- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.461
akşamın acısını çıkarıyoruz kızlar gelince bizsizz karpuz yemek neymiş görsünlerrrr
Günaydın potansiyel anne adayları
bahar yarasın göbekler dolsun
walla pureipekim beni canimdan biktirdiler bu kayinvalideler wallahiii...agzimdan gelen gidecek yakinda...böyle bir anne baba daha ömrümde görmedim.
evet, stresliyim bu aralar, annem bir gelseydi, bende rahatlardim ...cuma günü geliyor insallah...
bebek istemiyorlar benim kaiynvalideler ya...hic bizi düsünmüyorlar, ne madi ne manevi
pek öyle olduğunu düşünmüyorum ben idrar testinden sonra ama olsa ne güzel olur tabi kutuktupensemmm... bi sıkıntı olmasın inşallah.. iyi etmişsin canım bende regl olsaydım 3. günü kendi doktoruma gidecektim gel demişti.. şimdi başka doktora gidiyorum daha iyi böyle başka başka görüşler
tabi kızçem bide onlara sormak lazım
neden 3. günü kızçem
iyiyim canım sen nasılsın? ya aklıma gelmişken bişi sorucam bebek yoklaması die bişi duydunmu? kasıklarımdan bişi tekmeliomuş gibi oldu bi kaç zamandır. daha öncede olmuştu. geçenlerdede oldu anneme teyzeme filan sormuştum. aman dikkat et rahim bebek arıyo dediler. hapını düzgün kullan hamile kalma riskin var dediler. (onlar istemioruz daha korunuyoruz biliorlarhoşgeldin canım nasılsınn
evet ola bilir, iki eve birden bakiyorum, sabahlari isteyim...veeee benim kayinvaliderlerle sorun yasiyorum (yani onlar beni sikayet etmislerdi ya esime, yani her zaman ediyorlar, ben sogukmusum onlara karsi falanda filan aramiyormusum......) her zaman aradim, ama su bir aydir aramiyordum, dün benim esim tutturdu ara ara diye, bende ona surat yaptim, aradim kayinvalidemi, sonrada surat yaptim, benimde gururum var diye....
ya hakli degilmiyim pureipekim????
hemi agliyorlar ogluna söylede böylede bana gelince birsey yok, beni sikayet ediyorlar
Allah kolaylık versin riskli gebeliğim olmasaydıda bende devam etseydim çalışmaya
şükür idare canım hala istifra ve bulantılar var iğneler cabası zor geçiyor hamileliğim. Rabbim sizede nasip etsin kolay hamilelik inşallah
günaydın caney hoşgeldin
günaydın meleğim....
Sabah sabah cenemiz açıldı maaşallah.
Telefondan zor okuyorum mesajlari
amin canım ... spedeym benm jet gibi gelen kızçem
ayyy yerim ben o pamuk gibi kollarını aşılı aşılıyaa tabi aşı braz zorluyo uyumamıştır huzuru bozuldu yavrunun ama napalım hastalıklardan korunmak için işte
tabi kızçem bide onlara sormak lazım
neden 3. günü kızçem
tatlım genelde hormonlara adetin 2-3 . günü bakar doktorlar.. daha önce de bakmıştı benim yumurtalıkların durumuna filan.. herşey çok normal demişti... sende regl olunca git gerekirse bi daha... inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnn speedyimmmmm amin inşallah........hoşgeldin
Allah kolaylık versin riskli gebeliğim olmasaydıda bende devam etseydim çalışmaya
şükür idare canım hala istifra ve bulantılar var iğneler cabası zor geçiyor hamileliğim. Rabbim sizede nasip etsin kolay hamilelik inşallah
günaydın caney hoşgeldin
günaydın meleğim....
sorma kızçemm karıştı ki ne karıştı çorba oldu mübarek büt olsaydı hiç değilse bende işletme 4. sınıfım tam da benim son sınıfa denk geldi
akşamın acısını çıkarıyoruz kızlar gelince bizsizz karpuz yemek neymiş görsünlerrrr
hoşbuldum cankuşum ne zaman gidyosun doktora hayırlıhee heee haklısın meleğimmm.. hoşgeldinnn
sanada günaydın canımAllah kolaylık versin riskli gebeliğim olmasaydıda bende devam etseydim çalışmaya
günaydın caney hoşgeldin
günaydın meleğim....
doğru kızçem bende telefondan girince hiç yetişemen
iyiyim canım sen nasılsın? ya aklıma gelmişken bişi sorucam bebek yoklaması die bişi duydunmu? kasıklarımdan bişi tekmeliomuş gibi oldu bi kaç zamandır. daha öncede olmuştu. geçenlerdede oldu anneme teyzeme filan sormuştum. aman dikkat et rahim bebek arıyo dediler. hapını düzgün kullan hamile kalma riskin var dediler. (onlar istemioruz daha korunuyoruz biliorlar) eminmisiniz dedim rahim bebek ararmış yoklarmış anlattılar bişiler ama olabilirmi yaa?? bilgisi olan varmı ???
canım benim sen kocan için aramışsın.. baştan sona haklısın ama sitres yapma bak sitres biliosun bebişin gelme vaktini uzatır.. ama eşine surat yapıp aranızı aççağına al karşına ciddi ciddi konuş derim ben. zorla güzllik olmazki.. saygı duymak zorundasın bu bi gerçek ama sevmek zorundada değilsin.heleki sevgi rolü yapmak zorunda hiç değilsin bence ..
sorma kızçemm karıştı ki ne karıştı çorba oldu mübarek büt olsaydı hiç değilse bende işletme 4. sınıfım tam da benim son sınıfa denk geldi
Bacagindan iki tane yedi cnm
Yani aşı olmadan olmaz da işte küçücük bebisler insan üzülüyor
doğru kızçem bende telefondan girince hiç yetişemen
hoşbuldum canım
vallamı ilk defa bebek istemeyen bi kayınvalide duydum hayret
hoşbuldum kutuktupensem
ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiç
amin amin amin inşllah
valla yırtık şeyden çıkar gibi atlıyorum ama böylr girmesem hiç gelemiyorum
gün içinde bir bakıyorum su gibi akıyor maşallah konu
tatlım genelde hormonlara adetin 2-3 . günü bakar doktorlar.. daha önce de bakmıştı benim yumurtalıkların durumuna filan.. herşey çok normal demişti... sende regl olunca git gerekirse bi daha... inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy inşallah canım ya keşke bende adetin 3. günü gitseydim doktor her ay adet oluyonmu dedi he dedim sonra dedim ben korunmayı bırakalı 2-3 gün gecikmelerim oldu dedim o da 10 güne kadar normal dedi :26::26::26::26::26:
valla tatlım o konuda hiç bi bilgim yok olabilir aslında inşallah bebiş gelir öyleyseeee
hoşbuldum cankuşum ne zaman gidyosun doktora hayırlıhaberler getir hadi inş
sanada günaydın canım
canım 4000.sayfada gelmeyenler için garpuz zeytin peynir bide yanında promosyon olarak horozu var hemde denizli horozu hediye etti yasakım
herkeşlere ayırdık kızçem dolapta vaaarr bir dilim alda yiii
Kizlar en hamaratli kimse kahvaltı hazirlasin aciktik yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?