Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne cikti ki canim?
gecmis olsun...

elciklerine saglik dert görmesinler bebe tutsun inslalahh

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

oyy afiyet olsun tek dişi gitmiş kuabiyeöğütücüm benim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

neyyyy 70 mi 29 normal sayılablir de ben mesajımda değerleri yazdm canım .. 70 yüksek olarak düşünülür hatta buna mr da isterler genelde .. belkim yanlış anlamış olabilirmsin hani senin değer için normal demiştir belkim ??

canım düşer inşallah ipekimin dediği gibi masaja gidelim en iyisi topluca indirelim prolaktinleri

oleyyy kızçemm onunki kaçtı ki hatırlıyon mu o zaman kalabilirmiyim ki bugünde folik asite başladım bu arada

yok bencede yanlislik var 70 den asagisi normal dir diyemezzzaslinda en ideali 25 in alti digerleri cok zorlar hamile kalmayi

kızçem iyi yöntem kıss gitsem mikiii

Ne dalgasi ben kotu bisi yazmadim ki bisi solemedim anladin hemen demek ki hatirliyosun diye hosuma bile gitti

yok ben bozulmadm kızçem öle neka akıllısın dynce dedm kızçem yoksa esprkle karışıkmı yapıyo anladm tabe .. hemen anlarım .. gözünden anlarm hem de .. özel hayat stresi neden olcak balım işte ya kocadan ya kaynanadan .. ee iş güç desen herkes bişe çekiyo .. eee sende azman azman ergenlerin içine düşmüşün tabi stres olursun .. neyse quzum demem şu ki bunları bişekil boşvermenin bi yoluna bakalm hayırlısıyla inşalllah herşeyi salla sen sakin ol ki bebiş gelsin marim

Ara vericem artikin bu ne yaw bebis beni istemiyo anneye kusmus galiba gelmiyo. bende bebise kustum
.

hee heee valla yavrum ben daha bu ay başladım ara verir miyim bilmiyorum ama konuşmamak iyi galiba... takibi filan bırakayım diyorum ben tarih vs.... ben sürekli gezen eğlenen bir tipim eski halime döneyim bebeğim gelirrr nasılsaaa en güzel bu galiba tatlımmm

Son düzenleme:

yok yok yanlış anlamadım normal o hatta biz 70 e kadar kabul ediyoz dedi belki de benim ilaç kullanmamı istemedi ne bilem başından savdı beniii

yok yok yanlış anlamadım normal o hatta biz 70 e kadar kabul ediyoz dedi belki de benim ilaç kullanmamı istemedi ne bilem başından savdı beniii

kiscem bide baska bi doktora git bakalim o nediycekk:26:mesaala benim doktorumda 46 bile hap vermedii:26:nasi düsecek dedim tiroid haüina baslayinca kesin kendiliginden düser ona eksra hapa gerek yok dedi iki kere sordumbazi kislarin doktoru heemen hap veriyo:26:

Son düzenleme:
Hosgeldin canim..

Hoşbulduk bebemm

biraz erkencikten 5 çayına bişeyler ayarladımdı kızçelerim :125: yetişemeynlere de getirdim barim

ohhh eline yüreğine sağlıkk walla iiyi oldu bu ipemmm yaa :125::125::125::125:

oleyyy kızçemm onunki kaçtı ki hatırlıyon mu o zaman kalabilirmiyim ki bugünde folik asite başladım bu arada
hayrlısı olsun canımmmm hadi inşallahhhh en yakın zamanda nasip eder Rabiim bebişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…