- 7 Kasım 2012
- 846
- 106
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.381
anadiiimmm ... offf heyecan basti birden haftaya sali randevum var bakalim nolcak herseye sil bastan :44::44:haa yok kızçemm yasakımız derkene yasak hayalimzz oda kızçemizz kardeşim benimmmm
ben şuna şöle bi cvp verim nazım benim oğlan evlendikten birbuçuk ay sonra oldu bu denilen doğruysa bizde sorun var demek
şimdi malum evlilik yaşını aldı al bak olana kadar göbeğimiz çatlıyor şimdi benim yerimde olsan hangisine inanırdın
geçen ayda yumurtlama gününden sonra 2 günde bir çalıştırdım adamı
bilemicem şimcik
yaww karemlim dioarki yumurtalama günüden sonraa şey yapmayınn doğrumu yapmasak mı
ülemi bak bu süperrr karamellimmmminşallhhh zatii senii 2 km öteden tanıırm beynime kazıdım seniii
ist.da bi hayranıı vaaaa
anadiiimmm ... offf heyecan basti birden haftaya sali randevum var bakalim nolcak herseye sil bastan :44::44:
anadiiimmm ... offf heyecan basti birden haftaya sali randevum var bakalim nolcak herseye sil bastan :44::44:
ozaman bata kada devammmm
utandıyon beni yaaaa
yanımda sölesen pancara döndüğümü görmüş olurdun
inş.. hayırlslı olsunnnnninşallah hayırlı haberlerle gelicen didemdim bıkmak yok son hız devam yolculuğumuza
nazım bir ayda böle dene ne kaybedicen bakalım hangisinde tutacak benim deneyimlerimle sabit olan durumu özetledim ben
aşada snoopypinar diye bi nick varhemide sarı gördünüzmü
yaww edamm yok kızlarrr bi kaçgündürrrr :26::26::26::26::26:
nazım ben çıkıyorum kuzum namazımı kılayım yatayım sabah erken kalkılacak sende çok geç kalma kuzum :26:
hayırlı geceler hepinize kızlar hepiniz çokkk öpüldünün ummahhhh
nazım ben çıkıyorum kuzum namazımı kılayım yatayım sabah erken kalkılacak sende çok geç kalma kuzum :26:
hayırlı geceler hepinize kızlar hepiniz çokkk öpüldünün ummahhhh
Allah kabul etsinnn canımmm bende okucam kısmetsee yarınaaa canoma sağlıklı evlatt die niyetlencess inş..niye acaba :26: iyi olsunlarda
bide nazım sureleri bugün unuttum ama inşallah yarına okumuş olurum
niye acaba :26: iyi olsunlarda
bide nazım sureleri bugün unuttum ama inşallah yarına okumuş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?