- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.441
iyi akşamlar kızlar bugün serephoneye başladım aslında doktorum verdi ben kullanırken eşimin tedavi olmasını istemişti doktorum. kullanma dedi. şimdi eşimin sperm testi iyi çıktı. ben de bu ilacı kullanmaya başladım ama çok dokunuyor ilaç aşırı şişkinlik yapıyor. kulanan var mı ilacı
Nazim nerdesin tatlim cik gecmisten de bi kavusakokula gelmek uzereyim. gorusseydik beyaw ozledim cankus
cnm bilmimki galiba öle bende paı 4g /4g homzıgot dendi aynı şeymikiajda sende de mi pıhtılaşma sorunu var ilaç ne kullanıyosun...benimde pıhtılaşma bozukluğu heterozigot varmış b vitamini coraspin ve folik asit içiyorum hamile kalınca iğneye başlıcakmış...
kislar benimde pihtilasma sorunum var ama hadi ilk iki bebekte bilinmiyodu 3.bebekten itibaren igne oldum yine üc düsük daha yaptimbazilarinda igne faydali oluyo bazen olmuyooo malesef halen bunun mücadelesini veriyomm:26:
kisce ögrenebilirsin ama doktorlar üc düsük yapmayi bekletiyo ama mecburen yalan söyleyip üniv yada arastirma hastanesine gdip 3 düsügüm var deyip testi yaptiran cok kis varr
kızlar bişey anlatayımda şaşırın annemin komşusu var aynı memleketliyiz gidip geliriz annem bir gün merak adiyo nerde bu kadın hiç gözükmüyo diye evine gidiyo gidiyo bakıyoki kadın kanepede yatıyo annem diyo ki kız niye yatıyon kalksana diyo kadın anneme gülseren sen benm başıma geleni bilmiyon ben doğordum diyo annem diyo ne doğurması kız sen hamilemiydin oda öyleymiş diyo kadın adet oluyomuş hiç kesilmemiş az kilo aldım sanıyomuş karnı ağrıyomuş tuvalete gitmiş çocuk lap diye bi düşmüş tuvalete nasıl korkmuş 3 tanede oğlu varmış içeriye girmiş bebek elinde çocuklarda korkmuş kadına şoka bakın allahım herşeye kadir o verdi mi verrir vermedi mi vermez
mersahımmmmm kaç gündür seni soryommmmnirdesinnnn
geçmişi okuuyomm canım cumartesi yoktumm dünde misafirm vardııı dua okuyan vvarmı die eskileri okuuyorummm gelcemm hepen olkuyuo son 50 sayfaaa
morem ben daha cok ösledimmmm
hep bekledim dün survivor bitti baktim yine yoksun
alla alla bu kis gelirdi bu saatten sonra ama yok dedim nerde morem dedimm
gecmiste sana sarki ne söylemistimm
cokmu gec gidecek misafirlerinn
bak bide arkadasim yok diyodun masalalh misafirin hic eksik olmuyo
gelenler kimin nesibizi moremden ayiranlar kim süle bakimm
aksamda survivorun en heycanli bölümü vareleme oyunu oynanacak
gönüllüler kzanacak giibikorkuyom cünkü fragmaninda gördüm güc oyunu minderden itekleme gönüllüler daha güclü gibim duruyo sankimm
yaw keske bi gelsende o güzel sesciklerini duysam bi
ipekim kıscem seninyavrukuşun benim pcden kaçacakmış gibi kanat çırpıyo hayırdır inş
miomoremm kiscem ben biftek , pommes, salata bide corba ama onda halen karar veremedim yogur corbasi yapabilirim belkimmmbaskada yok yeterr iki kisiyiz zatenn
yaw morem sende vala ne laflar var kuyrugu kistirdim dedin ya cok güldüm he
pommes ne yasakımmmm :44::44::44::44::44::44::44: yemek mii :44::44::44::44::44:
gercek adimi burda sülemesemmtanidik biri tanir diye bazi seyleri paylasiyomda kaynana ne gibi
ben almanyadayimhic bebem yok hamile kaldim ama hepicigini kan pihtilasmasi yüzünden kaybettimmm son 3 yildir bebe istiyomm önceden calisiyodum 3.düsükten sonra calismiyomm cünkü hamileliklerim hep riski li oluyodu isten her zamanda izinde alamiyosun o yüzden evdeyim simcik tedavim devam ediyo erken evlendim nerdeyse 10 yilima yaklasacam evlilikte ama simdiki aklim olsaydi simdik evlenirsim daha az kaynana derdi cekerdimmm
kısceler benim geçen ay adet 10unda oldu normalde her ay 4 5 gün erken olurdu bu ay olmadı henüz pkolu oldugum için üstüne düşmüyorum hiç bir belirtim yok çünkü ne gögüslerde ne midede sadece akıntım var birde dün gece sabaha kadar uyutmayan bi ateş basması el ve ayaklarım hala yanıyor bu belirtimidir ? gögüs sızlaması yok ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?