- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.381
çok haklısın yasakım doru dedinsüre koymadım da yasakım belkim ben artk ileri tedavilere geçerim o zamana duruma göre hani yaş da ilerliyo.. mücadeleye devam elbette ama işte belkim daha çok uğraşaraktan bakalım nasip kısmet .. keşke rabbim o zamanlara kadar yüzümü güldürse.. hekesle beraber sağlıkla inşallah .. senin de inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur da evlatlarını kucağına alırsın inşallah
ipemmm hoşş geldinn kuuzmmmm
ipem yyasinda ne var valla 40 dakiler doguruyoheel bi dur daha tüp ne düsünme bu yil sonuna kadar bi zaman ver kendine bu yumurtanin olusup catlamasi bile ne kadar güzel bi gelismeydi inslaalh dilegim bu ay olmasidirrrr inanki bi sen degil bu topikte herkes en az senin kadar sevinecekkk
yoooooo duymadmm habıbtem nası yanıı
hoşbulduk listeck nerde kızçem ?? belm ağrıo iştengeldm yemek yap bilmemne çok ayakta durdum yoruldum more
niye moremmoyyy karıncımm ağrımaya başaldıı moreee
hoşbulduk listeck nerde kızçem ?? belm ağrıo iştengeldm yemek yap bilmemne çok ayakta durdum yoruldum more
anaedam topikte kac kere dertlendim hic görmemisinn dilekefem bilem biliyo onlara iki gün önce anlatmistimmm
nıeee moreeeeeeee
niye moremm
:26::26::26::26::26:yatsaydin ipemmm
bilmem te şindii başladıııı
böle kıramp gibiigaz değil amaaa
bilmem te şindii başladıııı
böle kıramp gibiigaz değil amaaa
:44::44::44::44::44: alla allaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?