- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.161
saol kiscemm insallahhhyaw cadi iltifat kalir yanindaaaa keske bende 25 ten sonra evlenseydimm evde kalmis gibimm erkencikden evlendik iste bernimki hayatta benden genc 60 sinda ama minyon ve hareketli ya civi gibim daha
yok canim benim besim suan 5 aylik oldu
aynen destinam saana katiliyomm bizimkilert cöplü maleseffffkaynanan varmi 10 yas biden yaslanirsinnn
saol kiscemm insallahhhyaw cadi iltifat kalir yanindaaaa keske bende 25 ten sonra evlenseydimm evde kalmis gibimm erkencikden evlendik iste bernimki hayatta benden genc 60 sinda ama minyon ve hareketli ya civi gibim daha
meraba tanışak bari ben destina 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim
çöpsüz üzüm bulmuşun haa kıymetini bil kvnin iyisi yok maalesef
ayyy kesimlikle katılıyorum valla benimki çocuk die sıkıştırıyodu en son dayanamadım süyledim bende bişey yok oğlundan olmuyo die dün bi kınaya gittik yine aynı çocuk diyo artı oğlunun sorununu hiç ciddiye almıyo şimdiye kadar bana hep erkekte sorun olmaz kadından olur bu işler diyodu yaa (kendisi profya)
ayy maşallahh canım benim bizlere de nasip etsin rabbim inşallahhh
kaçıncı ayında geldi
memnu oldum destina bende dilek
sendemi kaynanadan dertlisin cnm
allah yardimcin olsun
töbe töbeee seninkide tam cadıymışş
amin allahim herkese nasip etsin hayirlisiyla
ben 1 kasim 2012 de dogum yaptim
sabah 6 yi 10 gece
töbe töbeee seninkide tam cadıymışş
saol kiscemm10 yildir mücadele icindeyimm oglunu kiskandi evden cik git ne basini bekliyon dedi bana cadi süle napim simcikk gezdigi kadinalar gününde ne dedikodumu yaparmis yaw ogluna bu kadar merakliydin yaninda tutsaydin kac kere götürüm oglunu atim kapisina al senin olsun diyim dedim sonram vazgectimm baska sorun yoktu tek sorun kiskancligiydi simcikte konusmuyoz kapisina gitmem kapima gelmezz..ama kayinbabam iyidr ama napsin adamm karisi atsa atamiyo satsa satamiyo bak nasi deertlesiyom gördünmü nasi gercek ismimi verim kiscemm o kadar düsük yaptim arayipta bi gecmis olsun demedi cadi
hep öyle olur zaten ogullarina güven tamayyy kesimlikle katılıyorum valla benimki çocuk die sıkıştırıyodu en son dayanamadım süyledim bende bişey yok oğlundan olmuyo die dün bi kınaya gittik yine aynı çocuk diyo artı oğlunun sorununu hiç ciddiye almıyo şimdiye kadar bana hep erkekte sorun olmaz kadından olur bu işler diyodu yaa (kendisi profya)
aynı benimki gibim cadalozmuş
amin canım
kış annesisin yani
bi laf vardır dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfur tövbe benimki öyle dışardan çok iyi sadece beni sokar
bi laf vardır dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfur tövbe benimki öyle dışardan çok iyi sadece beni sokar
saol kiscemm10 yildir mücadele icindeyimm oglunu kiskandi evden cik git ne basini bekliyon dedi bana cadi süle napim simcikk gezdigi kadinalar gününde ne dedikodumu yaparmis yaw ogluna bu kadar merakliydin yaninda tutsaydin kac kere götürüm oglunu atim kapisina al senin olsun diyim dedim sonram vazgectimm baska sorun yoktu tek sorun kiskancligiydi simcikte konusmuyoz kapisina gitmem kapima gelmezz..ama kayinbabam iyidr ama napsin adamm karisi atsa atamiyo satsa satamiyo bak nasi deertlesiyom gördünmü nasi gercek ismimi verim kiscemm o kadar düsük yaptim arayipta bi gecmis olsun demedi cadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?