Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

off hiç sorma 7 yıldır bekliyorum allahım gör bizi.. bakalım yaza kadar da olmazsatüp bebek yaptıracağım gibi artık sabrım kalmadı

anlıyorum bitanmmm kontrol ettirdin mi sorun neymiş neden olmuyormuş bende ultrasondan bakıldığında rahim içi görülüyor bu sebeble sıkıntı olsa doktor söylerdi sonucta 1-2 yıl değil söz konusu tam 7 yıl bir araştırma yapılırdı hayırlı olsun canım burda yıllarıdr bekleyen çok arkadaşımız var olup ta kaybeden lerde var örneğin ben 25 gün oldu bebeğimi kaybedeli inş. topiğimiz uğurlu geliyorr hepimiz kavuşuruz evlatlarımızaa

kızlar rahimde perde olup olmadığını dr lar nasıl anlıyor.ben dr a gittim ultrasonla baktı ama böyle bişeyden bahsetmedi olsaydı görürmüydü

vajinal ultrason ile görülür Rahim filminde de görunur
histeroskopi ile tanı kesn konur ama sen bu fikre nerden kapıldın canım

başka bir topikte gördüm hamile kalmaya engel oluyormuş. bende 1 yıllık evliyim ama bebiş yok acaba bendede perdemi var diye düşünüyorum

ha 1 yıll 7 yazmışınn yanlış olmuş olsunn canımm
hemen düzelteyim kendimi hala ultrasonra bir sorun olsaydı doktorun söyledi ama daha 1 yıl eğer kafanda sorunlar varsa sende araştırmalara başla bende bir düşüğüm var kan oıhtılaşmasından şüpheleniourm şimdi araştırcamm ama burada ark.larımız var 1 yıldan fazla bekleyp şuan hamiş olan rabbim hayırlısnı versinnn

vajinal ultrason ile görülür Rahim filminde de görunur
histeroskopi ile tanı kesn konur ama sen bu fikre nerden kapıldın canım

konularda okumuşş bitanemm onunda kafasına sorular takılmışş

kuzum 1kalp durmasi kürtaj,1kimyasal,1de 5haftalıkken evde düstu doktora gittgmde doktor tamamen temizlenmis kendi düşmüs dersin

kuzum 1kalp durmasi kürtaj,1kimyasal,1de 5haftalıkken evde düstu doktora gittgmde doktor tamamen temizlenmis kendi düşmüs dersin

yasakımda öle dio canımmm ama kimyasal aklıma gelmedi di evet aynen böle diyim benn hatta ilk olan yeni evlediğim ay olmuş anlamadım dermm kendilğnden düşmüş sonra kimsayal gebelik oldu dedim şimdi 1 ay öncede kalp durması dedimm yere sanırmm peki canım ne testler yapıyorlar aç mı gideyim alttan bi işlem yapıyorlarmı bana azcık bilgi verirmisin

Son düzenleme:

canım muayene falan olmadım ben,kan verdim okadar onda da Trombofili Paneline yani pıhtılaşma var mı yok mu okadar benim uzun sürmedi

canım muayene falan olmadım ben,kan verdim okadar onda da Trombofili Paneline yani pıhtılaşma var mı yok mu okadar benim uzun sürmedi

ölemi ozaman sadce kan vercezz beklicezz :26::26::26: bende aç gidim ozaman kanı açken alıyorla ya hepp

kadın doğum doktoruna aldım zaten canım ona dedm böleyken böle bana çaree anlar yapar testleri bende beklerim 1 ay Allah ın izniyleee

bak şimdi ...kan pıhtılaşmasımı? o neymiş ? çıldırcam artık ne kadar çok şey var.
dr hamile kalmamanız için bir neden yok dedi. ama bebekte olmayınca araştırmalara başladım buradaki konuları okudum.bacakları yukarı kaldırmak, yastık koymak , soğan kürü, yakı, adaçayı yağı hepsini yaptım. ama yine yok yine yok. bende dr dan şüphe etmeye başladım acaba yapılması gereken başka şeyler vardıda yapmadımı diye. ultrasonla rahime baktı ama belki gözünden kaçmıştır diye düşündüm. eşimde çok istiyo.... Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bizden esirgemesin inşallah

canımm başka bir doktorada git istersen ama bence seninde birçok kişi gibi psikolojik yatağa bebek düşncesi ile yatar ve o şekilde ilişki olursa hamilelik geçleşiyormuş bende sende sourn yokk rahat ol yeter düşnmemeye kendi şartlandırmamaya çalış zaten doktor bişy görseydi derdi neden demesn bak biz burda bebek düşüncelermizden arınıp kafacığımızı dağıtıyoruzzz Allahım ol dedkten sonra ne engel olabilirr sende umutsunzluğa kapılma inş. olcakkk dememki daha zamnı var meleğimmm

Son düzenleme:
kadın doğum doktoruna aldım zaten canım ona dedm böleyken böle bana çaree anlar yapar testleri bende beklerim 1 ay Allah ın izniyleee
beklersin bitanem 1adetini görene kadar da sonuç cıkar ve sen o ay hamileyim dersın bekletmez seni melegin,benim bulgur gibi supriz yapar oy söylemesi bile heyecan verıci kuzum ya aynı şeyleri yasadgmz ıçin öyle iyi anlıyorum kı seni , birsey çıkmayacak ama genede icımiz rahat etsin

yaa nuarinim Allah razı olsunnn inşallahh hayırlısı ile olsun inşallah ama Allahıma şükürler olsun olkadar rahatım kii anlatamam bende senin gibi düşünüorum Allah bilio ya ilk gebeliğimde hep pozitifitim gene ama içimde bir korku vardıı sanki hissediyordum kaybedeceğimi ama sanki şimdi de hissediyorum çok beklemicem Rabbim inşallh sağlıcakla vercek evladımı umudum okadar çokkk sabrım okadar fazlakii bir türlü endişe girmiyor içimee inş. hepimizn o güzel gönlüne göre versinn

merabalarrrrrrr kelebeklerrrrryaw bende bu kk yavas ve sayfa donuyo sizdedemi öyle bi bendemi böyleee

tünaydınnnn datlım kıymatlımmmm hoş geldinnnn

ilhannnazzzzimmmmmmmmmmmm tünaydinnnnn yaw doktoru naptin randevu aldinmiiiiiiiiiiiiiii

allldımmmmmmmm yasakımmm sabah kalktım araştırdım aradım taradım vee buldumm aldımmm salıya kısmetse gitcemmm hayırlısı olsunn artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…