- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.041
çevremden öyle bi belirti duymuşutm idrar koyuluğu olabiliyomuş kaç gün gecikti canım
Ben okuldayken cok cay iciyom ondandir diye dusunuyom bazen ole oluyo da. ama ole bisi hic duymadimbende bilmiyorum canım forumda konusulmus ama net bi sonuc alınmamış benim 2 gündür idrarım cok koyu merak ettim
ivet artıkın peri kızımoldun benim ayyyyyy gel bi sarılım sana
Karsida ulasim kolay yerlerde olursa giderim ipeem yeterki iyi bi dr olsun.
Yasagim tatli yasagim bende geliyom gezmee
simdiye kadar olmadi ipemm ne bilim belkim lasim olur diye sormustummm:26:bide zorluk ceken kislara söylerim belkim faydasin igören olur diyede soruyomm
ne buharı bu konustugunuz anlamadım ben
Ben okuldayken cok cay iciyom ondandir diye dusunuyom bazen ole oluyo da. ama ole bisi hic duymadim
Yemek mi yiyeceksin dilegim afiyet olsun tatlim
Yaw gidiyomda tum dengesizler beni buluyo en cok saglik ocagindaki drumu seviyom oda herseye bakamiyo. hic iyi kadin dogumcuya denk gelmedim senin drun nerde yazarmisin.
karnim acikti ama tek te yemegin tadi cikmiyor canim
Canim sende sogan yaptin reglin gelmedi mi ben gecen ay yaptim erken geldi bi hafta bu ayda hic bisi yapmadim bi hafta gecti gelmedinormalde geçen ay adet oldugum tarihden 5 gün önce falan olurdu geçen ay 10nunda oldum bu ay olmadı henüz ya soğan suyuyla alakalı bişey ya da tekrar kist oluştu 2 gün önce test yaptım fıs cıktı
aynen yaaa yemek bile yapasim gelmiyo :26:
atla gel bana
ben yapayim yiyelim
soğan suyu ilede ilgili olabilir bence koyuluknormalde geçen ay adet oldugum tarihden 5 gün önce falan olurdu geçen ay 10nunda oldum bu ay olmadı henüz ya soğan suyuyla alakalı bişey ya da tekrar kist oluştu 2 gün önce test yaptım fıs cıktı
Ben yerim yaw geleyim mi yeni yedim ama senin icin bida yerimkarnim acikti ama tek te yemegin tadi cikmiyor canim
Hee ben seni de ist hatirliyodum yanlis hatirlamisim. iste uniye gideyim diyom bu sefer gitmediim yer kalmicakvalla canım ben kütahyada olduğum için sana yazsamda faydası olmaz sanırım..... bende daha önceki doktorumu patavatsız bulmuştum 2. de tutturdum galiba ... inşallah o da sapıtmazz... tek kötü yanı çok kalabalık her zaman öyle gidince bekliyorsun randevu saatinde hiç giremedimm.
melekimm
canm bak özel hastane olabilirse bostancıda yeditepe hastanesi var orada gazi yıldırım var çok ilgili bir doktor.. hatta devam etmesen de bir kere gelip genel durum değerlendirmeni bile yapsa çok yararlı olabilir ufkun açılır yani :) sonrası için kendine yakın bir doktor araştıralım ama her zaman gelip gitmenin kolay olması avantajdır :)
yardımsever kızçem benmben ölesine sordumdu canm yaa :26: bazenleri herhangi bişeyde sorun yoksa fazlaca müdahele mevcut düzeni bozuyo da öle olmasın dikkatli olalım die kızçem
ahhh balimmmmm yemekle pek aram yokki yemek istemiyorumama seninle yerimmm
3 gun ama gun asiri 1 gun yapip diger gun yapmamak
basam adetim duzenliydi bi sorunumda yoktu halamda bana bunu onerdi turkmenistanda bi cok kadin bunu uyguluyomus cocuklari olsun diye simdi bi tane raki aliyosun ve siyah uzum 3 gun younca 1 bardak raki ve 1 bardak siyah uzumu kaynatiyosun ama yumurtlama gunlerinde yap bunu ve bi kaba bosalt uzerine otur buharina oturuyosun cok yakiyo ama otur sabret neler neler sabrettik bunuda yapariz daha sonra iliski de bulun gun asiri... insallah faydasini sizlerde gorursunuz....
Ben yerim yaw geleyim mi yeni yedim ama senin icin bida yerim
Hee ben seni de ist hatirliyodum yanlis hatirlamisim. iste uniye gideyim diyom bu sefer gitmediim yer kalmicak
Bostanci ters olur bu tarafa yakin olsa giderdim. belki dedigin gibi kontrol icin giderim. En azindan iyi bi dr gormedim demiyeyim
hamileligin nasil geciyor canim bulant canin cektigi birsey oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?