- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.481
yaa sorun olmayınca çalışma devam ediliyo ama benm de düşük olmuştu şimdi henüz gebe kalamadım ama olurda kalabilirsem napıcam bilmyrum ?? bazen diyorum bıraksammı diye, ama zaten ayakta çalımıyorum 9 ay boyunca da bebeğe maddi hazırlık neblym nuarinim ?? sen bişey düşünme biraz daha hassas durumun ne de olsa, boşver yat aşşa keyfine bak, bebişin geldikten sonra çok çalıştırcak seni zati
yaa evet benm de son sınıfta denk geldiçok pişmanım önceden bitiremedğime ama zor ya hem ev hem iş hem gebelik koşturmasında (( yaa neden koymazlar büt ?? zaten ilk geçiş senesi, herkesin beyni bulandı, abi koyun bütü, bu sene bi temizleyin eskileri, yenilere de yeni düzeni alıştırın yaa
basam günaydın kızçem
noldu kız niye istemiyolar torun istenmezmii :26::26:
nası yani bebek istemyolar derken ???
hihiiiii
hoşbuldum canım
vallamı ilk defa bebek istemeyen bi kayınvalide duydum hayret
hoşbuldum kutuktupensem
ne çeneli hatunlar :99::99::99:yaww uykularıda gelmiyo galiba hiç
iyiyim canım sen nasılsın? ya aklıma gelmişken bişi sorucam bebek yoklaması die bişi duydunmu? kasıklarımdan bişi tekmeliomuş gibi oldu bi kaç zamandır. daha öncede olmuştu. geçenlerdede oldu anneme teyzeme filan sormuştum. aman dikkat et rahim bebek arıyo dediler. hapını düzgün kullan hamile kalma riskin var dediler. (onlar istemioruz daha korunuyoruz biliorlar) eminmisiniz dedim rahim bebek ararmış yoklarmış anlattılar bişiler ama olabilirmi yaa?? bilgisi olan varmı ???
canım benim sen kocan için aramışsın.. baştan sona haklısın ama sitres yapma bak sitres biliosun bebişin gelme vaktini uzatır.. ama eşine surat yapıp aranızı aççağına al karşına ciddi ciddi konuş derim ben. zorla güzllik olmazki.. saygı duymak zorundasın bu bi gerçek ama sevmek zorundada değilsin.heleki sevgi rolü yapmak zorunda hiç değilsin bence ..
yaa evt bazen de bacakdan oluyo, oyy kıyamam poposundan bi ısırık alammı acıtmadan şöle
hemen pc başına bakem olmas öle telden felan :126::126::126::126::126:
yoo gece kuşu onlaaa uyumass hemen öle geç yatıyolaaben bi bakym die giryom ağzımı kapatamyrum esnemekten gece hemen çıkmak zorunda kalyom snra
ayy sen çok yaşabazen sohbet koyu oluyo, bi bakysun sayfalar patır patır atlıyo bis de yetişemyoz sen gel ne zaman istersen tatlım
ayy sen çok yaşabazen sohbet koyu oluyo, bi bakysun sayfalar patır patır atlıyo bis de yetişemyoz sen gel ne zaman istersen tatlım
Yetisebildigim kadar canım
Bunada şükür:2:
ipeğim, pensem valla bizlere çarptı desenize bu kredili sistem. buarada yok ipeğim ne başarılısıişten çık ewe git ortalığı topla yemek bulaşık şuydu buydu derken nezaman çalışıcammm :26:
walla inşallah şansım ilaver giderde biter gider bu yıl.. yoksam seneye bebekle filan giderim artıkın
benim 6 dersim war bide .. üniteleri bitir bitir bitmio((
ağlama kızçemmm ya bak bende ağlarım şimdii
inşallah canım doğrudur ama geçen arkadaşıma gitmiştim aniden tutulup kaldım sonrada arkadaşın annesine sorduk.. dedim böle böle oluyo die oda aynını dedi. bebiş yokluyo.. tutmaya çalışıo filan demişti. aman kızım düşünmüosanız dikakt et buaralar dedi
ipeğim, pensem valla bizlere çarptı desenize bu kredili sistem. buarada yok ipeğim ne başarılısıişten çık ewe git ortalığı topla yemek bulaşık şuydu buydu derken nezaman çalışıcammm :26:
walla inşallah şansım ilaver giderde biter gider bu yıl.. yoksam seneye bebekle filan giderim artıkın
benim 6 dersim war bide .. üniteleri bitir bitir bitmio((
bizi geçiririrlerse paracıklar nerden gelecek ipekim
bu sene inşallah verip kurtulursun senin 3 taneymiş ne güzel ben tümünü alıyorum kızçem
Simdi...
kayinam bana herkesin icinde (Cam acikti, onlarinda misafiri vardi kayinvalidelerin, konusuyorduk). bana diyor, izine gelinde bebis kalsin diyor....
ben bunlara ne diyeyim???
evet ben dün kocam icin esim icin konustum, o laf duymasin diye, ama beni zorluyor...ve bu zorlamasi, beni dahada cok uzaklastiriyor onlardan, ben onunla kac kere konustum, ben onlari sevmiyorum dedim saygimda kusur etmedim etmemde ama bana ne yaptilarda ben onlari seveyim dedim, benim hep kötülügümü istedi, nisanliykene bile ogularini yollamadilar yanima (dügüne bile, tanidigin ayri ayri gittik biz kinaya gittiysek onlar bulusturmamamk icin dügüne gittiler)....ben ne yapacami bilmiyorum wallahi, bana akil verin kizlar
Al canim hepsi senin olsun
yetişemiyorum o zaman bi yerden konuya giteyim derken kalıyor ama gelirimö
Simdi...
kayinam bana herkesin icinde (Cam acikti, onlarinda misafiri vardi kayinvalidelerin, konusuyorduk). bana diyor, izine gelinde bebis kalsin diyor....
evet ben dün kocam icin esim icin konustum, o laf duymasin diye, ama beni zorluyor...ve bu zorlamasi, beni dahada cok uzaklastiriyor onlardan, ben onunla kac kere konustum, ben onlari sevmiyorum dedim saygimda kusur etmedim etmemde ama bana ne yaptilarda ben onlari seveyim dedim, benim hep kötülügümü istedi, nisanliykene bile ogularini yollamadilar yanima (dügüne bile, tanidigin ayri ayri gittik biz kinaya gittiysek onlar bulusturmamamk icin dügüne gittiler)....ben ne yapacami bilmiyorum wallahi, bana akil verin kizlar
Aglamaaaa canim ben pcye fidem en iyisi
ya benm de güz döneminden bi tane var koşullu geçer durumunda( bahadan da 3 tane var onları biraz orta yüksek yapıp not ortalamasını yükseltmem de lazm o zaman kurtulma ihtimalim var .. zorlıcam eğer bitirebilirsem size varya pasta ısmarlıcam pastaaa
yaa işte yazdım yukarı pensem inşallah bu sene zorlıcam ama nolursa olsun zor, soru sayısı da azaldı atınca en azından tutan kâr oluyodu
yaww basam kendini öfkeyle doldurmamaya çalış ama haklısın ne diyim ki zorluk çıakrdırkları aşikar( keşke böle olmasa ama kilit nokta eşindir bunu unutma şayet o ailesinin durumunun bilincinde olup sana destek verirse alacağın tavır sizin aranızı bozmaz ama öle yapmazsa çok dikkatli olmalısın böle durumlarda haklı hep haksız duruma düşürülür bir şekilde kendine bunu yapma sakın
sağolasınnn
tatlım girdiğin kadar boşver bazen havadan sudan, bazen doktordan ilaçdan, bazen de kaynanadan filan iştene yakalarsan ordan götür
valla tatlım o konuda hiç bi bilgim yok olabilir aslında inşallah bebiş gelir öyleyseeee
Simdi...
aynen en rahatı dilekimm :126::126::126::126::126::126::126::126:
canım arkadaşlarım ister de yapmazmıyım hiç, her ne kadar işte olsam da bi koşu hazırladımee hamarat olduğumdan hemen üstlendim
Eki Görüntüle 680209
canım arkadaşlarım ister de yapmazmıyım hiç, her ne kadar işte olsam da bi koşu hazırladımee hamarat olduğumdan hemen üstlendim
Eki Görüntüle 680209
Eki Görüntüle 680209 [/QUOT
ellerine saglik harikasin sen bitanesin hemen ucaga atlayim geliyorum
Aglamaaaa canim ben pcye fidem en iyisi
ipemm eline sağlık güzel olmuşş :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
kıs ipekim ne hamarat kızçesnnn nasılda acıktım haa iyi oldu kızçemm eline koluna sağlıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?