- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.341
aynenn bıtanemm yaaaaaaaaaaa hepp tırnaklarımın diplerine girdiler kanadılarrrrr
gelecek insalah edam öyle hissediyom senin hakkinda yeni hayat yeni güzellikler getirecek bak görürsünn
ewet yasakım okudummm dun gece 2:30 toplama ısımız bıttıı sonra bı duş aldım sonrasındada canomun duasınnı okduum hak gecmesın ıstedımm napayımm allahım bızlere bebklerımızı versın ınsallah
ayyyy yasakımmmm ınsallalhhhhh yaaaaa allahım sanada tez vakıtte saglıklı evlatcıklarını verısınnnnnn ınsalllaaaaaaaahhhhhhh aminnnnnnn
aynı sehır bıtanem sadece mahalle farklı adlıyeye yakın bıryerde esımın ısıne yakın olsun ıstedıkk
aynen kuşumm ben bikeree ceyiz taşıdımm yeni ev temizledimmm bittimm bu 2. olcakkk
Hoşbuldum nazımmm ama daha hiçbişeyi okuyamadan bişey yazamadan ömrüm kahve istediii..Kahve yapmaya kalkıyorum şimdi maç izlerken ilk defa kahve istedi çok şaşırdım bu adam bugün beni çok şaşırtıyo:)))
Bütün kalbimle amiñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbnnnnnnnnn 40 binkere
hayirli olsun filologum kiscemminslalah bu sefer beben gelirrrr
Alllaaaaaaahhhhhh nekadannn sevındımm anlatammm moremmmmm cok saollll yaaa senı nekadan sevıyorum bı bılsennn bıde buu kahvecıklerınnn cok guzell oluyoo ben sureklı ısterımm bu aralar haberınn olsunnnn bıtanemmm nasıll da ıyı gıttıııııı ohhhh missssssssstesekkur edermm bebegımm
canım benim allah kabul etsin kalbine göre versin inşallah
hoscaKAl kutukutu pensemmben kaçtım kızlar
yarın olmayabilirim annemlere gidiyorum hepinizi öptüm
aglaam edam ne mutlu saana daaha bu yasta rabbim ev sahibi olmani nasip etmissderlerya bi dikili tas olsun benim olsun diyee agrilarin yaraalrin gececek geriye kocaman bi ev kalcak hemide ebediye kadar sizin olacak bi ev bebeciklerin oynuycak odalarinda hep güzel seyler düsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?