Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bak görünüyozmu kislar bi kaynana lafi acilinca nasi icimi döküyomm

canım hani tüp bebek topiğnde melek kızcem vardıya o bile şimdi kendi hamile kalmış bana sanki sende kendilinden kalacak gibi geliyo
yasakım çöp kutunu boşalt ta gel

ne çektinn be yasakımm bu kaynanadan sen
kocan ne diyo asıl sen ona bak boşver gerisini hiç önemli değil kocişin yanında olduktan sonra gerisi tırttt
ya görüyonmu ksicem daaha anlatsam sayfalar benim dertlerimle dolarrrresim iyi öyle olmasa coktan ayrilmistik zatenn..onada ne desin nekadar kötü olsada anasi olmaz olasica
acaba ilerde ben nasil kaynana olcam

insallah cadi olmam1

allah bildiği gibi yapsın canım kendi kızı yokmu ondan çıkar

görümcem ben evlendikten sonra 4.yü doğurdu kızzz eltimde doğurdu

ay bi anlatımda bak eşim işten çıkarıldı mutfakta kv eltim görümcem beni sıkıştırıyolar kv diyo çocuğu işe göremi ayarlıycan eltim dio şimdiye kadar seni bekledi sen doğurmayınca ben yaptım görümcem çok bekledin artık ikiz yapman lazım o akşam geçtide gel bide benden sor

adam işten çıkmış hakiniz ne die soran yok sonrada samimiyet bekliyolar

canım hani tüp bebek topiğnde melek kızcem vardıya o bile şimdi kendi hamile kalmış bana sanki sende kendilinden kalacak gibi geliyo

yasakım çöp kutunu boşalt ta gel

sen melekimi yenimi duyuyon kızz ben biliyomki

inşallah canım yaaa ağzından bal damlıyo

benim kaynanamda cok duskunmus ogluna o yasasaydi ayni sorunlari yasardim sanirsam

evlilige kimse karismazsa o evlilik super ama 3 sahis girdinmi fena

haklısın kızçemm takma gitsin ya hepsi aynı işte benimde eltim doğuracak her daka gerim gerim geriliyo napacan işte insanlar böyle allaha havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…