- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.441
gördüm kıscem dürttüğünücanm ben başlıkta melekimi bi dürttüm sesi çıkmadı die ama cevabım narineydi kafan karışmasın :))))
sen nasılsın bakalım efem bebiş nasıl galiba bi bebiş vardı sende
yaaa basam zor durumlar işte, sen zaten işe git, o eve bak, bu eve bak, bir de üstüne bunlara üzülürsen sinirlenirsen tabi uyuyamazsın ??? gündüzleri vitamin almalısın akşamları da ıhlamur papatya çayı iç canım olur mubir haftada uykun düzene girer kendine gelirsin hem bunların sana hiçbi zararı olmaz bebe düşünürken
sağol canım benm dün konuşamadık çok yorgundumişe geldim işte ayın ilk haftaları braz sakin geçer bizde, neyseki azcık kafamı toplayabilyrum, böle işte sen nasılsın ???
ay kızlar sormayın ya bende maliye son sınıf öğrencisiyim. ewlenince dondurmuştum.. bebiş olmadan bitireym dedim bu yul tekrar kaydımı yenilettim. iş güç filan nezaman çalışıcam bilmiorum ama nasip inşallah veririz...
günaydın kızlarnihayet bitirdim geçmişi amma konuşmuşlar vır vır dır dır
canm ben başlıkta melekimi bi dürttüm sesi çıkmadı die ama cevabım narineydi kafan karışmasın :))))
yaaa basam zor durumlar işte, sen zaten işe git, o eve bak, bu eve bak, bir de üstüne bunlara üzülürsen sinirlenirsen tabi uyuyamazsın ??? gündüzleri vitamin almalısın akşamları da ıhlamur papatya çayı iç canım olur mubir haftada uykun düzene girer kendine gelirsin hem bunların sana hiçbi zararı olmaz bebe düşünürken
sağol canım benm dün konuşamadık çok yorgundumişe geldim işte ayın ilk haftaları braz sakin geçer bizde, neyseki azcık kafamı toplayabilyrum, böle işte sen nasılsın ???
ipekim benimde çalışmam lazım kaçıncı sınıfsın bölüm ne :26::26:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ay kızlar sormayın ya bende maliye son sınıf öğrencisiyim. ewlenince dondurmuştum.. bebiş olmadan bitireym dedim bu yul tekrar kaydımı yenilettim. iş güç filan nezaman çalışıcam bilmiorum ama nasip inşallah veririz...
canm ben başlıkta melekimi bi dürttüm sesi çıkmadı die ama cevabım narineydi kafan karışmasın :))))
walla pureipekim beni canimdan biktirdiler bu kayinvalideler wallahiii...agzimdan gelen gidecek yakinda...böyle bir anne baba daha ömrümde görmedim.
evet, stresliyim bu aralar, annem bir gelseydi, bende rahatlardim ...cuma günü geliyor insallah...
bebek istemiyorlar benim kaiynvalideler ya...hic bizi düsünmüyorlar, ne madi ne manevi
walla pureipekim beni canimdan biktirdiler bu kayinvalideler wallahiii...agzimdan gelen gidecek yakinda...böyle bir anne baba daha ömrümde görmedim.
evet, stresliyim bu aralar, annem bir gelseydi, bende rahatlardim ...cuma günü geliyor insallah...
bebek istemiyorlar benim kaiynvalideler ya...hic bizi düsünmüyorlar, ne madi ne manevi
gördüm kıscem dürttüğünüanca cevap yazdım kk dada facedeki gibi dürtme olayı olsa keşke
hee hee kimisi öyle oluyor yaa doktora gittim geldim bi baktım adet olmuşum çok okudum forumda... belki hastane yüzü görmeye ihtiyacım var
inşallah bebektendir canım hadi hakkında hayırlısı gitte kafan rahat etsin
bu sabah bende kan verdim hormoncuklarıma bakacaklar
pek öyle olduğunu düşünmüyorum ben idrar testinden sonra ama olsa ne güzel olur tabi kutuktupensemmm... bi sıkıntı olmasın inşallah.. iyi etmişsin canım bende regl olsaydım 3. günü kendi doktoruma gidecektim gel demişti.. şimdi başka doktora gidiyorum daha iyi böyle başka başka görüşler
Allah kolaylık versin riskli gebeliğim olmasaydıda bende devam etseydim çalışmayasağol narinim nolsun işte işler güçler aynen devam çalışyruz, aöf sınavları gelio ya onlara çalışmam lazm sinir basıyo artk yaa(((
şükür idare canım hala istifra ve bulantılar var iğneler cabası zor geçiyor hamileliğim. Rabbim sizede nasip etsin kolay hamilelik inşallahnasılsın güzell annee
günaydın caney hoşgeldinGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iktisat 4. sınıf canım .. 3 dersim var, ortalama başarılarla verebilirsem mezun olma ihtimalim var ?? ama gel bana sor çok zorlanyrum bi de karıştırdılar iyice kötü oldu yaa
günaydın esrarengizcim
yaa bu sene çok zorrrkredili sisteme geçildi diye herşey karmakarışık mutlaka sıkı tutmaya çalış gerçi belki sen başarılısındır ben pek değilim de :26::26:
yetişemyruz yaww çenelere kuvvet:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
Sabah sabah cenemiz açıldı maaşallah.
Telefondan zor okuyorum mesajlari
Günaydın potansiyel anne adayları
bahar yarasın göbekler dolsun
Günaydın potansiyel anne adayları
bahar yarasın göbekler dolsun
Cok şükür canım iyiyim ben sende iyusindir umarim
Efe aşı oldu dün buraz huysuz teyzesi gece uyumadik hic
hoşbuldum canımGunaydin hoşgeldin melek
hoşbuldum kutuktupensem
çene çokk melekim hoşgeldinn
ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiçiktisat 4. sınıf canım .. 3 dersim var, ortalama başarılarla verebilirsem mezun olma ihtimalim var ?? ama gel bana sor çok zorlanyrum bi de karıştırdılar iyice kötü oldu yaa
günaydın esrarengizcim
yaa bu sene çok zorrrkredili sisteme geçildi diye herşey karmakarışık mutlaka sıkı tutmaya çalış gerçi belki sen başarılısındır ben pek değilim de :26::26:
yetişemyruz yaww çenelere kuvvet:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
insallah canım benim hoşgeldinnn
amin canım ... spedeym benm jet gibi gelen kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?