Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay sevindim canım yaaa valla bi kötü olduydum kızzz

toplu temizlikmi yapıyon canım

sorma dün silkeleme denedik gülmekten karnım ağrıdı benim herifte şimdi ovulasyon testi almaya gitti bakalım bide onu deniycez

hayalcim senin adin ne kiz soyle bakem bide sen nerde kaliyosun
tekrar tanisak bi

gercek adimi burda sülemesemmtanidik biri tanir diye bazi seyleri paylasiyomda kaynana ne gibi

ben almanyadayim hic bebem yok hamile kaldim ama hepicigini kan pihtilasmasi yüzünden kaybettimmm son 3 yildir bebe istiyommönceden calisiyodum 3.düsükten sonra calismiyomm cünkü hamileliklerim hep riski li oluyodu isten her zamanda izinde alamiyosun o yüzden evdeyim simcik tedavim devam ediyoerken evlendim nerdeyse 10 yilima yaklasacam evlilikte ama simdiki aklim olsaydi simdik evlenirsim daha az kaynana derdi cekerdimmm

Son düzenleme:

cooook gecmis olsun canim ama allahi izniyle olur bi bebisin insallah hic uzelme bende bi dusuk yaptim ikinciyi nasip etti allahim
adini soyleme ozaman kaynanan cadimi senin
erken evlenmek iyi degil hicbir zaman
ben 24 yasimda evlendim tam ideal
kaynananmda rahmetli olmus kavga edecek kimsem yok yani

meraba tanışak bari ben destina 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim

çöpsüz üzüm bulmuşun haa kıymetini bil kvnin iyisi yok maalesef

saol kiscemm insallahhhyaw cadi iltifat kalir yanindaaaakeske bende 25 ten sonra evlenseydimm evde kalmis gibimm erkencikden evlendik istebernimki hayatta benden genc 60 sinda ama minyon ve hareketli ya civi gibim daha

meraba tanışak bari ben destina 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim

çöpsüz üzüm bulmuşun haa kıymetini bil kvnin iyisi yok maalesef

aynen destinam saana katiliyomm bizimkilert cöplü maleseffffkaynanan varmi 10 yas birden yaslanirsinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…