- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.121
hadi bugünde 500 yapalım varmısınız.....ama ben çıkıcam birazdan ders çalışmalıyım artık....
gell canımmm gelll herkezi sevgiyle kucaklıoruz burdaaa nasılsn bakemm
inş canım burdaki herkesi bir bir hamileyim der artık bazen sabredemiyorum hiççç.....
canım eğer seni üzmeyecekse anlatırmısın niye ayrıldınız başından geçenleri.....kusura bakma ben görmedim baştan yazılanları..
hıh sen gelmezsen öyle merak edersin işte söylemicem.....Melek nedir bu 400 , 500 , 4000 lafı yahu...:26: ..Aydınlatın azcık beni....
bilmiorum ki meleğimm yapabilirmiykkk
iyiyim cnm nasıl olayım uğraşıyorum bebiş içinsen neler yapıyrosunn
hıh sen gelmezsen öyle merak edersin işte söylemicem.....
hadi acıdım diyem baridün gece sayfaları 400 e tamamlamak için uğraştık ve bugünde 500 olsun diyorum sen de gelde senin de tuzun olsun 500. sayfada
olur canım olur YASAKHAYAL gelirdebir el atarsa bu işe sen bitmiş say
Melek nedir bu 400 , 500 , 4000 lafı yahu...:26: ..Aydınlatın azcık beni....
hıh sen gelmezsen öyle merak edersin işte söylemicem.....
hadi acıdım diyem baridün gece sayfaları 400 e tamamlamak için uğraştık ve bugünde 500 olsun diyorum sen de gelde senin de tuzun olsun 500. sayfada
olur canım olur YASAKHAYAL gelirdebir el atarsa bu işe sen bitmiş say
hımmm bak ozaman bir şans varrben gündüz kuşuyum yasakım gece kuşu olabilirrr
neeeee deli kızzzz kendine mi gönderdin
aYY çatlıcaktım kız ben de nedir bu 400 lafı diye...............
Çookk merak etmiştim ben de ....Sana mesaj gönderiim derken kendime göndermişim mesajı.....
bende genelde gündüz kuşuyum
oooooooooo sayfa ne çabuk ilerlemiş yaww...kızlar biraz önce çok afedersiniz ama bugun çıkarırken kan da geldi korktum ama int baktım çok zorlanmaktan olurmuşş bilgisi olan var mı bi sonra ki ne de bakıcam yıne aynı olursa dr arayacağımm...inş bi sıkıntı yoktur
rüyabusem nasılsın hiç sesin çıkmıyo ya
hoşş geldinnn canımmmmmmmm topiğmizn sayfalarını 400-500 artırıyoruzzzçok çene çokkkk
iYİlik arkadaşım ne olsun.......örGÜ örüyodum sabahtan beri....
Şİmdi de çıkcam ev toplucam.......Yemek yapcam.....Belki yemek yaparken yakabilirim....... sizi takip etmekten.......
sen neler yapıyonnnn bakalımmmmmmmmmmmm....................:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
:113::113::113::113::113::113::113: geçen akşam kOCİŞi uyutcam diye bi gittin ,,, kendin uyudun taaaaa sabah geldiiin............
canım doktorunu ararmısın bende de olmuştu hemen aradım bana ilç vermiştiisen genede bekleme meleğim ara ne kaybedersinnn
Hoşbulduk canım...hızınıza yetişilcek gibi değil inan.......AAAAaaa bu arada senin Puzlle ne oldu ,, çalışmalara devam ediyor musun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?