Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

akşama gelsin die ayarlıyo kızçeler gündür yazışmaları kesiyolaa

girer girmez mi oldun ? o da iyiymiş

git tabi bakalım bi öğren akıbeti hayırlısı canım

sağol narinim nolsun işte işler güçler aynen devam çalışyruz, aöf sınavları gelio ya onlara çalışmam lazm sinir basıyo artk yaa (((

günaydın tatlım regl olmadın daha dimii

günaydın hooşgeldin

günaydın canım .. yaa bu aralar yoğun stres altındasın ondan olabilir mi acaba ?

evet ola bilir, iki eve birden bakiyorum, sabahlari isteyim...veeee benim kayinvaliderlerle sorun yasiyorum (yani onlar beni sikayet etmislerdi ya esime, yani her zaman ediyorlar, ben sogukmusum onlara karsi falanda filan aramiyormusum......) her zaman aradim, ama su bir aydir aramiyordum, dün benim esim tutturdu ara ara diye, bende ona surat yaptim, aradim kayinvalidemi, sonrada surat yaptim, benimde gururum var diye....
ya hakli degilmiyim pureipekim????
hemi agliyorlar ogluna söylede böylede bana gelince birsey yok, beni sikayet ediyorlar

akşama gelsin die ayarlıyo kızçeler gündür yazışmaları kesiyolaa

girer girmez mi oldun ? o da iyiymiş

git tabi bakalım bi öğren akıbeti hayırlısı canım

hee hee kimisi öyle oluyor yaa doktora gittim geldim bi baktım adet olmuşum çok okudum forumda... belki hastane yüzü görmeye ihtiyacım var

ipekim benimde çalışmam lazım kaçıncı sınıfsın bölüm ne :26::26:

ay kızlar sormayın ya bende maliye son sınıf öğrencisiyim. ewlenince dondurmuştum.. bebiş olmadan bitireym dedim bu yul tekrar kaydımı yenilettim. iş güç filan nezaman çalışıcam bilmiorum ama nasip inşallah veririz...

Sayfa karıştı kim kime yazdi belli degil1

Yeni gelen kızlara selam hoşgeldiniz

canm ben başlıkta melekimi bi dürttüm sesi çıkmadı die ama cevabım narineydi kafan karışmasın :))))
sen nasılsın bakalım efem bebiş nasıl galiba bi bebiş vardı sende

yaaa basam zor durumlar işte, sen zaten işe git, o eve bak, bu eve bak, bir de üstüne bunlara üzülürsen sinirlenirsen tabi uyuyamazsın ??? gündüzleri vitamin almalısın akşamları da ıhlamur papatya çayı iç canım olur mu bir haftada uykun düzene girer kendine gelirsin hem bunların sana hiçbi zararı olmaz bebe düşünürken

ipekim hoşbulduk kızçemm nasılsınn

sağol canım benm dün konuşamadık çok yorgundum işe geldim işte ayın ilk haftaları braz sakin geçer bizde, neyseki azcık kafamı toplayabilyrum, böle işte sen nasılsın ???

günaydın kızlar nihayet bitirdim geçmişi amma konuşmuşlar vır vır dır dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…