Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ozaman bata kada devammmm

anadiiimmm ... offf heyecan basti birden haftaya sali randevum var bakalim nolcak herseye sil bastan :44::44:

inşallah hayırlı haberlerle gelicen didemdim bıkmak yok son hız devam yolculuğumuza

ozaman bata kada devammmm

nazım bir ayda böle dene ne kaybedicen bakalım hangisinde tutacak benim deneyimlerimle sabit olan durumu özetledim ben

inşallah hayırlı haberlerle gelicen didemdim bıkmak yok son hız devam yolculuğumuza

nazım bir ayda böle dene ne kaybedicen bakalım hangisinde tutacak benim deneyimlerimle sabit olan durumu özetledim ben
inş.. hayırlslı olsunnnnn beaaaa
beklicem umutlaaaa sonsuzz umutlarım vaaa inş.. o bebek gelecekkk bi günnnn

yaww edamm yok kızlarrr bi kaçgündürrrr :26::26::26::26::26:

nazım ben çıkıyorum kuzum namazımı kılayım yatayım sabah erken kalkılacak sende çok geç kalma kuzum :26:
hayırlı geceler hepinize kızlar hepiniz çokkk öpüldünün ummahhhh

ii gecelerrr karamelimmm Allah kabul etsinnn Rabbim rahatlık versinn bende yatcam şimdiii

nazım ben çıkıyorum kuzum namazımı kılayım yatayım sabah erken kalkılacak sende çok geç kalma kuzum :26:
hayırlı geceler hepinize kızlar hepiniz çokkk öpüldünün ummahhhh

İyi geceler karamelim kremam Allah kabul etsin..Allaha emanet ol canım öpüldün koccamann

niye acaba :26: iyi olsunlarda
bide nazım sureleri bugün unuttum ama inşallah yarına okumuş olurum
Allah kabul etsinnn canımmm bende okucam kısmetsee yarınaaa canoma sağlıklı evlatt die niyetlencess inş..

canlarımmm bendee yatyommmmm
uykum geldiii sankimm yatayımm kocişimm huysuzlanmadann
yasakım geleydi de göreydimm ama sabaha artıkk inş.. erken gelide yatar tamda düzene koyuodukkk
hepicinizi öptümmmm
Allaha emanet olunnn
ii gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…