Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabır çok önemli meleğim umutsuzluk ve sabırsızlık yokk rabbim ol dedikten sonra ne engel olablirr inş. hepicmiz hamiş haberlrimizi vercezzz

bende gömedim karabiberimin eskilerini uzun zamnadır burdayımm ama başlara hiç dönmedim di çok kötü oldumm inş. herşey düzelmişitr Rabbim arkadaşıma yardımcı olsunn Hayatını kolaylaştırsınn inş.. birdaha böle sıkıntılar vermesn

Melek nedir bu 400 , 500 , 4000 lafı yahu...:26: ..Aydınlatın azcık beni....
hıh sen gelmezsen öyle merak edersin işte söylemicem.....

hadi acıdım diyem baridün gece sayfaları 400 e tamamlamak için uğraştık ve bugünde 500 olsun diyorum sen de gelde senin de tuzun olsun 500. sayfada
bilmiorum ki meleğimm yapabilirmiykkk

olur canım olur YASAKHAYAL gelirde bir el atarsa bu işe sen bitmiş say

hımmm bak ozaman bir şans varr ben gündüz kuşuyum yasakım gece kuşu olabilirrr

aYY çatlıcaktım kız ben de nedir bu 400 lafı diye...............

Çookk merak etmiştim ben de ....Sana mesaj gönderiim derken kendime göndermişim mesajı.....

oooooooooo sayfa ne çabuk ilerlemiş yaww...kızlar biraz önce çok afedersiniz ama bugun çıkarırken kan da geldi korktum ama int baktım çok zorlanmaktan olurmuşş bilgisi olan var mı bi sonra ki ne de bakıcam yıne aynı olursa dr arayacağımm...inş bi sıkıntı yoktur

canım doktorunu ararmısın bende de olmuştu hemen aradım bana ilç vermiştii sen genede bekleme meleğim ara ne kaybedersinnn

Son düzenleme:
rüyabusem nasılsın hiç sesin çıkmıyo ya

iYİlik arkadaşım ne olsun.......örGÜ örüyodum sabahtan beri....
Şİmdi de çıkcam ev toplucam.......Yemek yapcam.....Belki yemek yaparken yakabilirim....... sizi takip etmekten.......

sen neler yapıyonnnn bakalımmmmmmmmmmmm....................:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
:113::113::113::113::113::113::113: geçen akşam kOCİŞi uyutcam diye bi gittin ,,, kendin uyudun taaaaa sabah geldiiin............

nuarinim ababy de gelmişş oohhhh hoş geldnizz canlarrrr

hoşş geldinnn canımmmmmmmm topiğmizn sayfalarını 400-500 artırıyoruzzz çok çene çokkkk

Hoşbulduk canım... hızınıza yetişilcek gibi değil inan.......AAAAaaa bu arada senin Puzlle ne oldu ,, çalışmalara devam ediyor musun..

sakın arkadaşım iyi bak yemeğine akşama ne yedircen enişteye sonra

oooh maşaalah bu kızçelerin hepsi becerikli demek sende örgümü örüyon ne örüyon

Hoşbulduk canım... hızınıza yetişilcek gibi değil inan.......AAAAaaa bu arada senin Puzlle ne oldu ,, çalışmalara devam ediyor musun..

sorma rüyamm geçenlerde çay şeçerken pc yede puzzleda dökülü pc iptall puzzleda da renk değilşimi var sanki 2 gündür otumadım ilhamın gelmesini beklliorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…