- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.021
Hos geldin kizcem
Cikiyom artikin yoksa mesaj yazarken uyuyacagim
sana dedikleri gün bana da dicekler herşey yolunda diye yasakım üzülme sen :13::13::13:
cnm bişeyler çıktı işte iyisi de var kötüsü de .. hayırlısı dedim artık doktora güvendim, tevekkül ettim, Allah'ıma havale ediyorum dertlerimi dermanımı versin inşallah .. niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah .. 15 gün sona duruma göre devam işte kontroller tatlım ..
Hosgeldin canim..
Hos geldin kizcem
Cikiyom artikin yoksa mesaj yazarken uyuyacagim
29 bence hiç önemsencek bi değer değil1 saatlik masaja gitsen gevşemekten hemen 20 ye düşer o
elciklerine saglik dert görmesinler bebe tutsun inslalahh
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
70 miyok okadar da degil yani 60 50 bunlardami normalmisss ben gecen endokrinolojiye gittim 46 benimki eh cokta kötü degil dedi ben de bu ne diyo yaw dedim icimdenn kadin doktorum normal degil demisti cünkümm endokrinoloji hem kadin doktoruda ANLAMDIM gitti ama ben kendi doktoruma güveniyommm
stres yapiyo beslenmede pek etkilemez galiba kutu kutu pensemm:26:mesala kesin incir havus maydonoz yemeyin yükselince diyolarama ne kadar doru bilemiyorum hic doktorlar ymemeyin ne demiyo..mesala benimki stresten ne degil tiroid yükselince onuda tetiklemis benimki su an 46
hosgeldinnnkıscelerimmmmm ben geldimmm, naparsınızzzz ne var ne yokkkk :)
ben bu doktorları anlamış değilim kızçemm hiç anlamadımm yaaaaa
hoşbuldum canımcımm
hosbuldum kıscemmm, uyu bakalım ninni istersen ben burdaımmmm
kesinlikle kalınır ki benm arkdaşın ablası kalmıştı
kıss dalga geçmeakıllıym tabe ..sen stres dynce aklıma geldi kaynanalarla yakın olduğnu biliodum .. iyi niyetle yazdım yöntem bulalm die .. zor blyrum da çözüm olsun die dedm ben yaw :26::26::26::26:
oyy afiyet olsun tek dişi gitmişkuabiyeöğütücüm benim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
sen böyle güzel seyler hazirlarsan o tek diste gidecek gibim
neyyyy 70 mi29 normal sayılablir de ben mesajımda değerleri yazdm canım .. 70 yüksek olarak düşünülür hatta buna mr da isterler genelde .. belkim yanlış anlamış olabilirmsin hani senin değer için normal demiştir belkim ??
kızçem iyi yöntem kıss gitsem mikiii
Ne dalgasi ben kotu bisi yazmadim kibisi solemedim anladin hemen demek ki hatirliyosun diye hosuma bile gitti
Ara vericem artikin bu ne yaw bebis beni istemiyo anneye kusmus galiba gelmiyo. bende bebise kustum
.
Ben kacar aeolum hepinizi öptüm
oyy afiyet olsun tek dişi gitmişkuabiyeöğütücüm benim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
neyyyy 70 mi29 normal sayılablir de ben mesajımda değerleri yazdm canım .. 70 yüksek olarak düşünülür hatta buna mr da isterler genelde .. belkim yanlış anlamış olabilirmsin hani senin değer için normal demiştir belkim ??
kızçem iyi yöntem kıss gitsem mikiii
hosgeldinnn
bende canim benim her kafadan bi ses cikiyo :26:yada bi doktor degisikligi sart bi doktorda kalinmiycak bence ben hep geziyom vallaolmadi dahada gezerimmm
yok yok yanlış anlamadım normal o hatta biz 70 e kadar kabul ediyoz dedi belki de benim ilaç kullanmamı istemedi ne bilem başından savdı beniii
Hosgeldin canim..
biraz erkencikten 5 çayına bişeyler ayarladımdı kızçelerim :125: yetişemeynlere de getirdim barim
hayrlısı olsun canımmmm hadi inşallahhhh en yakın zamanda nasip eder Rabiim bebişini...oleyyy kızçemm onunki kaçtı ki hatırlıyon mu o zaman kalabilirmiyim ki bugünde folik asite başladım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?