- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.481
olabilir bernacım komik bulmasında bişey yok benceama sen onun komik bulmasını neden garipsedin anlamadm :44: birşey aynı anda hem ilginç .. hem anlamlı .. hem komik olabilir bunda kötü bişey yokki kızçem
hamişmisin sen canım ??
,sana iyi gelmiyorsa kafanı karıştırmamanda fayda var canm .. takılıp okursun ama kafaya takmazsın ya da ..
öyle düşünme canım, benm de gebelik oldu kalp atımı duyamadan düşük oldu( seni anlıyorum ama elden ne gelir yeniden denemekten başka ?? inşallah sağlık sıhhatle kavuşuruz bizlerde bebeklerimize
evet 10. haftanın ıcındeyım canım
aaaa hayırlı olsunbilmydum canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin çok sevindim
,
Deniyoruz sürekli hiç korunmadık üstelik, Dr. 2-3 ay bebek yapmayın bence demişti de ben yine de korunmadım ama maalesef olmadı bu kadar aydır . Bu ay çok sevindim 8 günüm geçti, idrar testi negatif çıkıyor bu seferde, sabırla bekliyorum, tıpkı sizler gibi. İnşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebekleri olur. Rabbimden hepiniz için dileğim budur. Sevgiler....
ahh canım benm seni çok iyi anlıyorumaynılarını yaşadım bende aylardır da yaşamaya devam ediyorum, 1,5 sene oldu düşükten sonra, başka başka aksilikler çıktı uğraşmaya devam işte dediğin gibi hayırlı dualarla rabbimizden dilemekten başka çaremiz yok İnşallah senin dileğin hepimizin ortak dileği .. El açıp da senden isteyen bütün kullarına hayırlı evlatlar ver diye ben de çok dua ediyorum kuzum elbet bir gün kabul olacak hayırlısıyla
mersahımmm
ben gıdıyorum ipeyım görüsürüz arkadaslar
Selamkizcem tanisamadik ama bida gelince konusuruz grsz
amın allah buyük elını acınca gerı cevırmıyo anladıgım kadarıyla sende ıstıyorsun allah salıklısını nasıp etsın ınsallah
Yaw gelmedi regl test yaptim bi tane daa yok bisi.(
ben gıdıyorum ipeyım görüsürüz arkadaslar
istemezmiyim inşallah hayırılı zamanda versin rabbim
yaa örtmenm herkesler gecikmiş bu aya ama testler negatif .. zuhal de kendi druna gitmiş bugn , bu aya yumurtan çatlamamış olabilir demiş dru ama hemen panik yapıcak stres olucak bişey yok demiş .. sen gebe kalırsın kısa sürede sadece rahat ol demi,ş, olmadı ilaçla adet gördürüp hormonları kontrol ederzi demiş . bi de devamlı düzenszi olmadığı için farklı bi yorum yapamam hemen demiş canım ..
bence sen de bi görünsen dr iyi olcak be kızçem ??
güle güle canım
Ozel bi sorum yok canim tanismak icin demistim. Ne zamandir istiyosun bebis ne kadarlik evlisin gibiolur canım sormak ıstedıyın bırsey varsa yanıtlıya bılırım
istemezmiyim inşallah hayırılı zamanda versin rabbim
yaa örtmenm herkesler gecikmiş bu aya ama testler negatif .. zuhal de kendi druna gitmiş bugn , bu aya yumurtan çatlamamış olabilir demiş dru ama hemen panik yapıcak stres olucak bişey yok demiş .. sen gebe kalırsın kısa sürede sadece rahat ol demi,ş, olmadı ilaçla adet gördürüp hormonları kontrol ederzi demiş . bi de devamlı düzenszi olmadığı için farklı bi yorum yapamam hemen demiş canım ..
bence sen de bi görünsen dr iyi olcak be kızçem ??
güle güle canım
ahh canım benm seni çok iyi anlıyorumaynılarını yaşadım bende aylardır da yaşamaya devam ediyorum, 1,5 sene oldu düşükten sonra, başka başka aksilikler çıktı uğraşmaya devam işte dediğin gibi hayırlı dualarla rabbimizden dilemekten başka çaremiz yok İnşallah senin dileğin hepimizin ortak dileği .. El açıp da senden isteyen bütün kullarına hayırlı evlatlar ver diye ben de çok dua ediyorum kuzum elbet bir gün kabul olacak hayırlısıyla
senın ıcınde dua ederım ınsalla tez zaman da olur canım
Ozel bi sorum yok canim tanismak icin demistim. Ne zamandir istiyosun bebis ne kadarlik evlisin gibi
Hic bu kadar gecmedi benim de ipegim. yarin gideyim dra diyorum iyi bi dr ariyom internetten simdi. Zikzakimda gecti diyodu bide yeni bi kizce de gecmis bu ay herkese noldu bole
sağol canım ağzına sağlık şimdiden .. inşallah olur tez zamanda, hamişlerin duası tez kabul olduğuna göre yaşadık
bilemedm walla herkese noldu ben de çok şaşkınım yaaherkese böle olursa ben napıcam bilemyrum korktum şimdiden :26::26: bak bi doktor bak canım zaman kaybetmeden bç görün sende en azından baktırmış ol en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?