Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inan ilkinde hissettm bilmiyorum ama iste bılıyordum sanki, sukurler olsun Rabbime , evlat hasreti ceken herkese nasip etsin mevlam hayirlisiyla insallah.

Ben geldimm kizlar gecmisi okuyamadim baya kalabaligizz

kan vermeye gittim 2 tup kan aldi bide idrar simdi her gittigimde kanda idrarda alicakmis :26:

bu arada gece esimi uyandirmisim mutfakta cilek var getirirmisin demisim oda gitmis bakmis gelmis bana demis ki yok bende bi daha yatmisim hic bisey hatirlamiyorum

Ayy canımmmm.......Çook üzüldüm inan...Bilmiyordum ben başına böyle bir şey geldiğini..........Rabbim bundan sonraki bebeğini almayı nasip etsin kucağına sağlıcakla.....

inan ilkinde hissettm bilmiyorum ama iste bılıyordum sanki, sukurler olsun Rabbime , evlat hasreti ceken herkese nasip etsin mevlam hayirlisiyla insallah.

inaşşahh canımmm ama ben inanıyorum senin bişşy çıkmıcakkk sen bunda çok rahatca alcan kucağınaaa

lorine hoşgeldin canımsın amanın senin mercimek pek fena anacım yatırmıyor sızi aferın ona he he

hoş gelsdinnn lorimmmmmm olsun canımmm olcak okadar 3 aydan sonrada 2 li tesler falan oluomuşşş inş herşey yolunda gitcekk
ayyy canımmm varsa ye hemenn dememki uykunda gödüünnn

Ayy canımmmm.......Çook üzüldüm inan...Bilmiyordum ben başına böyle bir şey geldiğini..........Rabbim bundan sonraki bebeğini almayı nasip etsin kucağına sağlıcakla.....

inşallahhh rüyammm inşallahhh Rabbim ne bana ne başlasına yaşatsın inş.

LOriicimmmm ,,, kızz sen de çok masumsun be yaaa... .....Adam çileği bulamamış....... Dolaştırsaydın ya gece gece nöbetçi meyVECİ....arayıp bulsadı soğuklarda......
ne diye uyuon güzel arkadaşım.....

hoş gelsdinnn lorimmmmmm olsun canımmm olcak okadar 3 aydan sonrada 2 li tesler falan oluomuşşş inş herşey yolunda gitcekk
ayyy canımmm varsa ye hemenn dememki uykunda gödüünnn

lorine hoşgeldin canımsın amanın senin mercimek pek fena anacım yatırmıyor sızi aferın ona he he

evet canim ya bakalim artik ne olucak hayirlisi

bizimki fena olucak ya uykumda bile biseyler cekiyo canim nasil oluyo bu anlamiyorum ama

Hosbulduk bebekler

rüyasında gömüş bende lorimm hatılrlamıo yaaa kıyamam varsa al meleğimmm dışardaa

benim bu halim ne zamana kadar devam edicek bilmiyorum ya adam da cok gider ya gecenin 4unde gitse bile hic bi yer acik degil belki biraz ayik olsam ona daha neler yaptirirdim da sabah uyandim diyo boyle boyle yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…