm
duymamış olayımmmm

bende suan tirol bolgesinde yasiyorum

hayat dolu amerikaaaa diyosun yani1:

bak görüyonmu tirolda kalsalarmis birbirimize yakin olacakmisizzzz

yaw hani rafet el romanin sarkisi vardi ya macera dolu amerika diye ondan cok etkilendim bennnah bi görsem nasi macera doluymusss

kiscem sen avusturyadamisinnbabamlarda önce ordaydi tiroldasonram türkiye ora bura derken almanyadayim simcik ...ah bide amerikda yasasammmmacera doluymus oraaada

tühh beaa keşke türkiyede kalaydınızz yaaaa

şimdiii yanındadımmmmmm çoktann gelmişşşştimmmmm hele istanbulta olaydınn bıktın dıııı

öyle bisi yok cok sükür. gecen hafta bulantim zaten gecmisiti ama haplari almaya baslayinca bulanti geri geldi. ama kanama falan yok cok sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…