- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.501
baa dedii eskileri okuuymmm yorum yapmaaa
4000 yapcan hemen dediiiiibende sustummmmm
ama kendisi gitmişşşşş
kızçleriimm Allah razı olsummmm hancekimin duasını bitirdikkkk
canomaaa başladımmm canommm hamişşş
kızçemize niyet ederkene evlatcını korusunn hayırlsı evlat olsunn sağlıklı olsun die niyete edelimmm
Allah kabul etsinnnn
napimm yasakım dua sahibide azcıkkk takip etsinnn duasınıburda alıncanm kızcan bişey yokk aa nie okumuorsun da demeyizz bak canom abşalıcas kıızçe yok ortadaa bi aklımda onda şimdiiii :26::26::26::26:
üüzlmeee zuhalimmmm mevsimseldir bende de oluu bu ay yada sonraki ayy
more mesala su an merak ediyorum basa,melek ve nuarinimde niye yildiz varrr:26:
mrb kızlar ya bişe dicem bnm adetim hep düzenliydi 28 günde bir olurdum . geçen ay 7 gün gecikdi bu ayda gecikio yine nie böyle oldukii ???
yasakımm basam ananem vefat etti 2 evi idare etyom okuyamam bu ay dedii *** ladıkk nuarim annesindee melek 1984 üm hammile olduğunu bilmeden önce adet olabilirim dediii *** ladık ama daha gelmediiii
dimi nazımm yaa iyi bakalım yarın ben bi doktora gidip rahatlayayım.. hem şu kist için gitmiş olacağım bahaneyle bu ay ağrı yaptı sözde minicik şey..
morem hayirlisiyla bu liste bitsin de yine listede azaltma yapmak gerekebilir kesin bi cevap alalim zamaninda okuyabilecek kislara:26:hani bizde sormak zorunda kalmayalim okudunmu diye bide topige degilde özelden yazilmasini rica edelim sanada yazik tek tek gecmise bakiyosunn:26:
sen eskileri okurken konusacak kimseyi bulamayinca gitmis demekki kiscemm
kuşum diğer yazdıklarımı göremedin sanırım... sabah test yaptım bariz negatifama regl olmadım hala şu anda tek düşündüğüm o .... yarın için randevu aldım,,bi kontrole gidip rahatlatacağım kafamı... normalde hiç yaşamam ama sanırım mevsim değişikliği çarptı beni
yaa ben üşnemmem bakarım yasakım daa benim züüldüğüm noktaa dua sahibine çok kalyoo yazsık değilmi şimdi kızçe 9 dene okucak bitircek te allatki arkadaşına okucakkkve kimse alınmasın ama adetini herkes bilyoo takip edyo ama ben her gn defalrca listeyi koyuorum ark. benimde adetim yakınnn okuuym aklıdayken demioo ben kkendii sorıramda sen olmasan 18 dene okucaktımm Allah razı olsunnn baktımm sen 8 okumuşunnn ben tamam lamışımmmm bakıorum bölee başladığmızdan beriiii dkkat edip okuyann kızçe sayısı çok azz şimdi rica etyomm dua sahibi kendin duasını takip etsinnnn ben
kaçırırsammm diğer kızçler şu okudu desinnn nasıl üzülüorumm Allahın ne olur kaçırmamayımmm hak geçmesiin dieee :26::26::26::26:
civciv kiscem eger eskiden düzenli simdi düzensiz ise hormonlardan kaynaklana bi sorundan dolayi olabilirrrr:26:bi iki günlük gecikme önemli degil ama bi haftaya kadar sarkiyosa bi sorun olmus olabilir hormonlardaaa
mrb kızlar ya bişe dicem bnm adetim hep düzenliydi 28 günde bir olurdum . geçen ay 7 gün gecikdi bu ayda gecikio yine nie böyle oldukii ???
rabbim hayirli ve saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhhaminnn....
haklisin morem en azindan ilk ön sayfaya alinti ile getirebilir..ama simcik canomdan haber olmadigi ici nbiseyde demiyelim kiscem gözükmüyodu cünküm inslalah kendide bebiside iyidirrrr:26:
canımmmmmm hoşş geldinnnn eğer kistin yoksaa sterse bağlı olabilirrr yada mevsimsell ama gönül ister ki bebiştenn olsunnnn
kiscem dorudur ama ne bilim hani sadece yarim saat aliyo keske okunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?