- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.421
Canım her insan farklı yaşıyo ama senin durumunu yaşayan bir arkadaşım daha vardı. Kan ve idrar testleri negatif çıktı. Uzun bir süredir istiyolardı bebeği ama nasip olmuyodu. 0 da dediğin gibi tahliller, kist testleri felan yaptırdı, hiç bir kötü sonucu yoktu. Sadece beklemeye bıraktı ve beklemesine değdi. Rabbim ona da nasib etti. Umarım sende en kısa zamanda alırsın mutlu haberi. Eşinin de etkilenmesi çok normal. Sonuçta sen iyi olmalısınki olacak olan bebişinde iyi olsun.
Canım her insan farklı yaşıyo ama senin durumunu yaşayan bir arkadaşım daha vardı. Kan ve idrar testleri negatif çıktı. Uzun bir süredir istiyolardı bebeği ama nasip olmuyodu. 0 da dediğin gibi tahliller, kist testleri felan yaptırdı, hiç bir kötü sonucu yoktu. Sadece beklemeye bıraktı ve beklemesine değdi. Rabbim ona da nasib etti. Umarım sende en kısa zamanda alırsın mutlu haberi. Eşinin de etkilenmesi çok normal. Sonuçta sen iyi olmalısınki olacak olan bebişinde iyi olsun.
Canim asla esinle paylasmaktan cekinme,biz iyi gunde kotu gunde birlikte olmayi sectik oyle degil mi,uzulmesi cok normal ,uzuntuler paylastikca azalir arkadasim,seni cok iyi anliyorum,dedigin gibi bizimkiler inatcilar bi gelsinler iki cift lafim olcak bizimkine:)
Inlsahh canim tez zamanda sen de ben de anne oluruz...
zerrinimmm inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla nasib olurrr.. Ben adetim iki gün gecikince test yaptım ama negatifti, iki gün sonra yaptım yine negatif. Adetimin gecikmeside bedenimi rahatsız edince Dr.a gittim ve mutlu haberi aldım. Bende dönemsel değişikliklerden etkileniyorum. Yine öyle sandım ama çok şükür bebişimin olduğunu öğrendim.
hayırlısıyla olsun inşallah :)
canım üzülme diycem ama ben de aynısını yapıyorum ama ben en çok ben bunu eşime nasıl söylüycem diye üzülüyorum oda çok üzülüyo bu yüzden kendimi kahrediyrum inşallah kısa zaman sonra gelicek bebişlerimiz annelerini üzüyolar ama gelince unutturcaklar
Haftabasi ne guzel moral veriyorsun canim tsk ederim:),evet ben de arkadasin gibi yapacagim,sadece bekleyecegim.
Esim de uzuluyor tabii ama bana diyor ki ben en cok sen uzuldugun icin uzuluyorum,sen lazimsin once bana diyor,sagolsun cok destek oluyor.
Umarim dedigin gibi en kisa zamanda guzel haberler alirim artik..
kızlar bişey anlatayımda şaşırın annemin komşusu var aynı memleketliyiz gidip geliriz annem bir gün merak adiyo nerde bu kadın hiç gözükmüyo diye evine gidiyo gidiyo bakıyoki kadın kanepede yatıyo annem diyo ki kız niye yatıyon kalksana diyo kadın anneme gülseren sen benm başıma geleni bilmiyon ben doğordum diyo annem diyo ne doğurması kız sen hamilemiydin oda öyleymiş diyo kadın adet oluyomuş hiç kesilmemiş az kilo aldım sanıyomuş karnı ağrıyomuş tuvalete gitmiş çocuk lap diye bi düşmüş tuvalete nasıl korkmuş 3 tanede oğlu varmış içeriye girmiş bebek elinde çocuklarda korkmuş kadına şoka bakın allahım herşeye kadir o verdi mi verrir vermedi mi vermez
Canim pardon bu cvp sana degildi ozur yanlislikla oldu:)
ne güzel bi haber almışsın.. ben aralıkta kürtaj oldum tatlım denemelere yeni başladık,,pek birşey hissetmiyorum hamile olsaydım çıkardı düşüncesindeyim ama nasip tabi sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim inşallah..yarın doktora gideceğim ama hamile myim diye değil sadece içim rahatlasın . sende bebeğine sağlıkla kavuş canımm benimmm
Canim uzuntuler paylasdikca hafiflersin,mutlaka paylas esinle ,iyi gunde kotu gunde beraber olmaktir evlilik.
Ben de bazen senni gibi hissediyorum ama sonra diyorum ki soylemezsem daha kotu hissedicem o yuzden paylasiyorum,simdi uzuluyoruz ama umarim en kisa zamanda guzel haberler alip yuzumuz gulecek:)
nuarinim kiscem kusura bakma benim gibi cok konusan biri topikte yalniz kalinca bunalima girdimde bi sen online sin sen cevap yazamasanda kendi kendime soru soruyom iste
ne kadarda tatlisin konyalimisin
arilarin yaptigi gül balimisinn
simdik müzik kanalinda bu sarki caliyoda sen geldin aklima konyali olarak
ama dur miamoremde galiba konyaliydi onada gelsinnn
Allah iiğini vresinn ysakım yahuuuu
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
benim icimden hep ikiz demek geliyo melekimm rabbim saglikli versinde kac tane verirsealdim mesajini cankusumm yazdim
Farkettim canım bnm önemli değil :)
Amin canımmmm bütün güzel duaların için.. :) Dediğin gibi Dr.a gitmen en iyisi, kafanda içinde rahat olur, düşünmektense :) Rabbim herşeyi öyle bir düzenle yaratıyorki, bu da onlardan bi tanesi kuzum. Senin içinde en doğru zamanda gönlüne göre vereceğine eminimm :)
patlicanin bir tek közlenip salatasini yiyorum baska da hic yememmm... bir de pirasa.. herseyi yerim baska....
kerevizi de portakalli yapiyorummmm.. karnibahari kokusundan yiyemiyordum onuda portakalli yapiyorumm. televizyindan ögrenmistim..
hadiiii afiyet olsunnnn, bizde yemege gidicez. esim hazirlanabilirse tabii:))
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese guzel bir hafta degilim,benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarim insallah 2013te dilegimiz gercek olur:)
Sanirim bizim yumurcaklar biraz inatcilar,naz yapiyorlar:)
Umitsizlik fakirin harci degil der sair,evet umut etmeye devam,bu ay olmazsa oteki oyle degil mi?
Bugun gecikmemin 10.gunu ,kan da idrar da negatif ,boyle arada kalmak da sanirim en kotusu...
Ama daha az takiyorum artik en azindan bir iki gun oncesine gore,kendimi cok sikmicam artik,Allahim ne zaman nasip ederse...
kuranı kerimde bir ayet var bzm br yakınımızabir hoca demş kız yapmış hamile kalmış şimdi duadan 3 tane yazıyomuşsun birini eşin birini sen takıyomuşsun birini de bir bardak suya atıyomuşsun adetin sürece yudum dyudum her gün içiyomuşsun bunu 3 ay tekrarlıyomuşsun 3 ay sonra inşallah hamile kalıyomuşsun ama adet olunca kadın çıkarıyomuş üstünden eşi taşıyomuş bakalım ben 1 ay oldu yapalı olur inşallah
54 sayfada 38 ayet hünelike de a zekeriyye rabbehü diye başlıyo canım o ayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?