- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.461
saol kiscemm10 yildir mücadele icindeyimm oglunu kiskandi evden cik git ne basini bekliyon dedi bana cadi süle napim simcikk gezdigi kadinalar gününde ne dedikodumu yaparmis yaw ogluna bu kadar merakliydin yaninda tutsaydin kac kere götürüm oglunu atim kapisina al senin olsun diyim dedim sonram vazgectimm baska sorun yoktu tek sorun kiskancligiydi simcikte konusmuyoz kapisina gitmem kapima gelmezz..ama kayinbabam iyidr ama napsin adamm karisi atsa atamiyo satsa satamiyo bak nasi deertlesiyom gördünmü nasi gercek ismimi verim kiscemm o kadar düsük yaptim arayipta bi gecmis olsun demedi cadi
benimki tarayıcıyı chrome yapmış ondandır o zaman bi görsentarayıcıyla alakalı bi durum canım , explorersa biraz normal hızı eğer chrome ise orda deli gibi hızlı çırpıyı aynen pcden fırlıcak gibi
yaaaaaw morem alıntı yapıp
yaaaaaw morem alıntı yapıpdurma bakim aşama 4000. sayfa da garpuz yicez böyle olursa 4000 yapcan hemencik
canım sen yoktun dün akşam kutuktupense okudum demişti yasakıma yasak sanamesaj atacaktıcanlarımmm hancekiminn duası dün sonduu geçmişe bakıorum ama 50 sayfanın içinde okuudm dieni gömedimmmm
allah razı olsun canım bizim için uğraşıyosun ama kimileri pek takmıyo gibi geliyo banayaww melekimmm deli olcam yawwww böle görmrmiş olabilirmiiyim die bakıorum hep geçmişeeeeenapimm
canım sen yoktun dün akşam kutuktupense okudum demişti yasakıma yasak sanamesaj atacaktı
allah razı olsun canım bizim için uğraşıyosun ama kimileri pek takmıyo gibi geliyo bana
iyi geceler bitanem istanbula geldimmi senle görüşmeyi çook istiyorum kıscem
kuzum adet oldumda ondan silkeleme falan olunca umut etmiştim belki olmuştur diye bide bu ay göğüslerim çoook büyümüş sertleşmişti olmayn bebeğin belirtilerin aradım işte
amiiiiiiin canım allah rahatlık versin bende yatıcam az sonra
inşallahh görüşcesss melekimmmmmm
beraber kave içcessstramısu yicesss
Günaydın kızlar............. Malesef hala regl olamadım... malesef diyorum çünkü bu sabah idrar testi yaptım bariz NEGATİF... şimdi bu gecikme neden oldu kafam ona takıldı... bugün bekleyeceğim yine,,yarın için randevu aldım doktora,,umarım mevsim geçişleri gibi bir nedendir gecikme nedeni..ve hemen adet olurum... ben adet düzensizliğine hiç alışkın değilim
benimki tarayıcıyı chrome yapmış ondandır o zaman bi görsençook komik halcezi kalmamış kuşcuğun
canlarımmm hancekiminn duası dün sonduu geçmişe bakıorum ama 50 sayfanın içinde okuudm dieni gömedimmmm
Gunaydin kizlar.
Annem bende rahatsiz giremiyorum cok yogunum isle gucler fln. benimde regl gelmedi batta test yaptim cikmadi 4 unde olmam lazimdi hala olmadim
üzülme canım daha 1 gün geçmiş .. birkaç gün beklemeden doktora gitmenin bi yararı muhtemelen olmaz .. zaten gitsen de bi bakar birkaç gün bekleyelim diyebilir .. endişe edilcek bişey olduğunu sanmyrum .. psikolojik ya da dış etkenlerden kaynaklanabilir .. rahat olmaya çalış olursun muhtemelen zaten ..
bakarsın da iyi bi haber alırsın beklemedğn anda belli olmaz dur bakalım biraz daha hayırlısı olsun tatlım ...
bende aynı şekilde çok yoğunum( senin de gecikmen oldu ama test negatif anladığm kadaryla?? hayırlısı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur ..
çok telaşım vardı( haftasonu okuyamadım ( bu akşam canomun ve hancekin beraber okucam inşallah .. hanceke de mesajla bildirdim zaten durumu .. okuduktan sonra da mesajla bildiricem, kalan surelerden 2 tane eksiltebilir hancek böylece ..
sizler nasılsınız neler yaptınız ??
Günaydın inşallah güzel haberler vardır
Bizim daha 10 günümüz var
Günaydın melekim ,,, fotodaki bendim de şimcik değiştirdim ama ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?