- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.101
kac gundur canim da baklava cekiyodu yaa uyku uyuyamam ben bu gece
Tunaydin canlaaar nasılsınız??Telefondanda olsa ara ara gelirim kosturucam bugün ordan oraya
bak canım ben geçen kuru patlıcan dolması yaptımmm çok nefis olyoooistersen dene bii
issyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende suç yaaa kızın gözüne gözüne sokuyorum,eklemeyeceğim resim diyorum yapamıyorum niyeyse oooooooooooooffffffffff
cnım sen benım qeçmişimi okumamısın ben bu eve yenı yerlesdım benım kocamla bır ayrılık surem oldu ailem kocamdan sakladı benı. snradan benkaçdım qeldım kocama daha yenı eve cıkdık evde hıc bır seyım yoko yuzden yapacak yemek sayılarım kısıtılı görümcem kurutulmus yesıl fasulye qondermıs onu yapcam yanına bır pilav tamamdır :)
var yarin ilk isim kan verdikten sonra gidip yemek
aayyyyyyyyy bilmiorummdummm meleğimm kusuruma bakmaaa ne desem bilemedimm şimdiiiii :26::26::26::26::26:
tünaydınnn meleğimm yawww hiç bitmio koşuşturmannn çok yoma kendiniiibu arada ne va bugünn tatlımm resimli pastalar falann
Kuzularım ben ckıyorum bıraz mutfaqımı toplayayım snra çarsıya cıkcam yemeqımı yapar qelırım sonra sizleri çok sevdım nuarınım qelırse cok sevındıqımı soleyın ona :)
daha hızlı
inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....maşşallhımız vaa meleğimmmRabbim bozmasın hele birde hamişlerimizz gelince iyice şenlendikkkk şükürler olsunn topiğimiz hep hamiş dolsunnnn
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..cnım sen benım qeçmişimi okumamısın ben bu eve yenı yerlesdım benım kocamla bır ayrılık surem oldu ailem kocamdan sakladı benı. snradan benkaçdım qeldım kocama daha yenı eve cıkdık evde hıc bır seyım yoko yuzden yapacak yemek sayılarım kısıtılı görümcem kurutulmus yesıl fasulye qondermıs onu yapcam yanına bır pilav tamamdır :)
hay Allah iyiliğini versnn meleğimmm :118::118::118::118::124::124::124::124::126::126::126::125::125::125::125::125:
Ben androitten giriyorumm diğeri nasıl bilmiyorum((
hadi bugünde 500 yapalım varmısınız.....ama ben çıkıcam birazdan ders çalışmalıyım artık....
teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?