- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.481
merhaba kızlar benimde bu ay 3. denememiz 10 gün var bata daha ama sizlerle paylaşmak kafamdan atmak istiyorum...
gerçi geçen aya göre daha iyiyim bu ay :=)
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin amin...
kuranı kerimde bir ayet var bzm br yakınımızabir hoca demş kız yapmış hamile kalmış şimdi duadan 3 tane yazıyomuşsun birini eşin birini sen takıyomuşsun birini de bir bardak suya atıyomuşsun adetin sürece yudum dyudum her gün içiyomuşsun bunu 3 ay tekrarlıyomuşsun 3 ay sonra inşallah hamile kalıyomuşsun ama adet olunca kadın çıkarıyomuş üstünden eşi taşıyomuş bakalım ben 1 ay oldu yapalı olur inşallah
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese guzel bir hafta degilim,benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarim insallah 2013te dilegimiz gercek olur:)
Sanirim bizim yumurcaklar biraz inatcilar,naz yapiyorlar:)
Umitsizlik fakirin harci degil der sair,evet umut etmeye devam,bu ay olmazsa oteki oyle degil mi?
Bugun gecikmemin 10.gunu ,kan da idrar da negatif ,boyle arada kalmak da sanirim en kotusu...
Ama daha az takiyorum artik en azindan bir iki gun oncesine gore,kendimi cok sikmicam artik,Allahim ne zaman nasip ederse...
54 sayfada 38 ayet hünelike de a zekeriyye rabbehü diye başlıyo canım o ayet
kızlar bişey anlatayımda şaşırın annemin komşusu var aynı memleketliyiz gidip geliriz annem bir gün merak adiyo nerde bu kadın hiç gözükmüyo diye evine gidiyo gidiyo bakıyoki kadın kanepede yatıyo annem diyo ki kız niye yatıyon kalksana diyo kadın anneme gülseren sen benm başıma geleni bilmiyon ben doğordum diyo annem diyo ne doğurması kız sen hamilemiydin oda öyleymiş diyo kadın adet oluyomuş hiç kesilmemiş az kilo aldım sanıyomuş karnı ağrıyomuş tuvalete gitmiş çocuk lap diye bi düşmüş tuvalete nasıl korkmuş 3 tanede oğlu varmış içeriye girmiş bebek elinde çocuklarda korkmuş kadına şoka bakın allahım herşeye kadir o verdi mi verrir vermedi mi vermez
yaww ben uğraşıırmmmmm melekimmmm seve seve ama böle olunca üzülüorumm dua sahibi çok okuooo kim ben okuyamcam derse sölesinnn alayım listedennbölesi daha zor oluoo :26::26::26::26::26:
kısceler benim geçen ay adet 10unda oldu normalde her ay 4 5 gün erken olurdu bu ay olmadı henüz pkolu oldugum için üstüne düşmüyorum hiç bir belirtim yok çünkü ne gögüslerde ne midede sadece akıntım var birde dün gece sabaha kadar uyutmayan bi ateş basması el ve ayaklarım hala yanıyor bu belirtimidir ? gögüs sızlaması yok ama:26:
canlarımmm hancekiminn duası dün sonduu geçmişe bakıorum ama 50 sayfanın içinde okuudm dieni gömedimmmm
morem cankusumgecmisemi bakiyosunn dua okuyan varmi diyeee:26::26:
günnaydınnnnnn yasakımmm maşallahınn vaaaa
ivet 100 safya okudummm ama yokkkkk
sadece ipemm sağ olsunn yazmış 2 sine olucam birden diee
canomun listesi koycam artıkk napemm
geldim moremm
cankusum bende görmedimcok kaliyo malesef her zaman canomunku baslasin inslalh kiza cok kalmazz..:26:
melekimde gitmis göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?