Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canım haklısın ben sadece takip edeyim emin olayım dedimm..ayy midem yıne kotuu ben bı arayımm haber veririm sizeee

bekliorummm paposonerimm bişy yoktur ama olsun için rahat duursunn zorlanmadandır Allahın izniyleee

sakın arkadaşım iyi bak yemeğine akşama ne yedircen enişteye sonra

oooh maşaalah bu kızçelerin hepsi becerikli demek sende örgümü örüyon ne örüyon

Yapcak yemek çok da ,,,, yaptığım yemeği yakma ihtimalim de çooooookkk........
o zaman artık enişte ne yer bilmiyorum.....
Sen yaptıklarından bana gönderiver en iyisi meleğim........... Ya da akşama biz size gelelim...Nerdeydi eviniz............

sorma rüyamm geçenlerde çay şeçerken pc yede puzzleda dökülü pc iptall puzzleda da renk değilşimi var sanki 2 gündür otumadım ilhamın gelmesini beklliorumm

Vahh vahhh......... çok üzüldüm....Kim yaptı o sakarlığı bakiim.......Enişte yaptısa vayyy haline.......

Sen yaptısan boşver takma hiç....

gönderirim bitanem istersen sizde gelebilirsiniz atlayın süpürgelere gelin yawwwww

gönderirim bitanem istersen sizde gelebilirsiniz atlayın süpürgelere gelin yawwwww

tamam bakalım........beN ŞİMDi çıkıp hazırlaniim........ akşama sizde oluruz.....

İstikamet size.....inşllh süpürgem yönünü şaşırmaz............Allah korusun size gelcez diye başka , başka memleketlere gitmeyem sonra......

Bi kızılderili kampına filan düşmeyelim yanlışlıkla......TAm olarak adresi vermedinki.......nasıl bulcaz biz sizi ya hu......

Son düzenleme:
nuarinim ababy de gelmişş oohhhh hoş geldnizz canlarrrr

canimsın hoşbuldum tam cevap verecektm annecgm aradi, daha kimseye söylemedim yaww.bu arada kuzum arada okudum randevu almışsın iyi yaptın kuzum benim icinde keşke kalmasın

Vahh vahhh......... çok üzüldüm....Kim yaptı o sakarlığı bakiim.......Enişte yaptısa vayyy haline.......

Sen yaptısan boşver takma hiç....

böle sakarlıkları bi ben yaparımm canımmm sakarlıkta üzerime tanımam yani komedi filmlerinde çıkm a gibi oluruum bazennn

canimsın hoşbuldum tam cevap verecektm annecgm aradi, daha kimseye söylemedim yaww.bu arada kuzum arada okudum randevu almışsın iyi yaptın kuzum benim icinde keşke kalmasın

söleme bende cnaımm bi kaç hafta daha bekle istersennn bende öle düşünüorum canım kocişime dedim alcam kafamda şüphe olacağına Rabbşm kısmet ederde 2. ye hamiş kaldığımda acabalarla günlerimi geçireceğime rahatca beklemek kaderime razı gelmek istiorum dedi tamam Aşkımdedi sen al beraber giderrizz dedii kocişim eğer kötü bir sonuç alırsak ben üzülcem die istemiodu gitmek ama baktı ben karalıyımm tamam dedii

mersahımm hoşşş geldinnn yawrucuğummmm

zaten söylemem kuzum söyle 15haftaya kadar falan,dogrusunu yapmışsın bence keşken olmasın sonuç ne cıkarsa rabbimden yeterkı dermansız dert vermesin,nezaman gidecen peki? benim sonuçta çıksaydı rahat edecektım bizim bulgur sonucu beklemedi bilem

kızlar rahimde perde olup olmadığını dr lar nasıl anlıyor.ben dr a gittim ultrasonla baktı ama böyle bişeyden bahsetmedi olsaydı görürmüydü

bu gün topiciğğmizi 500 e yükseltcezz canlarrr herkez toplansın kaynasıınnn kazanımızzzz

kızlar rahimde perde olup olmadığını dr lar nasıl anlıyor.ben dr a gittim ultrasonla baktı ama böyle bişeyden bahsetmedi olsaydı görürmüydü

canım peki sen bu sonuça nereden vardın kim dedi bunu sanaa :26::26::26:

bendece canımm bende kısmetse olursa hemen demicem 15 haftaya kadar sen hiç dert etme bence temiz senn sonuçlarrr rabbim hayırlsınıverdii bende salı gitcem samatya ya int. aradım sanah buldum hemen aldım randevuyu orası istanbul araştırma hastanesi olmuş adı değilmişş :26::26::26: bende yeni öğrendimm inş. hayırlısı bakalaım inancakmı doktor 3 düşük oldu deyincee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…