Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim gün asiri ne demek...(utanarak soruyorum sana)....
sen sogan kürü yapmadinmi? bu neye tam olarak iyi geliyor, yumurtlamayami?
Baska birsey yaptinmi?

bitanem utanmaya gerek yokki gun asiri bir gun iliskiye giriceksin diger gun girmiceksin demek.. ben bide sogan kuru yaptim adetim bittikten 7 gun sonra bu rakiyida tam yumurtlama gunumde yaptim 3 gun

Canim sende sogan yaptin reglin gelmedi mi ben gecen ay yaptim erken geldi bi hafta bu ayda hic bisi yapmadim bi hafta gecti gelmedi

Yasagim burda hava cok guzel laleler de acti heryer lale super valla gel beb seni buralarda gezdireyim

benimde bu 2.ayımdı ama doğru düzgün içemedim rahatsızdım midem almadı olmadım henüz bakalım

ne iyi olurdu canim beraberce yerdik
senin yemekle aran iyi sanirsam
Aslinda fazla yemem sabah bide ogle yerim aksam az yerim. meyve fln fazla yemiyorum canim herseyi yemek istemiyo ama hazir yemek yemek guzel oluyo kendim yapinca yiyemiyorum buhari fln tikiyo beni. Onceden yaparsam yerim

iyi geciyo bitanem ben hamilemiyim bile diyorum kendime cunku hiic bulantim olmadi canim sadece meyve cekiyo yemek yemem ama meyve yerim

bende hamileligimi hic anlamamistim taki doguma gidene kadar o kadar guzel gecti hamileligim

insallah seninde iyi gecer canim meyve iyidir bebisimiz vitamin alir bol bol

bitanem utanmaya gerek yokki gun asiri bir gun iliskiye giriceksin diger gun girmiceksin demek.. ben bide sogan kuru yaptim adetim bittikten 7 gun sonra bu rakiyida tam yumurtlama gunumde yaptim 3 gun

tsk ederim canim...hmm...zaten biz dogru yapiormusuz
sogan kürünü sen nasil yapiorsun, sabah öglen aksam (her defasinda tazemi yapiorsun, yoksa sabah kaynatip üc bardaklik?) kac gün boyunca?

benim adetim düzenli, yani bir kac gün gecikir ama birseyde yoktu simdiye kadar, iki ay önce ölctüler E2 kiyi oda biraz düsük ama doktor bana birsey olmaz dedi...hayit hapi yazdi onu iciyorum iki aydir canim...baska birsey yapmadim simdiye kadar

bende hamileligimi hic anlamamistim taki doguma gidene kadar o kadar guzel gecti hamileligim

insallah seninde iyi gecer canim meyve iyidir bebisimiz vitamin alir bol bol

oyle gecicek gibi gorunuyo baksana olsaydi baslarda olurdu bende hemen dogum olsun istiyorum ne kadar sabirsizim

canim sogan kurunu sabah aksam taze olarak yaptim ac karnina ictim ilik olarak 1 sogani 4 bolum kaynattim sonra da ictim insallah yarari olurrr

Hee ben seni de ist hatirliyodum yanlis hatirlamisim. iste uniye gideyim diyom bu sefer gitmediim yer kalmicak

git canımm gitt valla araştırıp erken önlem almak iyidir.. benim tekrar edecek olursa bir de eskişehir niyetim var.. inşallah gerek kalmasınnn bir dahaa

bugünde adet olmazsam yarın bi kan vereyim diyorum testin yanlıs cıkma ihtimali olabilirmi 2 gün önce yaptıgım testin ?

Sogani gunde iki kez yapacaksin ac karna iceceksin yemekten 15 dk once. hergun ayni saatlerde yapmaya calis. taze yapip iceceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…