- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.201
yaw tek öyle yapsa kendimi zor tutuyom tut sunun sacindan zaten bi sıkımlık cani vartübe yarabbim seytan girme aklima alla alla
yaw tek öyle yapsa kendimi zor tutuyom tut sunun sacindan zaten bi sıkımlık cani vartübe yarabbim seytan girme aklima alla alla
benim kaynanamda cok duskunmus ogluna o yasasaydi ayni sorunlari yasardim sanirsam
evlilige kimse karismazsa o evlilik super ama 3 sahis girdinmi fena
haklısın kızçemm takma gitsin ya hepsi aynı işte benimde eltim doğuracak her daka gerim gerim geriliyo napacan işte insanlar böyle allaha havale et
valla allah biliyo içimi başta çok iyi niyetli davrandım ama yeter ben öyle davrandıkça enayi yerine koymaya başladılar artık yapmıycam herkes bana nası davranıyosa öylede karşılık görür
kızçelerim ben kaçtım
hiç bir şeyi takmayın kafanıza nasıl olsa ara sıra görüyoruz ondada saygıyı bozmamak gerek
hepinizi öptümmm
poffff kizlar
konuyu degistirelim bu konu herkesi daraltti
hiiiist pisssst sakin ol sinirlerine hakim ol
amannn sallama bile hayatımm sen saygını koru o kendisi bozarsa da onun kişiliği onun karakteri
kızçelerim ben kaçtım
hiç bir şeyi takmayın kafanıza nasıl olsa ara sıra görüyoruz ondada saygıyı bozmamak gerek
hepinizi öptümmm
saolun sakinim kisalrr birden bi rüzgar vurdu gecti istee
hoscakal kutukutupensemm
şaka dedim kızlar bende içmem zaten asla
sabah yazdım sana ama görmedinn
Yasakhayalcim, dün burda konuştuktan sonra aklıma takıldı senin durumun..
Bir kere o yasak hayal sandığın şey yasak olmıcak, buna eminim, bir bebeciğin olana kdr çalışmalara devam..
Ancak ayrıntıları incelemek lazım.
Bazı sorularım var sana;
1- Kan pıhtılaşması denen bu durumun tedavisi sadece gebelikte mi var? Sen şimdiden bişeyler kullanıyor musun?
2- Sana gebe kaldığında uygulanan tedavilerin hangi aşamasında sorun çıkıyor? Doktorun bunu nasıl açıklıyor?
3- Düşüklerin nasıl gerçekleşiyor? Şiddetli karın ve kasık ağrılarıyla mı? Yani düşük başlarken müdahale edilmesi mümkün değil mi?
Canım, sen bunu önce senin kaderin filan sanma. Mutlaka bir matematiği var bu işin.. Kaptırma kendini bu senaryoya. Ne güzel bak ne kadar sağlıklısın ki hamile kalabiliyorsun istediğin zaman..
Gözüm kulağım sende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?