Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gördüm kıscem dürttüğünü anca cevap yazdım kk dada facedeki gibi dürtme olayı olsa keşke

inşallah canım ya bende işletme son sınıftayım bu yıl bitirmem lazımm

walla pureipekim beni canimdan biktirdiler bu kayinvalideler wallahiii...agzimdan gelen gidecek yakinda...böyle bir anne baba daha ömrümde görmedim.
evet, stresliyim bu aralar, annem bir gelseydi, bende rahatlardim ...cuma günü geliyor insallah...
bebek istemiyorlar benim kaiynvalideler ya...hic bizi düsünmüyorlar, ne madi ne manevi

ipekim benimde çalışmam lazım kaçıncı sınıfsın bölüm ne :26::26:

iktisat 4. sınıf canım .. 3 dersim var, ortalama başarılarla verebilirsem mezun olma ihtimalim var ?? ama gel bana sor çok zorlanyrum bi de karıştırdılar iyice kötü oldu yaa

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın esrarengizcim

yaa bu sene çok zorrr kredili sisteme geçildi diye herşey karmakarışık mutlaka sıkı tutmaya çalış gerçi belki sen başarılısındır ben pek değilim de :26::26:

günaydın kızlar nihayet bitirdim geçmişi amma konuşmuşlar vır vır dır dır

yetişemyruz yaww çenelere kuvvet :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

Cok şükür canım iyiyim ben sende iyusindir umarim
Efe aşı oldu dün buraz huysuz teyzesi gece uyumadik hic

basam günaydın kızçem
noldu kız niye istemiyolar torun istenmezmii :26::26:

nası yani bebek istemyolar derken ???

gördüm kıscem dürttüğünü anca cevap yazdım kk dada facedeki gibi dürtme olayı olsa keşke

hihiiiii

sağol narinim nolsun işte işler güçler aynen devam çalışyruz, aöf sınavları gelio ya onlara çalışmam lazm sinir basıyo artk yaa (((
Allah kolaylık versin riskli gebeliğim olmasaydıda bende devam etseydim çalışmaya
nasılsın güzell annee
şükür idare canım hala istifra ve bulantılar var iğneler cabası zor geçiyor hamileliğim. Rabbim sizede nasip etsin kolay hamilelik inşallah

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın caney hoşgeldin
günaydın kızlar nihayet bitirdim geçmişi amma konuşmuşlar vır vır dır dır

günaydın meleğim....

sorma kızçemm karıştı ki ne karıştı çorba oldu mübarek büt olsaydı hiç değilse bende işletme 4. sınıfım tam da benim son sınıfa denk geldi

Günaydın potansiyel anne adayları

bahar yarasın göbekler dolsun

amin canım ... spedeym benm jet gibi gelen kızçem

Cok şükür canım iyiyim ben sende iyusindir umarim
Efe aşı oldu dün buraz huysuz teyzesi gece uyumadik hic

ayyy yerim ben o pamuk gibi kollarını aşılı aşılı yaa tabi aşı braz zorluyo uyumamıştır huzuru bozuldu yavrunun ama napalım hastalıklardan korunmak için işte

Gunaydin hoşgeldin melek
hoşbuldum canım
vallamı ilk defa bebek istemeyen bi kayınvalide duydum hayret

çene çokk melekim hoşgeldinn
hoşbuldum kutuktupensem
ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…