Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen destinam saana katiliyomm bizimkilert cöplü maleseffffkaynanan varmi 10 yas biden yaslanirsinnn

ayyy kesimlikle katılıyorum valla benimki çocuk die sıkıştırıyodu en son dayanamadım süyledim bende bişey yok oğlundan olmuyo die dün bi kınaya gittik yine aynı çocuk diyo artı oğlunun sorununu hiç ciddiye almıyo şimdiye kadar bana hep erkekte sorun olmaz kadından olur bu işler diyodu yaa (kendisi profya)

töbe töbeee seninkide tam cadıymışş

allah yardimcin olsun

saol kiscemm10 yildir mücadele icindeyimmoglunu kiskandi evden cik git ne basini bekliyon dedi bana cadisüle napim simcikkgezdigi kadinalar gününde ne dedikodumu yaparmis yaw ogluna bu kadar merakliydin yaninda tutsaydin kac kere götürüm oglunu atim kapisina al senin olsun diyim dedim sonram vazgectimmbaska sorun yoktu tek sorun kiskancligiydisimcikte konusmuyoz kapisina gitmem kapima gelmezz..ama kayinbabam iyidr ama napsin adamm karisi atsa atamiyo satsa satamiyobak nasi deertlesiyom gördünmü nasi gercek ismimi verim kiscemmo kadar düsük yaptim arayipta bi gecmis olsun demedi cadi

valla ne desem bilmiyorumki
su gelinlerin kaynanalarindan cektikleri ne yaa

hep öyle olur zaten ogullarina güven tam cahil insanalr destinam bunlar laftan anlaamaz kör olmuyasicalarrrr
aynı benimki gibim cadalozmuş

seninkidemi kiscem cok gecmis olsunnn

bi laf vardır dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfur tövbe benimki öyle dışardan çok iyi sadece beni sokar

vala benimkide öyle ailem bile basta inanmadi o kadin öyle degildir diye sonram ne mal oldugunu anladilarrrrrannem saolsun simcik desteklerrrrrr

kaynanamla iyi gecinirim diyneleri kiskanmiyom ama cok imreniyommmbenimki niye ölye degil diye..evlenince hevesimiz var dedilerrr bizde kal biraz dediler tama dedim evim hazir oldugu halde 4 ay birlikte yasadikkevinde hastalandimm cok agir üsütmüüsm ablam telde beni soruyo diyoki ben duyuorumm aman nolacakki bundan ölünmezki üsütmüs diyo cadisankim doktor nerden biliyo hadi baska bi hastaligimda olabilir mikropp

ne çektinn be yasakımm bu kaynanadan sen
kocan ne diyo asıl sen ona bak boşver gerisini hiç önemli değil kocişin yanında olduktan sonra gerisi tırttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…