Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eftt eğitimin hakkını verdin psikoloji okuydunuz siz demi canım güzel walla
quzum sen nerdeydin yaaa, derhal terapi seanslarına başlamalıyızz yardımına ihtiyacım var benm de

Günaydın topigin müdavimleri Allahım hepiciginizin karnına bebek versin,9 ay 10 gün sonrada kucağınıza alın İNNŞALLAHHH...

canım hiç kavga etme sakin ol aranı iyi tut eşinle ara derse geçiştir tamam arıcam de sonraya bırak

kavga etmiyorum, öyle esim zorladikcana, onlada ilgilenmiyorum..oturuyorum, yani ben neseli kisiyim, onunla cok ilgileniyorum, hani ne bilim konusuyorum, sacini oksuyorum, böyle gülüyorum, sakalasiyorum, ama o beni birseye zorladikcana, böyle sakin hic birsey yapmiyorum. hemen anliyor birseyin normla gitmediginden....
resmen ailesine artik kin tutuyorum, iyi birsey degil, ama canimdan bezdirdiler canim.

evet, konustum esimle dedim ben senin icin ariyorum, bunca seye senin icin katlandim, senin hatrin icin sen tek laf duyma diye konustum dedim,....gecen beni sikayet etmesini duyduktan sonra, dahada kin kaptim onlara (ogluna aglamamlar beni sikayet etmeler)...

Arkadaslar birde ne oldu biliyormusun, esime ne demisler (bunun esimin haberi yok, ben duydum o konusurkene)...balayina neden gittiniz bir hafta kalsaydiniz yanimda, gelin yüzü görememis hanimefendi (hizmet bekliyor)....sonra birde ne madi nede manevi yardimlari oldu, demis, balayina sonra giderdiniz falan, evet paramiz var ya kardesim ödedi balayini, ve ben balayina gitmicekmisim onlar gelin yüzü görecekmis, balayini ertelicekmisim...sonra iki misli para verecem....hem hizmet hem dahada cok para....yaa ben anlamiyorum

ben eşime falan kızsam önce gider bir saat uyurum sonra uyanınca konuşurum bende yöntem bu...

vallahi rahim bebek arıyorsa tez vakitte bulsun bebeğini inşallah
ilk defa duydum ama eskilerin dediklerinde de vardır bir hikmet diye düşünüyorum inşallah Rabbim dileğini verir

yaww yine bomba avatar olmuş arzum ne buluşması neşer planlysunz bakem :44::44::44::44:

Hee..Saldım koşuyorum valla Tutmayın beni

İstanbulda kardeşleri varmış,başka bir üyeye yazmış gelirsem görüşelim diye.Bende İstanbuldayım,gelirsen benimlede görüş diye teklif ettim işte
Sen nasılsın canım benim Öpüyorum seni

haklısın canım aslında bunu birazda eşin sağlamış gibi ara ara dedikçe bende inatlaşmıştım ve zamanla nefret oluştu
şimdide ne seviyorum ne sevmiyorum

canım arkadaşlarım ister de yapmazmıyım hiç, her ne kadar işte olsam da bi koşu hazırladım ee hamarat olduğumdan hemen üstlendim

Eki Görüntüle 680209
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
İPEKİM yavru kuşum elcezine sağlık pek datlu olmuş kahvaltın bide bol köpüklü bi türk kavesi içseydim elimden

Tsk ederim canim tavsiyen icin...böylede yaptim, annemde aynisi tavsiye etti, ama bunlar göze görünmüyor, bunlar dahda fazlasini istiyor...yani demek istedigim kamerayi acin konusalim (2 saat konusuyorlar o zaman)...eee dahada nasilsiniza kadar variyor yani.
sonra esimden herseyi ögrenmek istiyorlar, adan zeye....
bizi hic rahat birakmiyorlar, (almanyada oldugumuz icin) telefonu caldiriyorlar ara diye, sonra disarda olmamiza ragmen arayamiyoruz bizi cepten caldirioyrlar acip onlarla konusana kadar....buda türk lirasi olarak her zaman 20 TL filan tutar var onu birak birde kiz kardesini ara dayini ara diyede laflar geliyor annesinden (onlar bizi arasin, onlarinda parasi ne kadar degerliyse benimde öyle).
bilmiyorum canim, ben onlara karsi savas actim sanki, cünkü hic birsey almadilar bana (dulmusum gibi davrandilar) ne gelinlik ne birsey aldilar, belkide onalra ondan böyle davraniyorum

iyi etmişin kaynaşmaca yaa ne olsun işte arzum aynı çalışyruz hem evde hem işte hem de bebe için koşturup duruyorz napalım .. bu arada tekrar tebrikler kazanmıştın bida mevzu olmadı dimi die sormuştum ama cevap alamadım galiba ??

ee sen psikolojik yaklaşysun kızçem bende bazen uzaklaşmaya, başka şeyle meşgul olmaya çalışyrum ama bizde durumlar braz farklı detaya inmiyim şimdi

basacım şimdi şöle bişey var, sende onlara karşı aşırı bi doluluk var bu belli .. bunda haklı da olsan şuan bu büyük ve olumsuz bi etken senin objektif bakmana engel oluyo .. önce karar vermelisin, sen bi orta yol bulmak istiyomusun istemiyomusun ?? eğer istiyosan çeşitli fikirler verildi değerlendirebilirsin ?? istemiyosan da bunu eşine açık açık sölemelisin, ne olucaksa baştan belli olsun herkes bilsin .. kaçak güreş çok kötüdür, uzaktan zaten konuşuluyo ama ortada bi samimiyet yok, iki taraf da aynı, e hiç görüşülmese de ne olur ki o zaman ??? hani bu balayı olayı, diğer anlattıkların tek tek yazmıym, onların düşüncesinin yanlış olmasını sürekli aklına getirir ve sinirlenirsen zaten yumuşayamazsın istesende hiçbi zaman onlara karşı .. bazı insanlar cahil, bazılartı art niyetli, bazıları kötü karakterli böle şeyler yapıyolar işte .. kimisi bu insanlara yakınlık derecesine göre ya idare ediyo, ya da ilişikiyi kesiyo, sen önce ne yapmak istediğine karar ver tatlım

Sağol canım benim Hak eden,en çok beğeniyi alan kazandı sonuçta..Hayır daha mevzu konu olmadı

Allah hepinizin gônlünce göre versin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ... Görüşürüz ara sıra yine,uğruyorum

uğra memetörüm seni görünce gözüm gönlüm açılıyo yaww bi bebiş doğuraydım sonra memikleri toparlamak için derhal başvuracağım sana emin ol

eftt eğitimin hakkını verdin psikoloji okuydunuz siz demi canım güzel walla
quzum sen nerdeydin yaaa, derhal terapi seanslarına başlamalıyızz yardımına ihtiyacım var benm de

Estafurullah tatlım bunlar sadece dost tavsiyesi terapi böyle olmaz, hazır bilgi verilmez danışana yani daha uzun meşakkatli bir süreç, o yüzden sen terapi değil benden tavsiye iste bol bol dağıtıyorum vallahiiiiii

seni anlıyorum da mücade et et nereye kadar? hiç bir şey zamanı geri getirmeyecek, bir daha düğün yapmayacaksın gelinliğin falan telafisi yok, bundan sonraya odaklanmak zorundasın... diyeceksin ki sen ne bilirsin? bu düzeyde olmasa bile düğün zamanı benzer şeyler ben dahil pek çok kişinin başına gelmiştir...
bundan sonra ne istiyorsun nasıl bir hayat nasıl bir ruh hali istiyorsun buna odaklanıp bunu sağlamak zorundasın.
eşin ile inatlaşmadan kendini ifade et ve onun bu konudaki zorlamalarına karşı koymaya çalış, ipleri biraz eline al ne kv ne nede eşine bırakma ilişkinizin kaderini....

böyle zamanlarda hep şunu düşünürüm: benim oğlum ve gelinim olsa, gelinim bir şekilde bana kızgın ve kırgın olsa onu üzecek bir şeyler yapmış olsam. -ki bana göre de ben haklıyım gelin haksız diye düşünsem. tabiki yine de oğlumdan vazgeçmem onu görmek konuşmak hayatımda olduğunu benim oğlum olduğunu yine de hissetmek isterim.

kayın validen bencil ve geleneksel modelde yetişmiş herşeyin kendi hakkı olduğunu sanan bir budala da olsa; eşin onun oğlu sende onun müstakbel torunlarının annesisin en kötü ihtimalle bu nedenle ounla ilişkide olmaya devem etmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…