- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.141
evet canım haklısın ben sadece takip edeyim emin olayım dedimm..ayy midem yıne kotuu ben bı arayımm haber veririm sizeee
hadi millet ben kaçtım
sakın arkadaşım iyi bak yemeğine akşama ne yedircen enişteye sonra
oooh maşaalah bu kızçelerin hepsi becerikli demek sende örgümü örüyon ne örüyon
sorma rüyamm geçenlerde çay şeçerken pc yede puzzleda dökülü pc iptallpuzzleda da renk değilşimi var sanki 2 gündür otumadım ilhamın gelmesini beklliorumm
Yapcak yemek çok da ,,,, yaptığım yemeği yakma ihtimalim de çooooookkk........
o zaman artık enişte ne yer bilmiyorum.....
Sen yaptıklarından bana gönderiver en iyisi meleğim...........Ya da akşama biz size gelelim...Nerdeydi eviniz............
hadi millet ben kaçtım
ayrılamıyom yavvvv tiryakiniz oldum vallaaaaaaaaaOooo meleğim hala kaççak....Çıkamıyo garibim pc den.....
Hadi hadi meleğim uçta göreğim................
gönderirim bitanem istersen sizde gelebilirsiniz atlayın süpürgelere gelin yawwwww
nuarinim ababy de gelmişş oohhhh hoş geldnizz canlarrrr
Vahh vahhh.........çok üzüldüm....Kim yaptı o sakarlığı bakiim.......Enişte yaptısa vayyy haline.......
Sen yaptısan boşver takma hiç....
canimsın hoşbuldum tam cevap verecektm annecgm aradi, daha kimseye söylemedim yaww.bu arada kuzum arada okudum randevu almışsın iyi yaptın kuzum benim icinde keşke kalmasın
söleme bende cnaımm bi kaç hafta daha bekleistersennn bende öle düşünüorum canım kocişime dedim alcam kafamda şüphe olacağına Rabbşm kısmet ederde 2. ye hamiş kaldığımda acabalarla günlerimi geçireceğime rahatca beklemek kaderime razı gelmek istiorum dedi tamam Aşkımdedi sen al beraber giderrizz dedii kocişim eğer kötü bir sonuç alırsak ben üzülcem die istemiodu gitmek ama baktı ben karalıyımm tamam dedii
kızlar rahimde perde olup olmadığını dr lar nasıl anlıyor.ben dr a gittim ultrasonla baktı ama böyle bişeyden bahsetmedi olsaydı görürmüydü
olur canım olurr nezamandır istiorsunuz meleğinizi (( Rabbim tezden versşn inş. ))
canım peki sen bu sonuça nereden vardınkim dedi bunu sanaa :26::26::26:
zaten söylemem kuzum söyle 15haftaya kadar falan,dogrusunu yapmışsın bence keşken olmasın sonuç ne cıkarsa rabbimden yeterkı dermansız dert vermesin,nezaman gidecen peki? benim sonuçta çıksaydı rahat edecektım bizim bulgur sonucu beklemedi bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?