- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.561
Estafurullah tatlım bunlar sadece dost tavsiyesi terapi böyle olmaz, hazır bilgi verilmez danışana yani daha uzun meşakkatli bir süreç, o yüzden sen terapi değil benden tavsiye iste bol bol dağıtıyorum vallahiiiiii
seni anlıyorum da mücade et et nereye kadar? hiç bir şey zamanı geri getirmeyecek, bir daha düğün yapmayacaksın gelinliğin falan telafisi yok, bundan sonraya odaklanmak zorundasın... diyeceksin ki sen ne bilirsin? bu düzeyde olmasa bile düğün zamanı benzer şeyler ben dahil pek çok kişinin başına gelmiştir...
bundan sonra ne istiyorsun nasıl bir hayat nasıl bir ruh hali istiyorsun buna odaklanıp bunu sağlamak zorundasın.
eşin ile inatlaşmadan kendini ifade et ve onun bu konudaki zorlamalarına karşı koymaya çalış, ipleri biraz eline al ne kv ne nede eşine bırakma ilişkinizin kaderini....
böyle zamanlarda hep şunu düşünürüm: benim oğlum ve gelinim olsa, gelinim bir şekilde bana kızgın ve kırgın olsa onu üzecek bir şeyler yapmış olsam. -ki bana göre de ben haklıyım gelin haksız diye düşünsem. tabiki yine de oğlumdan vazgeçmem onu görmek konuşmak hayatımda olduğunu benim oğlum olduğunu yine de hissetmek isterim.
kayın validen bencil ve geleneksel modelde yetişmiş herşeyin kendi hakkı olduğunu sanan bir budala da olsa; eşin onun oğlu sende onun müstakbel torunlarının annesisin en kötü ihtimalle bu nedenle ounla ilişkide olmaya devem etmek zorundasın.
kızlarr patronumun eşi doğum yapmıştı. 2 aylık bebişleri var bugün geldiler az ewel onların yanına gittim bebişi kucağıma bi aldımm... ayy inanmıyorum yaa... okadar güzel bi duygu ki... anlatamam... başkasının bebği ama okadarr farklı oldumki... bi an kendimin olsa çıldırcağımı düşünüyorum.. şuan pc başında ister inanın ister inanmayın ağladım ağlıcam gözlerim dolu dolu.. allahtan odamdayım tek başımayım..
Rabbimmmmmm ne olur bekletme bizleride artık yaa... biran ewwel ver bebişlerimizi... hayırlısıyla kucağımıza aldır....
ay çok kötüyüm kızlarrr
günaydın kızlarnihayet bitirdim geçmişi amma konuşmuşlar vır vır dır dır
ay kızlar sormayın ya bende maliye son sınıf öğrencisiyim. ewlenince dondurmuştum.. bebiş olmadan bitireym dedim bu yul tekrar kaydımı yenilettim. iş güç filan nezaman çalışıcam bilmiorum ama nasip inşallah veririz...
Günaydın potansiyel anne adayları
bahar yarasın göbekler dolsun
kızlarr patronumun eşi doğum yapmıştı. 2 aylık bebişleri var bugün geldiler az ewel onların yanına gittim bebişi kucağıma bi aldımm... ayy inanmıyorum yaa... okadar güzel bi duygu ki... anlatamam... başkasının bebği ama okadarr farklı oldumki... bi an kendimin olsa çıldırcağımı düşünüyorum.. şuan pc başında ister inanın ister inanmayın ağladım ağlıcam gözlerim dolu dolu.. allahtan odamdayım tek başımayım..
Rabbimmmmmm ne olur bekletme bizleride artık yaa... biran ewwel ver bebişlerimizi... hayırlısıyla kucağımıza aldır....
ay çok kötüyüm kızlarrr
CANIMM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİNN
insallah canim, seni cok iyi anliyorum...gecenlerde banada oldu aynisi, benim tanidiklar ücüncüye hamile, ben beklerkene haber tam batim yaklasti, kirmizilari gördüm onunda haberini aldim hamile diye, gözüm doldu, kimseya caktirmadan agladim
bende üzülüyorum, allahim banada nasip et diyorum, hayilri saglikli bir bebis, sonrada herseyde vardir bir hayir diyorum...
bende istiyourm bir yavru bende istioyrum anne olmak.
burdaki herkese nasip etsin en kisa zamanda insallah allahimmmm. AMIN
ya basammm canım benim yapabiliosan pazartesimin dediğini yap.. mantıklı bişi ama ben yapamam yapı meselesi.. kimi alttan alttan halleder kimi car carr.. ben işte o car car kısmındanım.. özelden konuşmalarımızdan biliosun yaşadığım durumları..
hem oda neymiş balayına gitme parayıda ona ver bide hizmet et.. oda güzel yaa .. bu konularda hassa olduğum için sanırsam çok sinirleniorum ben yaaa
günnayydınnnnnnn canımmmmmm
kafan doludurr canım ondannnn
canım arkadaşlarım ister de yapmazmıyım hiç, her ne kadar işte olsam da bi koşu hazırladımee hamarat olduğumdan hemen üstlendim
Eki Görüntüle 680209
canımmm bilmezmiyim bu duyguyu dün bende aynı şeyi yaşadım bir akrabamızın bebeğiydi çok acayip bi duygu rabbim gönlümüze göre versin inşallahh
Canlarım benim çıkmam lazım artık öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
nazımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnngünnaydınnnnnnnn canlarımmmmmmmm
kızlar günaydınnn
bu haftanın en garip olayı çok çabuk sinirleniyor olmam, normalinde kontrollü sabırlı sakin bir insanım, en ufak şeylerde bile patlıyorum resmen... İnşallah bulantılarımla birlikte bu özellikte geçer
öğrencilere valan tahamülüm çok düştü, Allah yardım etsin bana da onlara da...
valla ben de güveniyorum da benim yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı ama o ay hamileymişim...
o yüzden güven ama %100 değil bence canım..
Kız Karamell..Benide çağırın buluşmanıza,bende geliyim göriyim seni..O güzel yanaklarından öpiyim olurmu
herkeslere
Eki Görüntüle 680306
bol bol
Eki Görüntüle 680307
yaptım
Eki Görüntüle 680308
sabah kahvesi de neka güzel gider afiyet olsunn
kıss yine geriden gelio bu kızçebenm mesajları da 5 sayfa sonra cevaplar artık
ay çok kötüyüm kızlarrr
kıscelerim ben şimcik çıkıyımsonra gelirim yine
Canlarım benim çıkmam lazım artık öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?