- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.081
Çok canım çekti yaaaaaaaa,buyrun beraber olsun kızlaaaar bugün nazım yapmıştı gündüz buda gece kahvesi olsun
valla ben içmemiştim süper old sağolasın kuzucuqummeleklerim içtinizmi sabah kahveniziiiçmediyseniz buyrun beraber içelimm Eki Görüntüle 638544
dikkatlı olmaya calısıyorum quzum birazdan cıkcam çarsıya qıdecem eksıklerım var onları tamamlıycam . akşam için yemek yapacam ama ne yapacam bilmiyorum szlerin yardımına ıhtıyacım olacakkıyamammm Allah kolylık verisn meleğimmmmaman dikkat kendinee üşütmee
Aminn canimm insallahyerim o bulguru benn yaa
ekim 26 görünüyor netten hayırlısı kuzum ya
canım ya çok uzun bu takvim
geçer meleğim geçerrr hayırlısı inşallahhhh
valla ben içmemiştim süper old sağolasın kuzucuqum
dikkatlı olmaya calısıyorum quzum birazdan cıkcam çarsıya qıdecem eksıklerım var onları tamamlıycam . akşam için yemek yapacam ama ne yapacam bilmiyorum szlerin yardımına ıhtıyacım olacak
hancekimm profiline gir en allta yaziyo hani herseyimizi meslegimi neyi yazdigimiz yer varya orda mesaj sayisiyaziyo ona bakk
dur bende bakim sana
anneeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BAKLAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
abovvvvvvvvvv cok saolllllllllllllllllllllll
hancekimm 1020 mesaj sayin 480 mesaj sonra 4 kalpcigin olcekkk ha gayrett yawrukusummmmmmmmmmmm
afiyet olsunnn canımmmmmyerleşme telaşı kötü karam napcan bu hafta biraz yorulcan aman sıkısıkı gyinde valla meleğim ben hiç bilmemm yemek yapmayı sağolsun o işlere hancekim bakıo ama onu da işleri va bugünnn ama ben elden geldiğindde yardım ederm ben akşama ezo gelin çorbası yapcam mesale belki fikir olr sanaa
ersaemre hoşşş geldinnnn canımmm gel katıl aramızaaa
tünaydın ilhannazım naber
tşk ederim cnm alın beni aranıza
ay sorma canım benimde geçen hancekim yapmış parmak parmak o günden beri gözümn önündee sarmalar uçuooçorba aklımda bende şehriye çorbası yapacam da yemek napsam dıye dusunuyorumcanım aşırı derecede yaprak sarması cekıyor ama yaprak yok
iyiyim canım sağol kaynattık valla ama ben çıknca daha devam etmişlergünayyyyyydıııınnnn meleğimmmmmmmmmmmmnapimmm gece kaynatmışınızz onlara bakıorummm sen naspıorsun tatlımmm nassınnn
çorba aklımda bende şehriye çorbası yapacam da yemek napsam dıye dusunuyorumcanım aşırı derecede yaprak sarması cekıyor ama yaprak yok
iyiyim canım sağol kaynattık valla ama ben çıknca daha devam etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?