Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim banada anlatsana sen nasil yaptin tam olarak? (sogan yada baska bir kürü)
yani adetin düzensizmiydi...benim adetim esasinda düzenli, yani bir kac gün degise biliyor ama oda sanirim normal.

basam adetim duzenliydi bi sorunumda yoktu halamda bana bunu onerdi turkmenistanda bi cok kadin bunu uyguluyomus cocuklari olsun diye simdi bi tane raki aliyosun ve siyah uzum 3 gun younca 1 bardak raki ve 1 bardak siyah uzumu kaynatiyosun ama yumurtlama gunlerinde yap bunu ve bi kaba bosalt uzerine otur buharina oturuyosun cok yakiyo ama otur sabret neler neler sabrettik bunuda yapariz daha sonra iliski de bulun gun asiri... insallah faydasini sizlerde gorursunuz....

Yaw gidiyomda tum dengesizler beni buluyo en cok saglik ocagindaki drumu seviyom oda herseye bakamiyo. hic iyi kadin dogumcuya denk gelmedim senin drun nerde yazarmisin.

yaa örtmenm sen keşke bi bizm tarafda olaydın ben sana bisürü doktor ismi verirdim ama karşıda pek bilmyrum ki :44::44:

ipekim artıkın sana uçankuşum demicem ama kıscem yeni avatarında pek datlı maşallah
inş avatarında ki kısce sana uğurlu gelir bebişini getirir

artıkın perikısım diceksin bana kızçem inşallah hepimiz hayırlı haberleirmizi alırız yakında canm melekim benm

Karsida ulasim kolay yerlerde olursa giderim ipeem yeterki iyi bi dr olsun.

Yasagim tatli yasagim bende geliyom gezmee

yasakım kıızçem senin gebe kalmanda bi sroun var mı ki canım ?? yani zor mu kalıyosun ??

simdiye kadar olmadi ipemm ne bilim belkim lasim olur diye sormustummm:26:bide zorluk ceken kislara söylerim belkim faydasin igören olur diyede soruyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…