Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın potansiyel anne adayları

bahar yarasın göbekler dolsun

aminnn speedyimmmmm amin inşallah........hoşgeldin

kıyamam üzme kendini o yüzden uyuyamıyorsun.. annen gelince rahatlarsınn tatlımm

hoşgeldin canım nasılsınn
iyiyim canım sen nasılsın? ya aklıma gelmişken bişi sorucam bebek yoklaması die bişi duydunmu? kasıklarımdan bişi tekmeliomuş gibi oldu bi kaç zamandır. daha öncede olmuştu. geçenlerdede oldu anneme teyzeme filan sormuştum. aman dikkat et rahim bebek arıyo dediler. hapını düzgün kullan hamile kalma riskin var dediler. (onlar istemioruz daha korunuyoruz biliorlar ) eminmisiniz dedim rahim bebek ararmış yoklarmış anlattılar bişiler ama olabilirmi yaa?? bilgisi olan varmı ???

canım benim sen kocan için aramışsın.. baştan sona haklısın ama sitres yapma bak sitres biliosun bebişin gelme vaktini uzatır.. ama eşine surat yapıp aranızı aççağına al karşına ciddi ciddi konuş derim ben. zorla güzllik olmazki.. saygı duymak zorundasın bu bi gerçek ama sevmek zorundada değilsin. heleki sevgi rolü yapmak zorunda hiç değilsin bence ..

inşallah kızçemm canım kendine iyi bakk

Bacagindan iki tane yedi cnm
Yani aşı olmadan olmaz da işte küçücük bebisler insan üzülüyor

yaa sorun olmayınca çalışma devam ediliyo ama benm de düşük olmuştu şimdi henüz gebe kalamadım ama olurda kalabilirsem napıcam bilmyrum ?? bazen diyorum bıraksammı diye, ama zaten ayakta çalımıyorum 9 ay boyunca da bebeğe maddi hazırlık neblym nuarinim ?? sen bişey düşünme biraz daha hassas durumun ne de olsa, boşver yat aşşa keyfine bak, bebişin geldikten sonra çok çalıştırcak seni zati

sorma kızçemm karıştı ki ne karıştı çorba oldu mübarek büt olsaydı hiç değilse bende işletme 4. sınıfım tam da benim son sınıfa denk geldi

yaa evet benm de son sınıfta denk geldi çok pişmanım önceden bitiremedğime ama zor ya hem ev hem iş hem gebelik koşturmasında (( yaa neden koymazlar büt ?? zaten ilk geçiş senesi, herkesin beyni bulandı, abi koyun bütü, bu sene bi temizleyin eskileri, yenilere de yeni düzeni alıştırın yaa

akşamın acısını çıkarıyoruz kızlar gelince bizsizz karpuz yemek neymiş görsünlerrrr

Son düzenleme:
hee heee haklısın meleğimmm.. hoşgeldinnn
hoşbuldum cankuşum ne zaman gidyosun doktora hayırlı haberler getir hadi inş
sanada günaydın canım
akşamın acısını çıkarıyoruz kızlar gelince bizsizz karpuz yemek neymiş görsünlerrrr
canım 4000.sayfada gelmeyenler için garpuz zeytin peynir bide yanında promosyon olarak horozu var hemde denizli horozu hediye etti yasakım

valla tatlım o konuda hiç bi bilgim yok olabilir aslında inşallah bebiş gelir öyleyseeee

sorma kızçemm karıştı ki ne karıştı çorba oldu mübarek büt olsaydı hiç değilse bende işletme 4. sınıfım tam da benim son sınıfa denk geldi

ipeğim, pensem valla bizlere çarptı desenize bu kredili sistem. buarada yok ipeğim ne başarılısı işten çık ewe git ortalığı topla yemek bulaşık şuydu buydu derken nezaman çalışıcammm :26:
walla inşallah şansım ilaver giderde biter gider bu yıl.. yoksam seneye bebekle filan giderim artıkın
benim 6 dersim war bide .. üniteleri bitir bitir bitmio ((

Bacagindan iki tane yedi cnm
Yani aşı olmadan olmaz da işte küçücük bebisler insan üzülüyor

yaa evt bazen de bacakdan oluyo, oyy kıyamam poposundan bi ısırık alammı acıtmadan şöle

doğru kızçem bende telefondan girince hiç yetişemen

hemen pc başına bakem olmas öle telden felan :126::126::126::126::126:

hoşbuldum canım

vallamı ilk defa bebek istemeyen bi kayınvalide duydum hayret

hoşbuldum kutuktupensem

ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiç

yoo gece kuşu onlaaa uyumass hemen öle geç yatıyolaa ben bi bakym die giryom ağzımı kapatamyrum esnemekten gece hemen çıkmak zorunda kalyom snra

amin amin amin inşllah

valla yırtık şeyden çıkar gibi atlıyorum ama böylr girmesem hiç gelemiyorum
gün içinde bir bakıyorum su gibi akıyor maşallah konu

ayy sen çok yaşa bazen sohbet koyu oluyo, bi bakysun sayfalar patır patır atlıyo bis de yetişemyoz sen gel ne zaman istersen tatlım

valla tatlım o konuda hiç bi bilgim yok olabilir aslında inşallah bebiş gelir öyleyseeee

inşallah canım doğrudur ama geçen arkadaşıma gitmiştim aniden tutulup kaldım sonrada arkadaşın annesine sorduk.. dedim böle böle oluyo die oda aynını dedi. bebiş yokluyo.. tutmaya çalışıo filan demişti. aman kızım düşünmüosanız dikakt et buaralar dedi

ooo yasağıma bakk sen... eli ne kadar bol MAŞALLAH oohh evet canım birazdan çıkacagım 10.30 da randevumm... inşallah canım benim.. bi sıkıntı çıkmasın yeter benim içinnnn

herkeşlere ayırdık kızçem dolapta vaaarr bir dilim alda yiii

sağol şekeriiim benimm

Kizlar en hamaratli kimse kahvaltı hazirlasin aciktik yiyelim

ben işteyim evde olan bi kısçe hazırlasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…