- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.521
buluşuruz nazım
istanbulda uğrak yerim hala
kardeşlerim var orda haberleşir buluşuruz biyerde
Canım olaylardan biraz kopuğum biliyosun çalışıyorum geçmişi falan da okuyamıyorum anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle sorunun var, eşinse onlara yakın durman için zorluyor...
nacizane tavsiyem:
eşin onları sev vs dediğinde çok açık bir şekilde " sevgi kazanılan bir duygudur, olumlu hal ve hareketleri ile bende bu duyguyu kazanabilirler onlara her zaman şans veriyorum ama senin bu konudaki baskıların beni sinirlendirip tam tersi şekilde düşünmeme sebep oluyor, lütfen beni ya da anneni yönetmeye çalışmaktan vazgeç" de....
ardından eşin demediği zamanlarda (3-4 gün arayla olabilir çok da sık olmasın) kayın valideni aramaya çalış 2dk yı geçmeyecek konuşlar olsun.. sadece merhaba nasılsınız bizde iyiyiz yoğunum evişi çalışma falan ama Allaha şükür iyiyiz falan de herkese çok selaaaaaam" deyip kapat telefonu... zamanla onlara karşı sevgi beslemesende daha nötr düşünebildiğini göreceksin...
şuan eşinin zorlamalarına ya da ailesine olan yaklaşımına olan sinirini ve olumsuz duygularını da kv ne yönlendiriyorsun ve bunun farkında değilsin.
onlarla eşin istemeden dialoglar kur, eşin istediğinde ise ben zaten konuşmuştum de ve bu konu hakkında konuşmasını engelle...
bu dediklerimi bir ay boyunca yap ve bana geri bildirim ver işler biraz daha yoluna girdi mi girmedi mi diye?
Kız Karamell..Benide çağırın buluşmanıza,bende geliyim göriyim seni..O güzel yanaklarından öpiyim olurmu
canım hiç kavga etme sakin ol aranı iyi tut eşinle ara derse geçiştir tamam arıcam de sonraya bırak
bak eşini karşına al sakin bi şekilde şöle söyle en iyisi; "canım sen beni onlara karşı adım atmaya zorluyosun, anlıyorum ve biliyosun ki yapmaya çalışıyorum zaten, ama ben bu konuda artık biraz hassaslaştım haklı olarak gördüğüm muamele beni yodu.. şimdi bana yaptığını ailene yap artık, onlar bana adım atarsa samimiyetlerine inandığım an ben zaten elimden geleni yaparım de.. ama onlar bana yaklaşmadıkça benden de daha fazlasını bekleme lütfen de .. böle şeyler iki taraflı olur de .. hem senin zorunla onlarla konuşmamızın ne bana ne onlara ne sana yararı var hiçbi anlamı olmuyoki de ..önemli olan gerçekten hissederek yapmak değil mi.. işte onlar bana sıcak davranmaya başlasın ben bunu bi hiissediym o zaman ben üzerime düşeni yapmazsam o zaman gel bana neden aramysun diye sor de ????
yawff ben bazen çok sinirli olunca ya çok ağlyrum gerginliktenya da bazen öfkeden eşime şakayla karışık bi yanacığnı sıkyrum bi enseye paat sonra bi burnunu sıkıyrum sonra bi surata çaat oooh sinirim geçiyo
Kıyamam canım yaa... sakin olmaya çalış bitki çayı filan yatıştırır.. tabi fazla içmek yokbebişe sakıncalı olmasın ..
inşallah en yakın zamanda bulantında sinirinde geçer canım... buarada kaç haftalık oldun? bide bişi daha sorucam bebek yoklaması die biişi duydunmu ? benim ara ara kasğımdam tekme yiyomuşum gibi oluyodu anneme teyzeme arkadaşımın annesinede sordum hepsinden aynı cvp aldım rahim bebek arıo.. die doğru olabilirmi ???
Günaydın topigin müdavimleriAllahım hepiciginizin karnına bebek versin,9 ay 10 gün sonrada kucağınıza alın İNNŞALLAHHH...
yaww yine bomba avatar olmuş arzumne buluşması neşer planlysunz bakem :44::44::44::44:
kızçem belkimde inanmak istediğimden bilmiorum ama eskilerin dediği çoğu şeyde doğru çıkmıomu ? neden buna gülüosun?? :26: kısmet doğru dionda ya tutarsaaaa
kavga etmiyorum, öyle esim zorladikcana, onlada ilgilenmiyorum..oturuyorum, yani ben neseli kisiyim, onunla cok ilgileniyorum, hani ne bilim konusuyorum, sacini oksuyorum, böyle gülüyorum, sakalasiyorum, ama o beni birseye zorladikcana, böyle sakin hic birsey yapmiyorum. hemen anliyor birseyin normla gitmediginden....
resmen ailesine artik kin tutuyorum, iyi birsey degil, ama canimdan bezdirdiler canim.
evet, konustum esimle dedim ben senin icin ariyorum, bunca seye senin icin katlandim, senin hatrin icin sen tek laf duyma diye konustum dedim,....gecen beni sikayet etmesini duyduktan sonra, dahada kin kaptim onlara (ogluna aglamamlar beni sikayet etmeler)...
Arkadaslar birde ne oldu biliyormusun, esime ne demisler (bunun esimin haberi yok, ben duydum o konusurkene)...balayina neden gittiniz bir hafta kalsaydiniz yanimda, gelin yüzü görememis hanimefendi (hizmet bekliyor)....sonra birde ne madi nede manevi yardimlari oldu, demis, balayina sonra giderdiniz falan, evet paramiz var ya kardesim ödedi balayini, ve ben balayina gitmicekmisim onlar gelin yüzü görecekmis, balayini ertelicekmisim...sonra iki misli para verecem....hem hizmet hem dahada cok para....yaa ben anlamiyorum
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:canım arkadaşlarım ister de yapmazmıyım hiç, her ne kadar işte olsam da bi koşu hazırladımee hamarat olduğumdan hemen üstlendim
Eki Görüntüle 680209
Canım olaylardan biraz kopuğum biliyosun çalışıyorum geçmişi falan da okuyamıyorum anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle sorunun var, eşinse onlara yakın durman için zorluyor...
nacizane tavsiyem:
eşin onları sev vs dediğinde çok açık bir şekilde " sevgi kazanılan bir duygudur, olumlu hal ve hareketleri ile bende bu duyguyu kazanabilirler onlara her zaman şans veriyorum ama senin bu konudaki baskıların beni sinirlendirip tam tersi şekilde düşünmeme sebep oluyor, lütfen beni ya da anneni yönetmeye çalışmaktan vazgeç" de....
ardından eşin demediği zamanlarda (3-4 gün arayla olabilir çok da sık olmasın) kayın valideni aramaya çalış 2dk yı geçmeyecek konuşlar olsun.. sadece merhaba nasılsınız bizde iyiyiz yoğunum evişi çalışma falan ama Allaha şükür iyiyiz falan de herkese çok selaaaaaam" deyip kapat telefonu... zamanla onlara karşı sevgi beslemesende daha nötr düşünebildiğini göreceksin...
şuan eşinin zorlamalarına ya da ailesine olan yaklaşımına olan sinirini ve olumsuz duygularını da kv ne yönlendiriyorsun ve bunun farkında değilsin.
onlarla eşin istemeden dialoglar kur, eşin istediğinde ise ben zaten konuşmuştum de ve bu konu hakkında konuşmasını engelle...
bu dediklerimi bir ay boyunca yap ve bana geri bildirim ver işler biraz daha yoluna girdi mi girmedi mi diye?
Hee..Saldım koşuyorum vallaTutmayın beni
İstanbulda kardeşleri varmış,başka bir üyeye yazmış gelirsem görüşelim diye.Bende İstanbuldayım,gelirsen benimlede görüş diye teklif ettim işte
Sen nasılsın canım benimÖpüyorum seni
ben eşime falan kızsam önce gider bir saat uyurum sonra uyanınca konuşurum bende yöntem bu...
vallahi rahim bebek arıyorsa tez vakitte bulsun bebeğini inşallah
ilk defa duydum ama eskilerin dediklerinde de vardır bir hikmet diye düşünüyorum inşallah Rabbim dileğini verir
kavga etmiyorum, öyle esim zorladikcana, onlada ilgilenmiyorum..oturuyorum, yani ben neseli kisiyim, onunla cok ilgileniyorum, hani ne bilim konusuyorum, sacini oksuyorum, böyle gülüyorum, sakalasiyorum, ama o beni birseye zorladikcana, böyle sakin hic birsey yapmiyorum. hemen anliyor birseyin normla gitmediginden....
resmen ailesine artik kin tutuyorum, iyi birsey degil, ama canimdan bezdirdiler canim.
evet, konustum esimle dedim ben senin icin ariyorum, bunca seye senin icin katlandim, senin hatrin icin sen tek laf duyma diye konustum dedim,....gecen beni sikayet etmesini duyduktan sonra, dahada kin kaptim onlara (ogluna aglamamlar beni sikayet etmeler)...
Arkadaslar birde ne oldu biliyormusun, esime ne demisler (bunun esimin haberi yok, ben duydum o konusurkene)...balayina neden gittiniz bir hafta kalsaydiniz yanimda, gelin yüzü görememis hanimefendi (hizmet bekliyor)....sonra birde ne madi nede manevi yardimlari oldu, demis, balayina sonra giderdiniz falan, evet paramiz var ya kardesim ödedi balayini, ve ben balayina gitmicekmisim onlar gelin yüzü görecekmis, balayini ertelicekmisim...sonra iki misli para verecem....hem hizmet hem dahada cok para....yaa ben anlamiyorum
iyi etmişin kaynaşmacayaa ne olsun işte arzum aynı çalışyruz hem evde hem işte hem de bebe için koşturup duruyorz napalım .. bu arada tekrar tebrikler kazanmıştın bida mevzu olmadı dimi die sormuştum ama cevap alamadım galiba ??
Sağol canım benimHak eden,en çok beğeniyi alan kazandı sonuçta..Hayır daha mevzu konu olmadı
Allah hepinizin gônlünce göre versin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ... Görüşürüz ara sıra yine,uğruyorum
eline sağlıkherkeslere
Eki Görüntüle 680306
bol bol
Eki Görüntüle 680307
yaptım
Eki Görüntüle 680308
sabah kahvesi de neka güzel gider afiyet olsunn
herkeslere
Eki Görüntüle 680306
bol bol
Eki Görüntüle 680307
yaptım
Eki Görüntüle 680308
sabah kahvesi de neka güzel gider afiyet olsunn
eftt eğitimin hakkını verdin psikoloji okuydunuz siz demi canım güzel walla
quzum sen nerdeydin yaaa, derhal terapi seanslarına başlamalıyızz yardımına ihtiyacım var benm de
Tsk ederim canim tavsiyen icin...böylede yaptim, annemde aynisi tavsiye etti, ama bunlar göze görünmüyor, bunlar dahda fazlasini istiyor...yani demek istedigim kamerayi acin konusalim (2 saat konusuyorlar o zaman)...eee dahada nasilsiniza kadar variyor yani.
sonra esimden herseyi ögrenmek istiyorlar, adan zeye....
bizi hic rahat birakmiyorlar, (almanyada oldugumuz icin) telefonu caldiriyorlar ara diye, sonra disarda olmamiza ragmen arayamiyoruz bizi cepten caldirioyrlar acip onlarla konusana kadar....buda türk lirasi olarak her zaman 20 TL filan tutar var onu birak birde kiz kardesini ara dayini ara diyede laflar geliyor annesinden (onlar bizi arasin, onlarinda parasi ne kadar degerliyse benimde öyle).
bilmiyorum canim, ben onlara karsi savas actim sanki, cünkü hic birsey almadilar bana (dulmusum gibi davrandilar) ne gelinlik ne birsey aldilar, belkide onalra ondan böyle davraniyorum
eline sağlıkminikkuşum yaw neka becerikli bi kıscesin hem iş hem ev hem bebek çalışmaları heryere yetiyonda bizim kavelerimizide yapıp getiriyon valla
ipekim kızçemm pek bi hamaratmışsın ya senn meğersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?