- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.541
haklısın canım aslında bunu birazda eşin sağlamış gibi ara ara dedikçe bende inatlaşmıştım ve zamanla nefret oluştu
şimdide ne seviyorum ne sevmiyorum
iyi etmişin kaynaşmacayaa ne olsun işte arzum aynı çalışyruz hem evde hem işte hem de bebe için koşturup duruyorz napalım .. bu arada tekrar tebrikler kazanmıştın bida mevzu olmadı dimi die sormuştum ama cevap alamadım galiba ??
ee sen psikolojik yaklaşysun kızçem bende bazen uzaklaşmaya, başka şeyle meşgul olmaya çalışyrum ama bizde durumlar braz farklı detaya inmiyim şimdi
basacım şimdi şöle bişey var, sende onlara karşı aşırı bi doluluk var bu belli .. bunda haklı da olsan şuan bu büyük ve olumsuz bi etken senin objektif bakmana engel oluyo .. önce karar vermelisin, sen bi orta yol bulmak istiyomusun istemiyomusun ?? eğer istiyosan çeşitli fikirler verildi değerlendirebilirsin ?? istemiyosan da bunu eşine açık açık sölemelisin, ne olucaksa baştan belli olsun herkes bilsin .. kaçak güreş çok kötüdür, uzaktan zaten konuşuluyo ama ortada bi samimiyet yok, iki taraf da aynı, e hiç görüşülmese de ne olur ki o zaman ??? hani bu balayı olayı, diğer anlattıkların tek tek yazmıym, onların düşüncesinin yanlış olmasını sürekli aklına getirir ve sinirlenirsen zaten yumuşayamazsın istesende hiçbi zaman onlara karşı .. bazı insanlar cahil, bazılartı art niyetli, bazıları kötü karakterli böle şeyler yapıyolar işte .. kimisi bu insanlara yakınlık derecesine göre ya idare ediyo, ya da ilişikiyi kesiyo, sen önce ne yapmak istediğine karar ver tatlım
Estafurullah tatlım bunlar sadece dost tavsiyesi terapi böyle olmaz, hazır bilgi verilmez danışana yani daha uzun meşakkatli bir süreç, o yüzden sen terapi değil benden tavsiye iste bol bol dağıtıyorum vallahiiiiii
seni anlıyorum da mücade et et nereye kadar? hiç bir şey zamanı geri getirmeyecek, bir daha düğün yapmayacaksın gelinliğin falan telafisi yok, bundan sonraya odaklanmak zorundasın... diyeceksin ki sen ne bilirsin? bu düzeyde olmasa bile düğün zamanı benzer şeyler ben dahil pek çok kişinin başına gelmiştir...
bundan sonra ne istiyorsun nasıl bir hayat nasıl bir ruh hali istiyorsun buna odaklanıp bunu sağlamak zorundasın.
eşin ile inatlaşmadan kendini ifade et ve onun bu konudaki zorlamalarına karşı koymaya çalış, ipleri biraz eline al ne kv ne nede eşine bırakma ilişkinizin kaderini....
böyle zamanlarda hep şunu düşünürüm: benim oğlum ve gelinim olsa, gelinim bir şekilde bana kızgın ve kırgın olsa onu üzecek bir şeyler yapmış olsam. -ki bana göre de ben haklıyım gelin haksız diye düşünsem. tabiki yine de oğlumdan vazgeçmem onu görmek konuşmak hayatımda olduğunu benim oğlum olduğunu yine de hissetmek isterim.
kayın validen bencil ve geleneksel modelde yetişmiş herşeyin kendi hakkı olduğunu sanan bir budala da olsa; eşin onun oğlu sende onun müstakbel torunlarının annesisin en kötü ihtimalle bu nedenle ounla ilişkide olmaya devem etmek zorundasın.
iste ayni durum bendede var canim...suan nefret ediyorum, hata kin tutuyorum
"
iste ayni durum bendede var canim...suan nefret ediyorum, hata kin tutuyorum
ben onlarla kaynasmak istemiyorum...onlar sömüren bir aile...hata gecen esime diyor...esim ama bunlari duydugumu bilmiyor...onlar bizim dügünde birsy yapmadilar ya ...birde diyorki esime, sen kardesinin dügününü insallah yaparsin falanda filan....bu ne demek oluyor,, hemi yapmayin ne manevi bir destek nede maddi bir destek, sonrada sömürmeye kalk.
ne zaman yaklasmaya kalksam bir olay oluyor, ya canim bende bilmioyrum ne istedigimi, ben esimle mutlu huzurlu olmak istiyorum, bizi rahat biraksinlar istiyorum...benden birsey istemesinlar...ne para ne pul nede sevgi.
gecenlerde bir tanidiktan duydumki....(eski esimin borcu var, yani burs borcu ve iste bir kac seyler...bunlar benden önce olan borclar, ailesi ödememis) babasi bir yerde demiski buda saglam birinden geliyor bu bilgi, "kendini oglum kurtardi, ödesin kendi, ben ödemem...ne yaparsa yapsin"
günaydın herkese....
günaydın herkese kızlar hala gelen giden yok bende.. bugün 10.30 da doktora gidiyorumm:26::26:
günnadyyınnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
var mı gelen giden bişey naptın sen quzum
nazımm canoomm için okudum ben Allah kabul etsin inşallah. bugünde mersahım için okurum nasipse.. regl olmadan bitireyimmm
Gunaydinlar nabersiniz
4000. Sayfayi bizsiz kutlamislar:2:
günnadyyınnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
İpegim derse gircem bes dakka bakayim dedim yakaladin beni
Gelen giden yok beyaw dun test yaptim kop koyu tek cizgi
günaydın narin yarim nasılsın ??
hayırlısı olsun zuhalim takma kafana git bakalım bi sor önce neymiş durum ???
Allah kabul etsin ben de akşama niyetliyim bakalım inşallah :))
arkadaşım da rehber öğretmen, biraz biliorum yaklaşımınızı zaten daha profesyonel tabiki .. biz yaşarken ikili ilişkilerde kendikendimize bişeyler yapmaya çalışıyoruz kimi mantıklı kimi anlamsız öle böle gidiyo işte ite kaka .. bi de hayat şartları yaş durumu eğitim vs haaa bi de insanların tahammül ve birbirleriyle anlaşma derecesi de etkili tabiki .. tavsiye de isterim quzum ama işte dedm ya benmkiler biraz burdan yazılcak tüden olmuo bazenleri hayırlısı olsun ... bu arada kaç yaşındaydın sen tatlım ???
Günaydın topigin müdavimleriAllahım hepiciginizin karnına bebek versin,9 ay 10 gün sonrada kucağınıza alın İNNŞALLAHHH...
kavga etmiyorum, öyle esim zorladikcana, onlada ilgilenmiyorum..oturuyorum, yani ben neseli kisiyim, onunla cok ilgileniyorum, hani ne bilim konusuyorum, sacini oksuyorum, böyle gülüyorum, sakalasiyorum, ama o beni birseye zorladikcana, böyle sakin hic birsey yapmiyorum. hemen anliyor birseyin normla gitmediginden....
resmen ailesine artik kin tutuyorum, iyi birsey degil, ama canimdan bezdirdiler canim.
evet, konustum esimle dedim ben senin icin ariyorum, bunca seye senin icin katlandim, senin hatrin icin sen tek laf duyma diye konustum dedim,....gecen beni sikayet etmesini duyduktan sonra, dahada kin kaptim onlara (ogluna aglamamlar beni sikayet etmeler)...
Arkadaslar birde ne oldu biliyormusun, esime ne demisler (bunun esimin haberi yok, ben duydum o konusurkene)...balayina neden gittiniz bir hafta kalsaydiniz yanimda, gelin yüzü görememis hanimefendi (hizmet bekliyor)....sonra birde ne madi nede manevi yardimlari oldu, demis, balayina sonra giderdiniz falan, evet paramiz var ya kardesim ödedi balayini, ve ben balayina gitmicekmisim onlar gelin yüzü görecekmis, balayini ertelicekmisim...sonra iki misli para verecem....hem hizmet hem dahada cok para....yaa ben anlamiyorum
günnayydınnnn dilemmmmmmmm
Herkese günaydinnnn :)
ya ben niye uyamiyorum bu aralar...1 hafta oldu yine gece uyuyorum tek 3 saat bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?