Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] duygudeni [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] civcivciv [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
kızçelerimm canomunn dularınıı bitiriyorummm

kızorum yavaştan daaa

15 tane kalmışş kızaaaa

dua sahibine hep böle fazla kalıoooo

şimdiden sölüyorumm dua sahipleri kendinize en az 6-7 ttane okuyunnn​

o zaman korkma canım hapın etkisi vardır belki
olur inş en kısa zamanda
niye hapla korundun ki eşin korunsaydı daha iyi olurdu aslında sende gereksiz yere ilaç almak zorunda kalmazdın bence:26::26:
Canım ewliliğimizin başlarında dediğin gibi korunuyoduk ama talihsiz bi kaza yaşadık. arabamız seyir halinde iken alev aldı. arabada maruz kaldık kitlendi kapılar filan.. daha 2-3 aylık ewliydik. ve adetim bitmek üzereydi. eşimin kapı açıldı ama benimki açılmadı siyah dumanlardan zaten gözgözü görmedi eşim çıksa çıkabilir ama ben kalırım o kurtulur die canım aşkım benim çıkmadı bana sasrıldı tmm korkma ölceksek beraber ölcez filan dediğini hatırlıorum.. bi kaç sn içinde neler düşündüm neler yaşadım anlatamam.
hani derler ya ölürken film şeridi gibi geçer ömrün die aynne öledi. neyse artık o şokla sarıldık ne olcaksa olsun die..
derken eşim son bi hamleyle benim kapıya tekme attı ve kapım açıldı beni resmen o kara dumanların içinden iterek yere fırlattı ardındanda kendi..
Neyse kısaca o günden sonra benim adet bitmedi dr gittim neden acep die tam20 gün sürdü korkudan anca gitmiştim :26:
başta düşük yapmamdan şüphelendi ama sonra ultrasonda baktı herşey normal dedi amasitres korku tramva gibi bişi yaşadınmı dedi. ewet neden die sorduğumda bu saydıklarımdan ötürü bişi yaşadısan sitrese bağlı olmuş bu yumurtan kendini toplamamış.. çatlayan kirli kanı atan yumurta kendini toplayıp yenilemediği için sürekli adet görüosun dedi.. korunma hapı dedi hem öle korun vücut kendini toplasın hemde yumurtan düzelsin dedi. bolera die bi d.kontrol hapı verdi hormonları en az etkileyen ilaçlardan birimiş.. böleliklede bende hapa başlamış oldum...

ooyyyyyyyyyyyyy avatarıı güzelllllllllllllll kızçemm günaydın ne güzel olmuşşşş avatarıı beaaa

hoşgeldin nazımmmmm meleğim artık tacını çıkarsında dünyaya gelsin die uğur olsun die seçtim bu avatarı beğendinmi

oyyy kuzumm kıyamamm benn sana çokkk geçmişş olsunnnnn gerçektenn film gibi olmuşş ne zaman olduu bunlarr canımm yenimii hala adet olumuusnnnn :26::26::26::26:

walla dogru söylüyorsun canim...dua sahibi cok okuyor...
biraz daha ala bilse baska kizlar daha iyi olacak...(evde olanlar)...
bende okicam canim haftaya sanirim baslarim, annem bir gelseydi hayirliyla....

oo canim sen ne yasamisin...sen esinle gurur duy canim ya, seni birakmamis, o anda can havliyle gide bilirdide....baskasi olas giderdi, demek ki seni cok seviyormus :)
ne zamandir kulanmiyorsun hapi canim?

Son düzenleme:
oyyy kuzumm kıyamamm benn sana çokkk geçmişş olsunnnnn gerçektenn film gibi olmuşş ne zaman olduu bunlarr canımm yenimii hala adet olumuusnnnn :26::26::26::26:

sağol nazımmm Allah kimseye yaşatmasın... daha 3aylık ewliyken oldu.. çok yeniydik yani 3 yıl kadar önce canım... çok şükür Rabbime araba gitti ama canımızı bağışladı bize.. önemli olanda bu.. tam 20 gün filan gördüm yani 1 aya yakındı canım.. ama hap çok etkili oldu şükür..

Canim benim yaaaaa. Cok sukur hepsi bitti

oo canim sen ne yasamisin...sen esinle gurur duy canim ya, seni birakmamis, o anda can havliyle gide bilirdide....baskasi olas giderdi, demek ki seni cok seviyormus :)
ne zamandir kulanmiyorsun hapi canim?

öle valla gurur duyuyorum tabikim aşkım yaa kıyamam o şokla bilem bırakmadı beni..
ben dolu dolu 5 aydır kullanmıyorum hapı canım..

Haplar cok entersan tepkiler veriyor kisiye gore. Kimileri bir gun unutur hamile kalir. Kimisiini de 6 ile 12 korur

walla haklisin canim yaa...benim bir tanidik, 4 yil sonra hapi birakti, hemen o ayda hamile kaldi...
tabi bunlari duyunca ben üzülüyorum, benim neyim eksik diyorum, ama sonra sükrediyorum herseye....herseyde vardir bir hayir diyorum....

walla haklisin canim yaa...benim bir tanidik, 4 yil sonra hapi birakti, hemen o ayda hamile kaldi...
tabi bunlari duyunca ben üzülüyorum, benim neyim eksik diyorum, ama sonra sükrediyorum herseye....herseyde vardir bir hayir diyorum....

Nasip basacim. Ben ekim sonu basladim denemeye caylari ictim subatta hamile kaldim.

Haplar cok entersan tepkiler veriyor kisiye gore. Kimileri bir gun unutur hamile kalir. Kimisiini de 6 ile 12 korur
öle canım ama benimde inşallah 6aydır barimde bu ay gelsin artık yaa
beklemek ümitlenmek çok zor.. artık o silkelenme yöntemi yüzüne inan şekilden şekle dönüorum..
şamaroğlanına döndüm meleğim annen utanıo artıkın gel artık ya...

biliyormusun canim...icimden bir ses sen yakinda hamile kalacaksin diyor....(INSALLAH)

bende bastan beri kulanmadim hic hapi...7 ay oldu hala bir tik yok :)

ayyyy ağzın bal yesin bebemmmm ... :125: senin ağzından Rabbimin kulağına inşallah..
inşallah bu ay beraber hamiş kalırız ne müthiş olur dimi ??

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] pazartesi başlanıcak....[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] duygudeni [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] civcivciv [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:

Nasip basacim. Ben ekim sonu basladim denemeye caylari ictim subatta hamile kaldim.

hayirlisi canim...bende 7 ay oldu iste...8 zinci aya dogro gidiyoruz...
tabi üzülüyorum ama elden gelen birsey yok...
dün müsterim geldi isyerine...yeni dogum yapmis, allahim bir sirindi anlatamam...allahim banada nasip et dedim....herkese bütün isteyen herkese nasip et diye dua ettim...her zamanda ediyorum.

canlarımmm mersahımınn listesini koydumm artıkkk Rabbimmm kabul etsinnnn evlatcınıııı tez vakitte kucaklamayı nasip etsin inş....

inşallahhhhhhh canımmmmmmmmmm rabbim dualrımızı kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…