Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

olabilir bernacım komik bulmasında bişey yok bence ama sen onun komik bulmasını neden garipsedin anlamadm :44: birşey aynı anda hem ilginç .. hem anlamlı .. hem komik olabilir bunda kötü bişey yokki kızçem

bencede yok ama garıpsedım kımseden duymamıstım boyle cavap ondan yoksa sıkıntı yok benımde bırcok sey oyle oluyo

,

Deniyoruz sürekli hiç korunmadık üstelik, Dr. 2-3 ay bebek yapmayın bence demişti de ben yine de korunmadım ama maalesef olmadı bu kadar aydır . Bu ay çok sevindim 8 günüm geçti, idrar testi negatif çıkıyor bu seferde, sabırla bekliyorum, tıpkı sizler gibi. İnşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebekleri olur. Rabbimden hepiniz için dileğim budur. Sevgiler....

ahh canım benm seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşadım bende aylardır da yaşamaya devam ediyorum, 1,5 sene oldu düşükten sonra, başka başka aksilikler çıktı uğraşmaya devam işte dediğin gibi hayırlı dualarla rabbimizden dilemekten başka çaremiz yok İnşallah senin dileğin hepimizin ortak dileği .. El açıp da senden isteyen bütün kullarına hayırlı evlatlar ver diye ben de çok dua ediyorum kuzum elbet bir gün kabul olacak hayırlısıyla

amın allah buyük elını acınca gerı cevırmıyo anladıgım kadarıyla sende ıstıyorsun allah salıklısını nasıp etsın ınsallah

amın allah buyük elını acınca gerı cevırmıyo anladıgım kadarıyla sende ıstıyorsun allah salıklısını nasıp etsın ınsallah

istemezmiyim inşallah hayırılı zamanda versin rabbim

Yaw gelmedi regl test yaptim bi tane daa yok bisi. (

yaa örtmenm herkesler gecikmiş bu aya ama testler negatif .. zuhal de kendi druna gitmiş bugn , bu aya yumurtan çatlamamış olabilir demiş dru ama hemen panik yapıcak stres olucak bişey yok demiş .. sen gebe kalırsın kısa sürede sadece rahat ol demi,ş, olmadı ilaçla adet gördürüp hormonları kontrol ederzi demiş . bi de devamlı düzenszi olmadığı için farklı bi yorum yapamam hemen demiş canım ..
bence sen de bi görünsen dr iyi olcak be kızçem ??

ben gıdıyorum ipeyım görüsürüz arkadaslar

güle güle canım

senın ıcınde dua ederım ınsalla tez zaman da olur canım

olur canım sormak ıstedıyın bırsey varsa yanıtlıya bılırım
Ozel bi sorum yok canim tanismak icin demistim. Ne zamandir istiyosun bebis ne kadarlik evlisin gibi

Hic bu kadar gecmedi benim de ipegim. yarin gideyim dra diyorum iyi bi dr ariyom internetten simdi. Zikzakimda gecti diyodu bide yeni bi kizce de gecmis bu ay herkese noldu bole

AMİNNN!!! ALLAH'ım hepinizin duasını kabul etsin, hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip burda.. 3 aylar yaklaşıyor hiçbirimiz için boş geçmeyecek bu mübarek günler emin olun. Yüreğim öyle diyor.

senın ıcınde dua ederım ınsalla tez zaman da olur canım

sağol canım ağzına sağlık şimdiden .. inşallah olur tez zamanda, hamişlerin duası tez kabul olduğuna göre yaşadık

bilemedm walla herkese noldu ben de çok şaşkınım yaa herkese böle olursa ben napıcam bilemyrum korktum şimdiden :26::26: bak bi doktor bak canım zaman kaybetmeden bç görün sende en azından baktırmış ol en iyisi

kızlar sonuçlarım çıktı yarın gidiyorum doktora....................lh biraz daha yüksek çıkmış ilk kez böyle oldu aslında normal değerler adetliyken olan ama belki de bundandır gecikme...Bu durumda polistikover dan bahseder mi bilemiyorum...

estradiol 89.33
fsh 5.50
lh 5.80

Son düzenleme:

Bende bu ay bole bisi olcagini hic tahmin etmiyodum bakalim daa neler yasiyacagiz. rabbim aratmasin bir an once hepimize saglikli sihatli nasip etsin
Tatlim ben simdi cikiyom duami okuyayim bide hastane bulayim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…