Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

meleklerim içtinizmi sabah kahvenizii içmediyseniz buyrun beraber içelimm

ersaemre hoşşş geldinnnn canımmm gel katıl aramızaaa

Çok canım çekti yaaaaaaaa,buyrun beraber olsun kızlaaaar bugün nazım yapmıştı gündüz buda gece kahvesi olsun

ooohhhh hancekim elleine sağlıkkkk ne kada güzelmişş inşanın ekrandan alıp çıkarısı gelyoo

meleklerim içtinizmi sabah kahvenizii içmediyseniz buyrun beraber içelimm Eki Görüntüle 638544
valla ben içmemiştim süper old sağolasın kuzucuqum
kıyamammm Allah kolylık verisn meleğimmmm aman dikkat kendinee üşütmee
dikkatlı olmaya calısıyorum quzum birazdan cıkcam çarsıya qıdecem eksıklerım var onları tamamlıycam . akşam için yemek yapacam ama ne yapacam bilmiyorum szlerin yardımına ıhtıyacım olacak

afiyet olsunnn canımmmmm yerleşme telaşı kötü karam napcan bu hafta biraz yorulcan aman sıkısıkı gyinde valla meleğim ben hiç bilmemm yemek yapmayı sağolsun o işlere hancekim bakıo ama onu da işleri va bugünnn ama ben elden geldiğindde yardım ederm ben akşama ezo gelin çorbası yapcam mesale belki fikir olr sanaa

hancekimm profiline gir en allta yaziyo hani herseyimizi meslegimi neyi yazdigimiz yer varya orda mesaj sayisiyaziyo ona bakk

dur bende bakim sana

ben gene başladımmm yasakımmm siizsiz zevkli olmuo am a olsun geçmişide okuyorummm

anneeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

BAKLAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bak bu hiççç iyi olmadıııı lorimmmmm hamişş ve canı tatlı çekioduuuuu oyy kıyamammm

abovvvvvvvvvv cok saolllllllllllllllllllllll

hancekimm 1020 mesaj sayin 480 mesaj sonra 4 kalpcigin olcekkk ha gayrett yawrukusummmmmmmmmmmm

sende bendensin hancekimmm bende 4 kalpçime ulaşcammm inşallahhhh

çorba aklımda bende şehriye çorbası yapacam da yemek napsam dıye dusunuyorum canım aşırı derecede yaprak sarması cekıyor ama yaprak yok

çorba aklımda bende şehriye çorbası yapacam da yemek napsam dıye dusunuyorum canım aşırı derecede yaprak sarması cekıyor ama yaprak yok
ay sorma canım benimde geçen hancekim yapmış parmak parmak o günden beri gözümn önündee sarmalar uçuoo

bak canım ben geçen kuru patlıcan dolması yaptımmm çok nefis olyooo istersen dene bii

iyiyim canım sağol kaynattık valla ama ben çıknca daha devam etmişler

maşşallhımız vaa meleğimmm Rabbim bozmasın hele birde hamişlerimizz gelince iyice şenlendikkkk şükürler olsunn topiğimiz hep hamiş dolsunnnn

Tunaydin canlaaar nasılsınız??Telefondanda olsa ara ara gelirim kosturucam bugün ordan oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…