- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.161
off hiç sorma 7 yıldır bekliyorum allahım gör bizi.. bakalım yaza kadar da olmazsatüp bebek yaptıracağım gibi artık sabrım kalmadı
kızlar rahimde perde olup olmadığını dr lar nasıl anlıyor.ben dr a gittim ultrasonla baktı ama böyle bişeyden bahsetmedi olsaydı görürmüydü
başka bir topikte gördüm hamile kalmaya engel oluyormuş. bende 1 yıllık evliyim ama bebiş yok acaba bendede perdemi var diye düşünüyorum
vajinal ultrason ile görülür Rahim filminde de görunur
histeroskopi ile tanı kesn konur ama sen bu fikre nerden kapıldın canım
bendece canımm bende kısmetse olursa hemen demicem 15 haftaya kadarsen hiç dert etme bence temiz senn sonuçlarrr rabbim hayırlsınıverdii bende salı gitcem samatya ya int. aradım sanah buldum hemen aldım randevuyu orası istanbul araştırma hastanesi olmuş adı değilmişş :26::26::26: bende yeni öğrendimm inş. hayırlısı bakalaım inancakmı doktor 3 düşük oldu deyincee
kuzum 1kalp durmasi kürtaj,1kimyasal,1de 5haftalıkken evde düstu doktora gittgmde doktor tamamen temizlenmis kendi düşmüs dersin
yasakımda öle dio canımmmama kimyasal aklıma gelmedi di evet aynen böle diyim benn hatta ilk olan yeni evlediğim ay olmuş anlamadım dermm kendilğnden düşmüş sonra kimsayal gebelik oldu dedim şimdi 1 ay öncede kalp durması dedimm yere sanırmm peki canım ne testler yapıyorlar aç mı gideyim alttan bi işlem yapıyorlarmı bana azcık bilgi verirmisin
canım muayene falan olmadım ben,kan verdim okadar onda da Trombofili Paneline yani pıhtılaşma var mı yok mu okadar benim uzun sürmedi
ha 1 yıll 7 yazmışınn yanlış olmuş olsunn canımm
hemen düzelteyim kendimi hala ultrasonra bir sorun olsaydı doktorun söyledi ama daha 1 yıl eğer kafanda sorunlar varsa sende araştırmalara başla bende bir düşüğüm var kan oıhtılaşmasından şüpheleniourm şimdi araştırcammama burada ark.larımız var 1 yıldan fazla bekleyp şuan hamiş olan rabbim hayırlısnı versinnn
bak şimdi ...kan pıhtılaşmasımı? o neymiş ? çıldırcam artık ne kadar çok şey var.
dr hamile kalmamanız için bir neden yok dedi. ama bebekte olmayınca araştırmalara başladım buradaki konuları okudum.bacakları yukarı kaldırmak, yastık koymak , soğan kürü, yakı, adaçayı yağı hepsini yaptım. ama yine yok yine yok. bende dr dan şüphe etmeye başladım acaba yapılması gereken başka şeyler vardıda yapmadımı diye. ultrasonla rahime baktı ama belki gözünden kaçmıştır diye düşündüm. eşimde çok istiyo.... Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bizden esirgemesin inşallah
beklersin bitanem 1adetini görene kadar da sonuç cıkar ve sen o ay hamileyim dersın bekletmez seni melegin,benim bulgur gibi supriz yapar oy söylemesi bile heyecan verıci kuzum ya aynı şeyleri yasadgmz ıçin öyle iyi anlıyorum kı seni , birsey çıkmayacak ama genede icımiz rahat etsinkadın doğum doktoruna aldım zaten canım ona dedm böleyken böle bana çareeanlar yapar testleri bende beklerim 1 ay Allah ın izniyleee
beklersin bitanem 1adetini görene kadar da sonuç cıkar ve sen o ay hamileyim dersın bekletmez seni melegin,benim bulgur gibi supriz yapar oy söylemesi bile heyecan verıci kuzum ya aynı şeyleri yasadgmz ıçin öyle iyi anlıyorum kı seni , birsey çıkmayacak ama genede icımiz rahat etsin
merabalarrrrrrr kelebeklerrrrryaw bende bu kk yavas ve sayfa donuyo sizdedemi öyle bi bendemi böyleee
tünaydınnnn datlım kıymatlımmmmhoş geldinnnn
yaw bide masalllahhhhhh valla dün gece galiba sayfa 407 birakmistimm 10 sayfa ilerlemisinizzzzzzzzzzz
ilhannnazzzzimmmmmmmmmmmm tünaydinnnnnyaw doktoru naptin randevu aldinmiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?