Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tunaydin canlaaar nasılsınız??Telefondanda olsa ara ara gelirim kosturucam bugün ordan oraya

tünaydınnn meleğimm yawww hiç bitmio koşuşturmannn çok yoma kendiniii bu arada ne va bugünn tatlımm resimli pastalar falann

bak canım ben geçen kuru patlıcan dolması yaptımmm çok nefis olyooo istersen dene bii

cnım sen benım qeçmişimi okumamısın ben bu eve yenı yerlesdım benım kocamla bır ayrılık surem oldu ailem kocamdan sakladı benı. snradan benkaçdım qeldım kocama daha yenı eve cıkdık evde hıc bır seyım yok o yuzden yapacak yemek sayılarım kısıtılı görümcem kurutulmus yesıl fasulye qondermıs onu yapcam yanına bır pilav tamamdır :)

Kuzularım ben ckıyorum bıraz mutfaqımı toplayayım snra çarsıya cıkcam yemeqımı yapar qelırım sonra sizleri çok sevdım nuarınım qelırse cok sevındıqımı soleyın ona :)

aayyyyyyyyy bilmiorummdummm meleğimm kusuruma bakmaaa ne desem bilemedimm şimdiiiii :26::26::26::26::26:

aayyyyyyyyy bilmiorummdummm meleğimm kusuruma bakmaaa ne desem bilemedimm şimdiiiii :26::26::26::26::26:

neyse quzum ben cıkayım qelınce konusruz daha ıyı aklımdakı yemeklerı yapayım hazırlayım kocam qelmeden herseyı 3,5 4 qbı buradaolurum hadi bakalım sağlıcakla kal mua

Kuzularım ben ckıyorum bıraz mutfaqımı toplayayım snra çarsıya cıkcam yemeqımı yapar qelırım sonra sizleri çok sevdım nuarınım qelırse cok sevındıqımı soleyın ona :)

tamam meleğim Allah sana koylık versinn gell gene ne olurrrr

maşşallhımız vaa meleğimmm Rabbim bozmasın hele birde hamişlerimizz gelince iyice şenlendikkkk şükürler olsunn topiğimiz hep hamiş dolsunnnn
inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..

teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı

meleğimmm deme ölee Rabbim büyüktür ilk kötü bir anı olakar kalacak Allahın izniyle kavuşcaz evlatlarımıza sen ne güzel başlangıç oldunn inşç peşi sıra gelcezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…