Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nazim nerdesin tatlim cik gecmisten de bi kavusak okula gelmek uzereyim. gorusseydik beyaw ozledim cankus

şifa olsun inş.. canımmm ben bliorum o ilacı zaten ben çocuk ile ilgili sadece folikasit içiorum başka hiç ilaç içmedimmm

Nazim nerdesin tatlim cik gecmisten de bi kavusak okula gelmek uzereyim. gorusseydik beyaw ozledim cankus

mersahımmmmm kaç gündür seni soryommmm nirdesinnnn
geçmişi okuuyomm canım cumartesi yoktumm dünde misafirm vardııı dua okuyan vvarmı die eskileri okuuyorummm gelcemm hepen olkuyuo son 50 sayfaaa

kislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptim bazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:

inş... hepsi geccek yasakımmm ben innaıorummm sen gene hamile kalcan ve kıcağına alcannn

kisce ögrenebilirsin ama doktorlar üc düsük yapmayi bekletiyo ama mecburen yalan söyleyip üniv yada arastirma hastanesine gdip 3 düsügüm var deyip testi yaptiran cok kis varr

evet örnek benle mersahımmmm

mersahımmmmm kaç gündür seni soryommmm nirdesinnnn
geçmişi okuuyomm canım cumartesi yoktumm dünde misafirm vardııı dua okuyan vvarmı die eskileri okuuyorummm gelcemm hepen olkuyuo son 50 sayfaaa

Ben persembeden beri yokum kimse anlamadi galiba yoklugumu
Annem geldi hastaydi misafir dugun is guc cok yogundum. reglde gelmiyo

ipekim kıscem senin yavrukuşun benim pcden kaçacakmış gibi kanat çırpıyo hayırdır inş

kısceler benim geçen ay adet 10unda oldu normalde her ay 4 5 gün erken olurdu bu ay olmadı henüz pkolu oldugum için üstüne düşmüyorum hiç bir belirtim yok çünkü ne gögüslerde ne midede sadece akıntım var birde dün gece sabaha kadar uyutmayan bi ateş basması el ve ayaklarım hala yanıyor bu belirtimidir ? gögüs sızlaması yok ama:26:

kocişimin arkadaşları geldi yasakımmmmm karıcıkları ile beraberrr hepsici çokk iiii maşşallahhhh

mersahım ben biliodum senin olmadığnı canım farketmm tabiki aşkolsun bende cumadan sonra giremedim hiç çok yoğun ve telaşlıydım ( hala adet gelmemiş hayırlısı diyorum inşallah güzel sonuçlara doğru gider.. çok kafanı takma, eğer bişey yoksa da mevsimden kaynaklı filan olabilir .. sakin ol ki gelicekse de gecikmeden gelsin canım

miomoremm kiscem ben biftek , pommes, salata bide corba ama onda halen karar veremedim yogur corbasi yapabilirim belkimmmbaskada yok yeterr iki kisiyiz zatenn

pommes ne yasakımmmm :44::44::44::44::44::44::44: yemek mii :44::44::44::44::44:

herşeyin hayırlısı yasakımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…