Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bizi geçiririrlerse paracıklar nerden gelecek ipekim
bu sene inşallah verip kurtulursun senin 3 taneymiş ne güzel ben tümünü alıyorum kızçem

basam günaydın kızçem
noldu kız niye istemiyolar torun istenmezmii :26::26:

nası yani bebek istemyolar derken ???

hihiiiii

hoşbuldum canım

vallamı ilk defa bebek istemeyen bi kayınvalide duydum hayret

hoşbuldum kutuktupensem

ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiç

Simdi...
kayinam bana herkesin icinde (Cam acikti, onlarinda misafiri vardi kayinvalidelerin, konusuyorduk). bana diyor, izine gelinde bebis kalsin diyor....
ben bunlara ne diyeyim???
evet ben dün kocam icin esim icin konustum, o laf duymasin diye, ama beni zorluyor...ve bu zorlamasi, beni dahada cok uzaklastiriyor onlardan, ben onunla kac kere konustum, ben onlari sevmiyorum dedim saygimda kusur etmedim etmemde ama bana ne yaptilarda ben onlari seveyim dedim, benim hep kötülügümü istedi, nisanliykene bile ogularini yollamadilar yanima (dügüne bile, tanidigin ayri ayri gittik biz kinaya gittiysek onlar bulusturmamamk icin dügüne gittiler)....ben ne yapacami bilmiyorum wallahi, bana akil verin kizlar

Al canim hepsi senin olsun

benimde ne yazıkkiiii

koyuver gitsinnn kızçemmm

ya benm de güz döneminden bi tane var koşullu geçer durumunda ( bahadan da 3 tane var onları biraz orta yüksek yapıp not ortalamasını yükseltmem de lazm o zaman kurtulma ihtimalim var .. zorlıcam eğer bitirebilirsem size varya pasta ısmarlıcam pastaaa

bizi geçiririrlerse paracıklar nerden gelecek ipekim
bu sene inşallah verip kurtulursun senin 3 taneymiş ne güzel ben tümünü alıyorum kızçem

yaa işte yazdım yukarı pensem inşallah bu sene zorlıcam ama nolursa olsun zor, soru sayısı da azaldı atınca en azından tutan kâr oluyodu

yaww basam kendini öfkeyle doldurmamaya çalış ama haklısın ne diyim ki zorluk çıakrdırkları aşikar ( keşke böle olmasa ama kilit nokta eşindir bunu unutma şayet o ailesinin durumunun bilincinde olup sana destek verirse alacağın tavır sizin aranızı bozmaz ama öle yapmazsa çok dikkatli olmalısın böle durumlarda haklı hep haksız duruma düşürülür bir şekilde kendine bunu yapma sakın

Al canim hepsi senin olsun

sağolasınnn

yetişemiyorum o zaman bi yerden konuya giteyim derken kalıyor ama gelirimö

tatlım girdiğin kadar boşver bazen havadan sudan, bazen doktordan ilaçdan, bazen de kaynanadan filan işte ne yakalarsan ordan götür

tatlım o ne ya zorla aratmalar falan banada oldu o ilk başlarda bende dedim eşime ben canım isterse ararım nedensiz aramam dedim bir kaç defa böyle zorladı baktı zorladıkça ben yapmıyorum o da bıraktı artık

ipekim inşallh geçeriz kızçem ben de bugün kitapları almaya gitcem daha hiç başlamadım çokk çalışmam lazım anacımm

valla tatlım o konuda hiç bi bilgim yok olabilir aslında inşallah bebiş gelir öyleyseeee

ya tüm bunlar uzakken bide ülke değişikken oluyosa bence yat kalkta yakın olmadığınıza şükret canım ya... dertleri ne bunların? ozaman sende vurdum duymaz olcan. eşin anneleri yüzünden seni kırmıcak incitmicek bi karakterde ise eğer aramı dedi sürekli sonra ararım de geçiştir.. o sonralar hiiiçççç gelmesinn ... annelerile alakalı konu açıldıkça dikkatini hep başka şeye topla eşinin..
farklı bi konudan çık konuşurken hiç yapamıosan aman şimdi bişi konuşmayalım de cazibeni kullan yani mümkün olduğu kadar az konuşturmaya bak bakalım..

Aglamaaaa canim ben pcye fidem en iyisi

ipemm eline sağlık güzel olmuşş :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

kıs ipekim ne hamarat kızçesnnn nasılda acıktım haa iyi oldu kızçemm eline koluna sağlıkkk

afiyet olsun göbişler dolsun ben şimdi kahvaltı molasına geçyrum biraz sonra gelirim kızçelerm :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…