- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.181
cıkkk bende normal canımm resetle istersenn pc yii
inan ilkinde hissettm bilmiyorum ama iste bılıyordum sanki, sukurler olsun Rabbime , evlat hasreti ceken herkese nasip etsin mevlam hayirlisiyla insallah.yaa nuarinim Allah razı olsunnn inşallahh hayırlısı ile olsun inşallahama Allahıma şükürler olsun olkadar rahatım kii anlatamam bende senin gibi düşünüorum Allah bilio ya ilk gebeliğimde hep pozitifitim gene ama içimde bir korku vardıı sanki hissediyordum kaybedeceğimi ama sanki şimdi de hissediyorum çok beklemicem Rabbim inşallh sağlıcakla vercek evladımı umudum okadar çokkk sabrım okadar fazlakii bir türlü endişe girmiyor içimee inş. hepimizn o güzel gönlüne göre versinn
resetle ney kizzzzzzzyaw türkce konus gevurcadan anlamiyommmmmmmmmmmm
anlıyorum bitanmmm kontrol ettirdin mi sorun neymiş neden olmuyormuş bende ultrasondan bakıldığında rahim içi görülüyor bu sebeble sıkıntı olsa doktor söylerdi sonucta 1-2 yıl değil söz konusu tam 7 yıl bir araştırma yapılırdıhayırlı olsun canım burda yıllarıdr bekleyen çok arkadaşımız var olup ta kaybeden lerde var örneğin ben 25 gün oldu bebeğimi kaybedeli inş. topiğimiz uğurlu geliyorr hepimiz kavuşuruz evlatlarımızaa
merabalarrrrrrr kelebeklerrrrryaw bende bu kk yavas ve sayfa donuyo sizdedemi öyle bi bendemi böyleee
inan ilkinde hissettm bilmiyorum ama iste bılıyordum sanki, sukurler olsun Rabbime , evlat hasreti ceken herkese nasip etsin mevlam hayirlisiyla insallah.
allldımmmmmmmm yasakımmm sabah kalktım araştırdım aradım taradım vee buldumm aldımmmsalıya kısmetse gitcemmm hayırlısı olsunn artıkkk
Ben geldimm kizlar gecmisi okuyamadim baya kalabaligizz
kan vermeye gittim 2 tup kan aldi bide idrar simdi her gittigimde kanda idrarda alicakmis :26:
bu arada gece esimi uyandirmisim mutfakta cilek var getirirmisin demisim oda gitmis bakmis gelmis bana demis ki yok bende bi daha yatmisim hic bisey hatirlamiyorum
kan vermeye gittim 2 tup kan aldi bide idrar simdi her gittigimde kanda idrarda alicakmis :26:
bu arada gece esimi uyandirmisim mutfakta cilek var getirirmisin demisim oda gitmis bakmis gelmis bana demis ki yok bende bi daha yatmisim hic bisey hatirlamiyorum
Ayy canımmmm.......Çook üzüldüm inan...Bilmiyordum ben başına böyle bir şey geldiğini..........Rabbim bundan sonraki bebeğini almayı nasip etsin kucağına sağlıcakla.....
hadi hayirli olsunnn kelebemmmmmmmmmmyaw iyide erkene randevu almissinnnnnnnnnn
hoş gelsdinnn lorimmmmmmolsun canımmm olcak okadar 3 aydan sonrada 2 li tesler falan oluomuşşş inş herşey yolunda gitcekk
ayyy canımmm varsa ye hemenn dememki uykunda gödüünnn
lorine hoşgeldin canımsın amanın senin mercimek pek fena anacımyatırmıyor sızi aferın ona he he
kubane hoşgelmisin sen sefa getirdin
LOriicimmmm ,,, kızz sen de çok masumsun be yaaa........Adam çileği bulamamış....... Dolaştırsaydın ya gece gece nöbetçi meyVECİ....arayıp bulsadı soğuklarda......
ne diye uyuon güzel arkadaşım.....
LOriicimmmm ,,, kızz sen de çok masumsun be yaaa........Adam çileği bulamamış....... Dolaştırsaydın ya gece gece nöbetçi meyVECİ....arayıp bulsadı soğuklarda......
ne diye uyuon güzel arkadaşım.....
looorimmde gelmisyaw bi mutfaga gittim geldim yeni gördümmm
rüyasında gömüş bende lorimm hatılrlamıo yaaakıyamam varsa al meleğimmm dışardaa
looorimmde gelmisyaw bi mutfaga gittim geldim yeni gördümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?