Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haklısın kızçemm takma gitsin ya hepsi aynı işte benimde eltim doğuracak her daka gerim gerim geriliyo napacan işte insanlar böyle allaha havale et

valla allah biliyo içimi başta çok iyi niyetli davrandım ama yeter ben öyle davrandıkça enayi yerine koymaya başladılar artık yapmıycam herkes bana nası davranıyosa öylede karşılık görür

valla allah biliyo içimi başta çok iyi niyetli davrandım ama yeter ben öyle davrandıkça enayi yerine koymaya başladılar artık yapmıycam herkes bana nası davranıyosa öylede karşılık görür

kişi kişinin aynasıdır derler zaten ister istemez tepki veriyosun canım ama yinede en güzeli kötülüğe iyilikle karşılık vermek
ben öyle yapıyorum bırak aptal sansınlar allah yukarda görüyo kimin ne olduğunu bide benimki dinci geçinir ama kalbi kötü işte

kızçelerim ben kaçtım
hiç bir şeyi takmayın kafanıza nasıl olsa ara sıra görüyoruz ondada saygıyı bozmamak gerek
hepinizi öptümmm

bende kaçım kızlar ütüden önce bi uğrayım dedim ağzımı ayırdım kaldım daha çamaşır ascam ütü var büsürü haydin görüşürüz canlarım

melekim öptüm canım

hoscakal kutukutupensemm

sabah yazdım sana ama görmedinn

Yasakhayalcim, dün burda konuştuktan sonra aklıma takıldı senin durumun..
Bir kere o yasak hayal sandığın şey yasak olmıcak, buna eminim, bir bebeciğin olana kdr çalışmalara devam..

Ancak ayrıntıları incelemek lazım.
Bazı sorularım var sana;

1- Kan pıhtılaşması denen bu durumun tedavisi sadece gebelikte mi var? Sen şimdiden bişeyler kullanıyor musun?
2- Sana gebe kaldığında uygulanan tedavilerin hangi aşamasında sorun çıkıyor? Doktorun bunu nasıl açıklıyor?
3- Düşüklerin nasıl gerçekleşiyor? Şiddetli karın ve kasık ağrılarıyla mı? Yani düşük başlarken müdahale edilmesi mümkün değil mi?

Canım, sen bunu önce senin kaderin filan sanma. Mutlaka bir matematiği var bu işin.. Kaptırma kendini bu senaryoya. Ne güzel bak ne kadar sağlıklısın ki hamile kalabiliyorsun istediğin zaman..
Gözüm kulağım sende:)

Son düzenleme:

kusura bakma kiscem görmemistim sabah kislar cok yazinca karisiyo mesajlar görmem zor oluyoo saol tekrar yazdigin icinn

kiscem gebelikten önce folik asit ve aspirin kullaniliyo cogunlukla bende kullaniyom suannkiscem ben hamile kaldiktan hemen sonra heparine basliyozzz ancak kacinci haftaya gidebilirsek gidiyoruzz..hamilleiklerim hep kanamali oluyoo...en fazla 15.haftaya kadar gidebildim digerlerini 8.haftada birini 5.haftada kaybettimm..yani benim gebelik testi yapip cift cizgiyi görünce bi gün sonra leke basliyo hamileligimin ilk günlerinde sorun basliyo:26:doktorlaR BILE ne diyecegin ibilemiyo tüm gittidim doktorlar hep doru tedavi yapilmis diyo..baktirmadigimiz yaptirmadigimiz bi testte kalmadi...tam 4 hemotoloji doktoruna gittimm..her hamilleikte igne dozum degistiriliyo yine olmuyo..doktorum yüzde seksen hastamda sonuc aldim sende alamadik diyokiscem düüsklerimm hep kanamli son buluyo ilk bastakinden daah fazla kanamam oluyo hemen hastaneye kosuyorumm malesef bebek ölmüs düsük baslamis oluyo..3 kürtaj iki kendiliginden düsügüm varr...genllikle tabi sideetli agrimda oluyo..müdahelede edmiyolarrrr bebek kaybedilmiy oluyo zaten.ondan önce doktorum ilk haftadan itibarenn düsük hapi veriyo günde 6 defa alttan koyuyorum ama bende hic fayda etmiyoo...:26:kiscem hamile kaliyorum ama iste devam etiremiyoruzzzdoktorlar deniycen sonuna kadar diyo yine tedavileri devam ettirecez diyolarr..bagisikliga kromozoma romatizmaya herseye bakildi sükür hepsi temiz bi pihtilasma illeti bulundu istee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…