Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çevremden öyle bi belirti duymuşutm idrar koyuluğu olabiliyomuş kaç gün gecikti canım

normalde geçen ay adet oldugum tarihden 5 gün önce falan olurdu geçen ay 10nunda oldum bu ay olmadı henüz ya soğan suyuyla alakalı bişey ya da tekrar kist oluştu 2 gün önce test yaptım fıs cıktı

ivet artıkın peri kızım oldun benim ayyyyyy gel bi sarılım sana

melekimm

Karsida ulasim kolay yerlerde olursa giderim ipeem yeterki iyi bi dr olsun.

Yasagim tatli yasagim bende geliyom gezmee

canm bak özel hastane olabilirse bostancıda yeditepe hastanesi var orada gazi yıldırım var çok ilgili bir doktor.. hatta devam etmesen de bir kere gelip genel durum değerlendirmeni bile yapsa çok yararlı olabilir ufkun açılır yani :) sonrası için kendine yakın bir doktor araştıralım ama her zaman gelip gitmenin kolay olması avantajdır :)

simdiye kadar olmadi ipemm ne bilim belkim lasim olur diye sormustummm:26:bide zorluk ceken kislara söylerim belkim faydasin igören olur diyede soruyomm

yardımsever kızçem benm ben ölesine sordumdu canm yaa :26: bazenleri herhangi bişeyde sorun yoksa fazlaca müdahele mevcut düzeni bozuyo da öle olmasın dikkatli olalım die kızçem

Yaw gidiyomda tum dengesizler beni buluyo en cok saglik ocagindaki drumu seviyom oda herseye bakamiyo. hic iyi kadin dogumcuya denk gelmedim senin drun nerde yazarmisin.

valla canım ben kütahyada olduğum için sana yazsamda faydası olmaz sanırım..... bende daha önceki doktorumu patavatsız bulmuştum 2. de tutturdum galiba ... inşallah o da sapıtmazz... tek kötü yanı çok kalabalık her zaman öyle gidince bekliyorsun randevu saatinde hiç giremedimm.

normalde geçen ay adet oldugum tarihden 5 gün önce falan olurdu geçen ay 10nunda oldum bu ay olmadı henüz ya soğan suyuyla alakalı bişey ya da tekrar kist oluştu 2 gün önce test yaptım fıs cıktı
Canim sende sogan yaptin reglin gelmedi mi ben gecen ay yaptim erken geldi bi hafta bu ayda hic bisi yapmadim bi hafta gecti gelmedi

Yasagim burda hava cok guzel laleler de acti heryer lale super valla gel beb seni buralarda gezdireyim

soğan suyu ilede ilgili olabilir bence koyuluk

karnim acikti ama tek te yemegin tadi cikmiyor canim
Ben yerim yaw geleyim mi yeni yedim ama senin icin bida yerim
Hee ben seni de ist hatirliyodum yanlis hatirlamisim. iste uniye gideyim diyom bu sefer gitmediim yer kalmicak

Bostanci ters olur bu tarafa yakin olsa giderdim. belki dedigin gibi kontrol icin giderim. En azindan iyi bi dr gormedim demiyeyim

3 gun ama gun asiri 1 gun yapip diger gun yapmamak

loorim gün asiri ne demek...(utanarak soruyorum sana)....
sen sogan kürü yapmadinmi? bu neye tam olarak iyi geliyor, yumurtlamayami?
Baska birsey yaptinmi?

ne iyi olurdu canim beraberce yerdik
senin yemekle aran iyi sanirsam

Canlar ben cikayim da birazcik temizlik yapayim ev hatunu moduna gireyim. Sonrada kocis gelmezse gelirim yine optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…