- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.181
ay sevindim canım yaaa valla bi kötü olduydum kızzz
toplu temizlikmi yapıyon canım
sorma dün silkeleme denedik gülmekten karnım ağrıdı benim herifte şimdi ovulasyon testi almaya gitti bakalım bide onu deniycez
yasakım çöp kutunu boşalt ta gelgercek adimi burda sülemesemmtanidik biri tanir diye bazi seyleri paylasiyomda kaynana ne gibi
ben almanyadayimhic bebem yok hamile kaldim ama hepicigini kan pihtilasmasi yüzünden kaybettimmm son 3 yildir bebe istiyomm önceden calisiyodum 3.düsükten sonra calismiyomm cünkü hamileliklerim hep riski li oluyodu isten her zamanda izinde alamiyosun o yüzden evdeyim simcik tedavim devam ediyo erken evlendim nerdeyse 10 yilima yaklasacam evlilikte ama simdiki aklim olsaydi simdik evlenirsim daha az kaynana derdi cekerdimmm
hep öyle olur zaten ogullarina güven tamcahil insanalr destinam bunlar laftan anlaamaz kör olmuyasicalarrrr
seninkidemi kiscem cok gecmis olsunnn
ya görüyonmu ksicem daaha anlatsam sayfalar benim dertlerimle dolarrrrne çektinn be yasakımm bu kaynanadan sen
kocan ne diyo asıl sen ona bak boşver gerisini hiç önemli değil kocişin yanında olduktan sonra gerisi tırttt
acaba ilerde ben nasil kaynana olcam
insallah cadi olmam1
allah bildiği gibi yapsın canım kendi kızı yokmu ondan çıkar
aynen kızçemm benimki cadılık yapmazda alttan alttan sokar iğneyi yumuşak dikendirr
ya görüyonmu ksicem daaha anlatsam sayfalar benim dertlerimle dolarrrresim iyi öyle olmasa coktan ayrilmistik zatenn..onada ne desin nekadar kötü olsada anasi olmaz olasica
canım hani tüp bebek topiğnde melek kızcem vardıya o bile şimdi kendi hamile kalmış bana sanki sende kendilinden kalacak gibi geliyo
yasakım çöp kutunu boşalt ta gel
bak görünüyozmu kislar bi kaynana lafi acilinca nasi icimi döküyomm
canım hani tüp bebek topiğnde melek kızcem vardıya o bile şimdi kendi hamile kalmış bana sanki sende kendilinden kalacak gibi geliyo
yasakım çöp kutunu boşalt ta gel
aynen kızçemm benimki cadılık yapmazda alttan alttan sokar iğneyi yumuşak dikendirr
ya görüyonmu ksicem daaha anlatsam sayfalar benim dertlerimle dolarrrresim iyi öyle olmasa coktan ayrilmistik zatenn..onada ne desin nekadar kötü olsada anasi olmaz olasica
ben dün duydum çok sevindimsen melekimi yenimi duyuyon kızz ben biliyomki
inşallah canım yaaa ağzından bal damlıyo
efkar bastıysa yak bi cigarameelekim yine dertlendimdee
benim kaynanamda cok duskunmus ogluna o yasasaydi ayni sorunlari yasardim sanirsam
evlilige kimse karismazsa o evlilik super ama 3 sahis girdinmi fena
efkar bastıysa yak bi cigarayasakım
efkar bastıysa yak bi cigarayasakım
yok cigarayi sevmiyom melekim giidmde bi kola icim barii
şaka dedim kızlar bende içmem zaten aslabiri sigaramı dedi hani nerde
yapma ya bırakmaya çalışıyom zatii
görümcem ben evlendikten sonra 4.yü doğurdu kızzz eltimde doğurdu
ay bi anlatımda bak eşim işten çıkarıldı mutfakta kv eltim görümcem beni sıkıştırıyolar kv diyo çocuğu işe göremi ayarlıycan eltim dio şimdiye kadar seni bekledi sen doğurmayınca ben yaptım görümcem çok bekledin artık ikiz yapman lazım o akşam geçtide gel bide benden sor
adam işten çıkmış hakiniz ne die soran yok sonrada samimiyet bekliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?