- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.401
günaydınnnnnnnnnnnnn kıscelerimmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm
Daha once cok uzuldum cok agkadim kutuktupensemm o yuzden de korkuyirum teste cunku icimde hep korku vareger hamileysem tek istegim Rabbimden saglikla ona kavusmak.. cunku hep saglikla gelecegi zaman ver Allahim ne olur diye dua ettim... eger oyleyse insallah hamileyimdir degilse inan bana beklerim acelem yook
Selamhosgeldin canim
hoşbuldum canımcımmm. Nasılsınızzzz? Ben gelmeyeli ne var ne yok bakimmmm
Tatlim bende yokum bi kac gundur.insallah vardir guzel gelismeler
inşallahh zuhalim sağlıkla gelir sen içini ferah tut canım
Hepinizi coookkkk ozledim kizlar haftasonu giremedim. Bu hafta cok yogunum ama aklim burda gelisme var mi
kuranı kerimde bir ayet var bzm br yakınımızabir hoca demş kız yapmış hamile kalmış şimdi duadan 3 tane yazıyomuşsun birini eşin birini sen takıyomuşsun birini de bir bardak suya atıyomuşsun adetin sürece yudum dyudum her gün içiyomuşsun bunu 3 ay tekrarlıyomuşsun 3 ay sonra inşallah hamile kalıyomuşsun ama adet olunca kadın çıkarıyomuş üstünden eşi taşıyomuş bakalım ben 1 ay oldu yapalı olur inşallah
canım bildiğim kadarıyla bi gelişme yok zaten en yakın bat sen, ben ,melek di.. melek regl oldu, senle ben test yaptık ikimizde negatif ... reglde olamadıkgelişmeler bundan ibaret... biz regl olalım önümüzdeki aya bakalım inşallah.... inşallah diğer kızlardan müjedeli haberler gelirr
kuranı kerimde bir ayet var bzm br yakınımızabir hoca demş kız yapmış hamile kalmış şimdi duadan 3 tane yazıyomuşsun birini eşin birini sen takıyomuşsun birini de bir bardak suya atıyomuşsun adetin sürece yudum dyudum her gün içiyomuşsun bunu 3 ay tekrarlıyomuşsun 3 ay sonra inşallah hamile kalıyomuşsun ama adet olunca kadın çıkarıyomuş üstünden eşi taşıyomuş bakalım ben 1 ay oldu yapalı olur inşallah
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese guzel bir hafta degilim,benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarim insallah 2013te dilegimiz gercek olur:)
Sanirim bizim yumurcaklar biraz inatcilar,naz yapiyorlar:)
Umitsizlik fakirin harci degil der sair,evet umut etmeye devam,bu ay olmazsa oteki oyle degil mi?
Bugun gecikmemin 10.gunu ,kan da idrar da negatif ,boyle arada kalmak da sanirim en kotusu...
Ama daha az takiyorum artik en azindan bir iki gun oncesine gore,kendimi cok sikmicam artik,Allahim ne zaman nasip ederse...
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese guzel bir hafta degilim,benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarim insallah 2013te dilegimiz gercek olur:)
Umitsizlik fakirin harci degil der sair,evet umut etmeye devam,bu ay olmazsa oteki oyle degil mi?
Bugun gecikmemin 10.gunu ,kan da idrar da negatif ,boyle arada kalmak da sanirim en kotusu...
Ama daha az takiyorum artik en azindan bir iki gun oncesine gore,kendimi cok sikmicam artik,Allahim ne zaman nasip ederse...
Gunaydin Arkadaslar,
İnsallH dier kizlardan mutlu haberler gelircanım bildiğim kadarıyla bi gelişme yok zaten en yakın bat sen, ben ,melek di.. melek regl oldu, senle ben test yaptık ikimizde negatif ... reglde olamadıkgelişmeler bundan ibaret... biz regl olalım önümüzdeki aya bakalım inşallah.... inşallah diğer kızlardan müjedeli haberler gelirr
Gunaydin Arkadaslar,
Sanada günaydın canım.. Çok zor biliyorum ama kafana takmamaya çalışmakla en doğrusunu yapıyosun. Allah'ım hayırlısıyla nasib eder inşallah..
İnsallH dier kizlardan mutlu haberler gelirbu ay olmicagini biliyodum bari regl hemen gelse bazen ha geldi diyom bakiyom bisi yok
Hayirlisi olsun canim hos geldin
Tsk ederim arkadasim,Cumartesi kan testi negatif cikti dunya basima yikildi kendimi perisan ettim ,su an yaklasik 6 aydir deniyoruz.
Esim de sen boyle uzuleceksen her ay cocuk mocuk istemiyorum diyo,onu da uzuyorum istemeden,dedim ki artik zamana birakiyorum,sonucta herhangi bir saglik sorunum yok kist vs.Allahim ne zaman nasip ederse aynen.
Tsk ederim arkadasim,Cumartesi kan testi negatif cikti dunya basima yikildi kendimi perisan ettim ,su an yaklasik 6 aydir deniyoruz.
Esim de sen boyle uzuleceksen her ay cocuk mocuk istemiyorum diyo,onu da uzuyorum istemeden,dedim ki artik zamana birakiyorum,sonucta herhangi bir saglik sorunum yok kist vs.Allahim ne zaman nasip ederse aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?