- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.361
insalalh edamvala taktir ettim
ayni sehirse sorun yokyine gelir gidersiniz bos vakitlerinizde edam kaynanan ne varmi varsa onlardami ayni sehirde
ne tesadüf aynı şeyi biraz önce bende oldu
aayyyyyyyyy habıbtemmm ne guzelll yazmısınnn gonlumu oksadın resmen yaaa bakk hıc dusunmemıstımmm doruuuuu dıyosunnn allah nasıp etsın evladımıı yanısrada sızlere nasıp etsın ınsalllahhhhhhhhhhhhh
ne zaman istersennn edammmmm
ben kaçtım kızlar
yarın olmayabilirim annemlere gidiyorum hepinizi öptüm
bunlarda dudaciktan öpüsüyolarr
aminnnnnnnnnteşekkur edermm yasakımmm gorevımız butun kızcelerede okucam allahtan bısey olmasa ınsallahhh allah yeterkı evlatlarımızı versınnnnnnn
iyimi bari habibtemmaynen habıbtemmm kaaynanam var aynı sehırdeeeee
erkek değilmii hepsi böleee
öyle edamm rabbim güle güle oturmayi nasip etsin inslaalh bizim gibi olmayanlara nasip etsin insallahh
ülemi yasakımmm bana burun buruna sarılıor gibi geldiii
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhabıbtemm herzaman dualarım rabbım evı olmayan kullarına ev cocuugu olmayaan kulların a cocuk ıkısıde yoksa ıkısınıde nasıp et ver dıyorummmm ınsallah verıcekk dualarım sızlere
aminnnnnnnnn
iyimi bari habibtemmbenimkini duymussundur cadi iltifat kalir yanindaa
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhabıbtemm herzaman dualarım rabbım evı olmayan kullarına ev cocuugu olmayaan kulların a cocuk ıkısıde yoksa ıkısınıde nasıp et ver dıyorummmm ınsallah verıcekk dualarım sızlere
sen dorusun morem kis oglanin burnundan öpüyo
oturacak ipem onda benim hic süphem yok ama sadece bizim isler mücadele istiyo onu cok iyi anladimmm..sende diyosunya biz kolay bebek sahibi olanlar gibi olamiyoruz bu cok doru.tek hiisettigim sey önümüzde mücadele edecek zamanimiz var bunu biliyorum cok sükür 40 miza yakin degilizz daha.. ama kendine bi süre koyma bu yaz diye o gün geldigindeyine olmayabilir ama mücadelemiz bitmemeli..ben mesaal bi süre koymadim kendime bu yil sonuna kadar olursa ne mutlu bize inslalahta olur dualarim hep bu yönde...ama bisey diyimmi ipem hani diyoruz ya acaba daha cokmu dua etmemiz gerekiyo tabi edecez bu bizim zaten yapmamiz gereken bi görevimiz dinimizde bu emrediyo ama kendinide yetersiz görme bu konuda ..bakiyorum yinede bisey demek istemiyorum ama cevremde gözlemdigime göre belki agzina ancak yilda bi kere dua alan kisi arka arkaya doguruyo cünkü onun kaderinde bebek sinavi yok..rabbim onu baska seyden dolayi deniyebilir..biz cok dua ediyoruz simdilik istedigimize kavusamadik ama simdilik hayirlisi böyle diyorumm.dün kanal 7 de ki hoca öyle dedi sakin niye cok dua ediyoruzda kabul olmuyo günahkarmiyiz yada azmi dua ediyoruz diye düsünmeyin demek istedi demmekki sizin icin hayirli olmayacaktir dedi sizin bildiginiz hayir bildiginiz ser dir belki dedi..bu engeller belki o serle karsilasmamiz icindir sonu güzel olacaktir belki bu ay degilse iki ay hayirlisi olacaktir kimbilirr...güclü olacaz ipem insaniz bazen aciz kalip pes edecek gibi olsakta yine toparlanmayilizzz gidecez doktorlara baktik biri olmadi digerine.. sonunda biliyorumki biz sevinecez rabbim emeklerimiz karsiligini hayirli oldugu günde verecek bizeee
ne güzel dua ediyosun habbitemmahh insallah gelecek o günlerrrrr
çok haklısın yasakım doru dedinsüre koymadım da yasakım belkim ben artk ileri tedavilere geçerim o zamana duruma göre hani yaş da ilerliyo.. mücadeleye devam elbette ama işte belkim daha çok uğraşaraktan bakalım nasip kısmet .. keşke rabbim o zamanlara kadar yüzümü güldürse.. hekesle beraber sağlıkla inşallah .. senin de inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur da evlatlarını kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?