- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.461
çok şükür iyi diyelim iyi olalım nolsun işte
senin favori smileygörünce hemen aklıma zikzakcım gelir
benden size zarar gelmez değilmi anlamı farsca
merhabanın anlanı bı yrde okumustum farscada yanlıs hatırlamıyosam ........benden sana zarar gelmez demekmıs
iyi etmişsin canım benm de bi ütü var üfff akşamları eve gidince bi de onlaraı halletmeye çalşyrum
hoşgeldin tatlımiyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ???
canm ya bilydum hatta ilginç bişeydi sanki ama inan hatrlayamadım şimdi :44::44::44::44:
duymustum daha önce komik ya
bence cok anlam lı
ütü bendede var evdeyım ama yapmak gelmıyo ıcımden
öyleymiş ya ne ilginç kimin aklına gelir
biz selamlaşırken Allahın selamını kullanıyoruz Rabbimizi anıyoruz
bi böyle selamlasmak var
bide benden sana zarar gelmez demek komik değilmi sencede
hoşgeldin selam nasılsın ??
merhaba, hoşgeldin .. kan pıhtılaşmasıyla ilgili iki arkadaşımız var burda birinin de düşükleri oldu şuan hamile değil, diğeri şuan hamile iğnelerle beraber gebeliği sürüyor inşallah aksilik olmadan alıcak kucağına .. ihtiyacın olan bilgi olursa sana yardmcı olurlar canım :) bu arada inşallah hemen gebe kalırsın canım :)
walla tam ütü havası var serin böle hem ısınmak için iyi olur hem de peşinden yine çamaşır atıcambitmez benm işlerim bitmez
evet ama dıkkatımı cekmıstı okumustum paylasmak ıstedım
amin tatlım ya çok saol tabi ki ben de o arkadaşlarla tanışmayı çok isterim :)
aynen canım bıtmıyo vallah ısler 10 aylık evlıyım boylesı daha zormus bıtmıyoo
evet evet ben de duymuştum hatrladm snradan galiba bi yarışmada sormuşlardı .. heralde yeni birini görünce o kişin kötü niyetli olmadığını ifade etmiş oluyormuş demekki :)
öyleymıs ama komık bulan arkadaslar var ıste
canım biri yasakhayal herkes tanır zaten genelde :26: kk mudavimi kendisi emekçi bi kızçemizdir çok yardımseverdiğeri de nuarin o da bizim topiğe gelir bakınır birazscık sağolsun bilgi ve habeer verir şuan gebeliğinde iğne oluyo benm bildiğim ama yeni gelişme varsa haberim yok, Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alcaz bebişimizi kucağmıza
öle walla çalışmadğm zaman da oldu benm bi süre .. o zamanda sürekli vaktim var diye diye ertelio insan .. bi bakysun akşam olmuş koca gelcek yemek yok
aynen ama benım mıdem bulanıyo dıye 2 aydır kaynvalıdem yapıyo yemeklerı bebek olunca ben yaparım artık ayrıyız ama yamek bır bızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?