- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.021
loorim banada anlatsana sen nasil yaptin tam olarak? (sogan yada baska bir kürü)
yani adetin düzensizmiydi...benim adetim esasinda düzenli, yani bir kac gün degise biliyor ama oda sanirim normal.
kızlar idrar koyuluğu belirtimidir ?
Yaw gidiyomda tum dengesizler beni buluyo en cok saglik ocagindaki drumu seviyom oda herseye bakamiyo. hic iyi kadin dogumcuya denk gelmedim senin drun nerde yazarmisin.
ipekim artıkın sana uçankuşumdemicem ama kıscem yeni avatarında pek datlı maşallah
inş avatarında ki kısce sana uğurlu gelir bebişinigetirir
3 gun ama gun asiri 1 gun yapip diger gun yapmamak
Var mi ole bisi bende merak ettim
kızlar idrar koyuluğu belirtimidir ?
he anladim loorim buharada sadece ü c gün oturacaz yumurtlama günlerine denk gtirecez buhari sonrada gün asiri iliski
ivet artıkın peri kızımyaa örtmenm sen keşke bi bizm tarafda olaydın ben sana bisürü doktor ismi verirdim ama karşıda pek bilmyrum ki :44::44:
artıkın perikısım diceksin bana kızçeminşallah hepimiz hayırlı haberleirmizi alırız yakında canm melekim benm
bende bilmiyorum canım forumda konusulmus ama net bi sonuc alınmamış benim 2 gündür idrarım cok koyu merak ettim
Karsida ulasim kolay yerlerde olursa giderim ipeem yeterki iyi bi dr olsun.yaa örtmenm sen keşke bi bizm tarafda olaydın ben sana bisürü doktor ismi verirdim ama karşıda pek bilmyrum ki :44::44:
artıkın perikısım diceksin bana kızçeminşallah hepimiz hayırlı haberleirmizi alırız yakında canm melekim benm
:26::26:ben hic dikkat etmedim zikzakimmm
yasakım kıızçem senin gebe kalmanda bi sroun var mı ki canım ?? yani zor mu kalıyosun ??
he anladim loorim buharada sadece ü c gün oturacaz yumurtlama günlerine denk gtirecez buhari sonrada gün asiri iliski
su tüketimin azalmış olablir mi canım 2 gündür? idrar rengi su içmeyle ilgili çok içen açık az içen koyu olur
çevremden öyle bi belirti duymuşutm idrar koyuluğu olabiliyomuş kaç gün gecikti canımbende bilmiyorum canım forumda konusulmus ama net bi sonuc alınmamış benim 2 gündür idrarım cok koyu merak ettim
Karsida ulasim kolay yerlerde olursa giderim ipeem yeterki iyi bi dr olsun.
Yasagim tatli yasagim bende geliyom gezmee
hamiş kimse yokmu bi aydınlatsın bizi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?