Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

4 nisan dort gun gecince yaptim cikmadi yarin dra gitcem 8 gun oldu gelmiyo

Mersahımm inşallah hamişsindir
geçmiş olsun canım kötü bi olay atlatmışsın
inş çok bekletmez bebişin
sağol canım geldi geçti şükür... inşallah canım yaa inşallah bu ay olur hayırlısıysa tabi

zigzakımmm hadi hayırlısı bebemmm belkide hamişsizndirr

geçmiş olsun sarışekerim kafana takma haklısın konustukca bile insan kafasına daha cok takıyor bende oyüzden cok sık girmiyorum foruma

ammminnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmm ipemle sana böle birer melek versimn rabbim tez vakkiye yeni avatarlarınızz uğurlu gelsinnn

amin qusum yaa

hihihi komikmiş cidden ben hep alttan bakılıo die bilyrum .. zor da mecburiyetler yapılabilecek bişey olmuyoki, bi hamiş kalabilsek karından muayeneye terfi edicez inşallah

Geçmiş olsun canım, sürekli konuşmanın zararı olduğunu bende fark ettim en iyisi hiç bir foruma takılmamak

amin qusum yaa

hihihi komikmiş cidden ben hep alttan bakılıo die bilyrum .. zor da mecburiyetler yapılabilecek bişey olmuyoki, bi hamiş kalabilsek karından muayeneye terfi edicez inşallah
Hamile kaldığımda terfi etmiştim ne sevinmiştim, üstelik te kalbi pıt-pıt atıyordu. Bebek düşünce benim rütbede düştü

Geçmiş olsun canım, sürekli konuşmanın zararı olduğunu bende fark ettim en iyisi hiç bir foruma takılmamak

sana iyi gelmiyorsa kafanı karıştırmamanda fayda var canm .. takılıp okursun ama kafaya takmazsın ya da ..

Hamile kaldığımda terfi etmiştim ne sevinmiştim, üstelik te kalbi pıt-pıt atıyordu. Bebek düşünce benim rütbede düştü

öyle düşünme canım, benm de gebelik oldu kalp atımı duyamadan düşük oldu ( seni anlıyorum ama elden ne gelir yeniden denemekten başka ?? inşallah sağlık sıhhatle kavuşuruz bizlerde bebeklerimize

slm kızlar ben de geçen yıl iki tane düşük yaptım kan pıhtılaşması varmış bende şimdi 8 ay geçti ve artık bebek istiyoruz şu an adetim ama inşallah bu ay hamile kalırım :)

merhaba ben geldıım

hoşgeldin selam nasılsın ??

slm kızlar ben de geçen yıl iki tane düşük yaptım kan pıhtılaşması varmış bende şimdi 8 ay geçti ve artık bebek istiyoruz şu an adetim ama inşallah bu ay hamile kalırım :)

merhaba, hoşgeldin .. kan pıhtılaşmasıyla ilgili iki arkadaşımız var burda birinin de düşükleri oldu şuan hamile değil, diğeri şuan hamile iğnelerle beraber gebeliği sürüyor inşallah aksilik olmadan alıcak kucağına .. ihtiyacın olan bilgi olursa sana yardmcı olurlar canım :) bu arada inşallah hemen gebe kalırsın canım :)

bende evdeyım bıraz ev ısı yaptım sımdıde konusmak ıstedım

iyi etmişsin canım benm de bi ütü var üfff akşamları eve gidince bi de onlaraı halletmeye çalşyrum

ipekim nasılsın

hoşgeldin tatlım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ???

Merhaba nın anlamını bılen var mı arkadaslar ıcınızde ıpekcım sen bılıyormusun

canm ya bilydum hatta ilginç bişeydi sanki ama inan hatrlayamadım şimdi :44::44::44::44:

çok şükür iyi diyelim iyi olalım nolsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…