- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.441
4 nisan dort gun gecince yaptim cikmadi yarin dra gitcem 8 gun oldu gelmiyo
sağol canım geldi geçti şükür... inşallah canım yaa inşallah bu ay olur hayırlısıysa tabigeçmiş olsun canımkötü bi olay atlatmışsın
inş çok bekletmezbebişin
benim bat belli olmuyo ama genelde geçen ayki tarihden 4 5 gün önce oluyo 10unda oldum geçen ay 8inde test yaptım negatif çıktı 1 haftadır kasıklarıma sancı giriyor heralde adet olcam diyorum gelen giden yok arada gögüslerime bi sızı giriyor acır gibi kaşınır gibi değişik bişeyler oluyor ptesiye kadar gelmezse kan vercem bakalım işte
kızlar ben geldimm.. ultrason muayenimi oldum ve kan verdim tahlil 1-2 saate çıkacak ama doktor tahlil sonuçlarına 4 gibi bakacak bende bugün değil yarın sabah gideceğimi söyledim doktora artık...... benim daha önce hormonlarımda hiç sorun yoktu fsh,lh hep normaldi.. bugünü bilmiyorum ama yumurtalıkların ultrason muayenesinde bu ay yumurtan çatlamamış olabilir bu küçük kistler oluşturmuş polistikover diyemem direkt daha önce böyle birşey yoktu stres vs neden olmuş olabilir hormon sonuçların çıksın dedi... şunu bil kafana takacağın hiç bir durumun yok bunu her kadın yaşıyor hormon sonucunda normal değerler olmasa bile bu ilk kez yaşandığı için teşhis şudur demem sana... kafana takma sakın,,ilaç veririz adetini olursun denemelerine devam edersiin ve hamile kalırsın dedi..geçen ay deneme yapamadığımı martta tam 28. günde adet olduğumu sonra denemelere başladığımı ve ilk kez gceikme yaşadığımı söyledim,,sen hamile kalan birisin o yüzden sıkıntı yapma ilk aydan sakın dedi.. kafan sakin olsun kendin söylüyorsun aynı şeyleri yaşamak yerine beklerim diye ki stres yapmazsan beklemezsin bile dedi.....
durum bu... sanırım bu doktor bana iyi geliyorbi süre bu konudan uzak durma kararımı da sizlere söyleyeyim ayrıca... sanırım sürekli konuşmak da kafama takmama sebep oluyor...yok yere hiç birşey yokken kafamı yoruyorum....gelir giderim mutlaka sık olmasada..............hepinizi öpüyorum
Mersahımm inşallah hamişsindir
sağol canım geldi geçti şükür... inşallah canım yaa inşallah bu ay olur hayırlısıysa tabi
zigzakımmm hadi hayırlısı bebemmm belkide hamişsizndirr
yok canım vajinal yapılmıyorr:26:
ammminnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmm ipemle sana böle birer melek versimn rabbim tez vakkiye yeni avatarlarınızz uğurlu gelsinnn
Benim dr. hep böyle bakıyor, bu ile geldiğimde internetten araştırıp buldum bayan diye gittim, sağolsun üzerimi örttürüyor ama
" pardon,pardon" deyip o ultrasonu........
Eşimde artık takılıyor bana " pardon,pardon " diye
Geçmiş olsun canım, sürekli konuşmanın zararı olduğunu bende fark ettim en iyisi hiç bir foruma takılmamakkızlar ben geldimm.. ultrason muayenimi oldum ve kan verdim tahlil 1-2 saate çıkacak ama doktor tahlil sonuçlarına 4 gibi bakacak bende bugün değil yarın sabah gideceğimi söyledim doktora artık...... benim daha önce hormonlarımda hiç sorun yoktu fsh,lh hep normaldi.. bugünü bilmiyorum ama yumurtalıkların ultrason muayenesinde bu ay yumurtan çatlamamış olabilir bu küçük kistler oluşturmuş polistikover diyemem direkt daha önce böyle birşey yoktu stres vs neden olmuş olabilir hormon sonuçların çıksın dedi... şunu bil kafana takacağın hiç bir durumun yok bunu her kadın yaşıyor hormon sonucunda normal değerler olmasa bile bu ilk kez yaşandığı için teşhis şudur demem sana... kafana takma sakın,,ilaç veririz adetini olursun denemelerine devam edersiin ve hamile kalırsın dedi..geçen ay deneme yapamadığımı martta tam 28. günde adet olduğumu sonra denemelere başladığımı ve ilk kez gceikme yaşadığımı söyledim,,sen hamile kalan birisin o yüzden sıkıntı yapma ilk aydan sakın dedi.. kafan sakin olsun kendin söylüyorsun aynı şeyleri yaşamak yerine beklerim diye ki stres yapmazsan beklemezsin bile dedi.....
durum bu... sanırım bu doktor bana iyi geliyorbi süre bu konudan uzak durma kararımı da sizlere söyleyeyim ayrıca... sanırım sürekli konuşmak da kafama takmama sebep oluyor...yok yere hiç birşey yokken kafamı yoruyorum....gelir giderim mutlaka sık olmasada..............hepinizi öpüyorum
Hamile kaldığımda terfi etmiştim ne sevinmiştim, üstelik te kalbi pıt-pıt atıyordu. Bebek düşünce benim rütbede düştüamin qusum yaa
hihihi komikmiş ciddenben hep alttan bakılıo die bilyrum .. zor da mecburiyetler yapılabilecek bişey olmuyoki, bi hamiş kalabilsek karından muayeneye terfi edicez inşallah
Geçmiş olsun canım, sürekli konuşmanın zararı olduğunu bende fark ettim en iyisi hiç bir foruma takılmamak
Hamile kaldığımda terfi etmiştim ne sevinmiştim, üstelik te kalbi pıt-pıt atıyordu. Bebek düşünce benim rütbede düştü
merhaba ben geldıım
slm kızlar ben de geçen yıl iki tane düşük yaptım kan pıhtılaşması varmış bende şimdi 8 ay geçti ve artık bebek istiyoruz şu an adetim ama inşallah bu ay hamile kalırım :)
ipekcım nasılsın
sağol bernacım sen nasılsın .. geçen bi gördüm seni topikte ama tanışamadık galiba kısmet bugüneymiş canım :13: çalışyrum işteym şuan ama bugn topik çok sakin kimsecikler yok :44::44::44:
bende evdeyım bıraz ev ısı yaptım sımdıde konusmak ıstedım
ipekim nasılsın
Merhaba nın anlamını bılen var mı arkadaslar ıcınızde ıpekcım sen bılıyormusun
Merhaba nın anlamını bılen var mı arkadaslar ıcınızde ıpekcım sen bılıyormusun
iyi etmişsin canım benm de bi ütü var üfff akşamları eve gidince bi de onlaraı halletmeye çalşyrum
hoşgeldin tatlımiyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ???
canm ya bilydum hatta ilginç bişeydi sanki ama inan hatrlayamadım şimdi :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?