Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Haftabasi ne guzel moral veriyorsun canim tsk ederim:),evet ben de arkadasin gibi yapacagim,sadece bekleyecegim.
Esim de uzuluyor tabii ama bana diyor ki ben en cok sen uzuldugun icin uzuluyorum,sen lazimsin once bana diyor,sagolsun cok destek oluyor.
Umarim dedigin gibi en kisa zamanda guzel haberler alirim artik..

Canim asla esinle paylasmaktan cekinme,biz iyi gunde kotu gunde birlikte olmayi sectik oyle degil mi,uzulmesi cok normal ,uzuntuler paylastikca azalir arkadasim,seni cok iyi anliyorum,dedigin gibi bizimkiler inatcilar bi gelsinler iki cift lafim olcak bizimkine:)
Inlsahh canim tez zamanda sen de ben de anne oluruz...

Canim pardon bu cvp sana degildi ozur yanlislikla oldu:)

ne güzel bi haber almışsın.. ben aralıkta kürtaj oldum tatlım denemelere yeni başladık,,pek birşey hissetmiyorum hamile olsaydım çıkardı düşüncesindeyim ama nasip tabi sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim inşallah..yarın doktora gideceğim ama hamile myim diye değil sadece içim rahatlasın. sende bebeğine sağlıkla kavuş canımm benimmm

kızlar bişey anlatayımda şaşırın annemin komşusu var aynı memleketliyiz gidip geliriz annem bir gün merak adiyo nerde bu kadın hiç gözükmüyo diye evine gidiyo gidiyo bakıyoki kadın kanepede yatıyo annem diyo ki kız niye yatıyon kalksana diyo kadın anneme gülseren sen benm başıma geleni bilmiyon ben doğordum diyo annem diyo ne doğurması kız sen hamilemiydin oda öyleymiş diyo kadın adet oluyomuş hiç kesilmemiş az kilo aldım sanıyomuş karnı ağrıyomuş tuvalete gitmiş çocuk lap diye bi düşmüş tuvalete nasıl korkmuş 3 tanede oğlu varmış içeriye girmiş bebek elinde çocuklarda korkmuş kadına şoka bakın allahım herşeye kadir o verdi mi verrir vermedi mi vermez

Canim uzuntuler paylasdikca hafiflersin,mutlaka paylas esinle ,iyi gunde kotu gunde beraber olmaktir evlilik.
Ben de bazen senni gibi hissediyorum ama sonra diyorum ki soylemezsem daha kotu hissedicem o yuzden paylasiyorum,simdi uzuluyoruz ama umarim en kisa zamanda guzel haberler alip yuzumuz gulecek:)

Sen herşeyden önce bi anne adayısın canımcım. Sağlam olup dik durman lazım :) Allah neler gösteriyor kullarına. Herşeyde olduğu gibi zaman konusunda da şüphesiz Rabbim en iyisini bilir. Şimdi olmuyorsa ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı içindir diyor Kur'anda :)

Haklisin canim,Allahim herseye kadir,okuyunca sok oldum tabii ama daha once de buna benzer hikayeler duymustum,herkesin bunyesi birbirinden farkli tabii.

Arkadasimin ablasi menapoza girdigini saniyor adeti kesiliyor 4 ay hic bir testte hamilelik yok en son gecen tekrar Cuma kan testi meger 4.5 aylik hamileymis:),inanamadim kadin menapoz beklerken anne oluyor...

Canim pardon bu cvp sana degildi ozur yanlislikla oldu:)

Farkettim canım bnm önemli değil :)

Amin canımmmm bütün güzel duaların için.. :) Dediğin gibi Dr.a gitmen en iyisi, kafanda içinde rahat olur, düşünmektense :) Rabbim herşeyi öyle bir düzenle yaratıyorki, bu da onlardan bi tanesi kuzum. Senin içinde en doğru zamanda gönlüne göre vereceğine eminimm :)

inşallah aslında ben pek sıkıntı yapmıyorum yaşın küçük daha zamanım var diyorumda olmassa eşime söylemes zor geliyo bana ama şimdi onunda formülünü buldum adet tarihimi biliyo eger hasta olursam yüzüm asık oluyo morelim bozuk diyince anlıyo garibim neyapsın

nuarinim kiscem kusura bakma benim gibi cok konusan biri topikte yalniz kalinca bunalima girdimde bi sen online sin sen cevap yazamasanda kendi kendime soru soruyom iste

Allah iiğini vresinn ysakım yahuuuu

ne kadarda tatlisin konyalimisin

arilarin yaptigi gül balimisinn

simdik müzik kanalinda bu sarki caliyoda sen geldin aklima konyali olarak

ama dur miamoremde galiba konyaliydi onada gelsinnn

ooyy ysakım bak eskiyi okumasan gömücemmmm yaniiii iki oynuyumm barimmmmm

amin canım benim inşallahhh

patlicanin bir tek közlenip salatasini yiyorum baska da hic yememmm... bir de pirasa.. herseyi yerim baska....

ahh ahh miamo0remmm ben bir pırasalı börek yaparımm acemi şansıı okadar güzel olukii yeme dien 3 dene yiyiooo

üzülme canım rahat olmaya çalış .. kendini serbest bırakmanda fayda var, hayırlısı olsun inşallah .. benm de geçen ay çok fazla gecikmem olmuştu .. 3 defa kanda gebelik yaptım negatif .. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ...

54 sayfada 38 ayet hünelike de a zekeriyye rabbehü diye başlıyo canım o ayet

buna bakmaya çalışıcam .. inşallah senin de hayırlara vesile olsun bu arada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…