- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.961
çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))
hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
sen çevreye odaklanma bitanemmm onlra bakersan hersene doğurman lazımmmm
sen hepp ii düşünn evliliğin yeni dahaa Allahın izniyle hayırlsı ile olurr bebeğnn sen yeterki sters yapp rahat ol
hoşgeldin canım aramıza
sen gel arada yanımıza hiç sıkıntın stresin kalmaz Allah ın izni ile..........
hem daha çook yenisin Allah nasip ettiyse olur hiç kafanı takma..
bak ben 7 yıl olacak evleneli:123: bazen çook üzüldüğümzamanlar oluyo bazende önemsemiyorum ...
inş bitanem..sizde bana morel veriyosunuz sağolunherşeyin hayırlıyıııı melekimmmmm sen çok güçlü bir kızıın rabbim senin sabrını gücünü hepimize versiin inş...
Günaydııınnnnnnn hayırlı cumalar kızçelerimmmmmmmmm
nihayet hafta sonunu getirdik beaaa
aramıza hoşgeldin turkuazımmm
turkuazım daha çok yenisin panik yapma.. bende 3 yıllık ewliyim 6 aydır istiyoruz.. daha Rabbim nasip etmedi.
ama ben tüm kalbimle inanıyorum yakın zamanda olacak
hatta bişi daha hissediorumm ki inşallahhh olurrr basamla en yakın zamanda aynı zamanda hamiş kalcazdimi basammm belkimde bu ay
yaaa siz nasil biseysiniz böyle..:))valla şimdiden sıkıntım derdim eridi gitti sanki..:) inşallah ya ben aslında takmamaya çalışıyorum ama eşimi düşündükçe..ne biliyim..sanki hiç hamile kalamiyacakmisim gibi geliyor..;(inşallah..dediğin gibi olur..:)boğazımi tutabilirsem tabi..:)
öyle valla hayırlısı..ben stres yapınca soluğu buzdolabının içinde alanlardanim..:) bekarken düzensizlik icin doktora gittim..o da kilo ver dedi de öyle hemencecik de verilmiyor ki..
günaydın kızlar sanırım sorunlar kilolardan açılmış e acık bende de var napalım kadınların ortak derdi ama ban büyk başarıya ulaştım eşimle tanıştığımda 96 kiloydum evlendiğimde 75 oldum ama ben kilo mu göstermeyenlerdenim boyum uzun ama şimdi hafif aldım rahatlık stres napalım eeee ne var ne yok nasılsınız
canım inşallahh en yakın zamanda inşallah hayırlısıyla eli kolu bacağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim..
buarada benimde fazlalıklar var ama napim sinirlensemde üzülsemde sevinsemde hamidi gırtlak tumba yatak paso yiyommm :125::125::125::125: inşallah sorun olmaz .. gerçi Rabbim isteyince 150 kg dahi olsan verir, istemeyince 50 kilo olsan vermez..
hayırlısı dielimm...
günaydınnnnnn ipemmmmmmm
rabbim bu cuma gününün hatırına hepimizinyuzunu guldursun..inşallah ya..bu stresten kurtulmak istiyorum bütün hayatımın akışını durdurdu resmen..sanki hayatımın amacı hamile kalmakmis gibi..
canim bak ben 7 aydir hamileyim ilk bastan beri deniyoruz...ama elden gelen birsey yok. Herseyde vardir bir hayir diyorum ben...bende senin gibi hamilelik belirtileri yasadim...(kusmalar, bas dönmeleri)...piskolojik olarak öyle oluyorsun...ama takma kafana fazla...yani unutmaya calis...ne kadar takarsan o kadar gecikiyor canim bebis...haberin olsun..
icini rahatlatmak icinde: bir yerde okudum kimse kisir degilmis, tek zaman gerekirmis...ortalama 5,5 ayda hamile kalinirmis (stres olmadan)
inş.. kızçemmmmmilk bir yılda olmassaa sters yapmayınn canlrım doktorlar bile söylüyor sadece yatağa girerkenn bebek düşünerek ilkişki olmasınn stersizz olsunn Allahta iizn verisee hepimizn gelicek meleğii
inş...
kıss 7 aydır hemişim yazdın yaAllah söyletti zaar
rabbim bu cuma gününün hatırına hepimizinyuzunu guldursun..inşallah ya..bu stresten kurtulmak istiyorum bütün hayatımın akışını durdurdu resmen..sanki hayatımın amacı hamile kalmakmis gibi..
ohhhh gözünüzz aydınn basamm inş.. artık kalıcı gelmiştir güneşş sizeee
ay canım ya inşallah..sizinde rabbim muradinizi versin tez zamanda..ama ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim..biraz kilo var..veremiyorum da..ondan mi diye düşünüyorum..kilo veremediğim icin kendime kızıyorum..kizdikca da yiyorum..hep bu kısır döngü..:) 20 yaşındayım bu arada..:)
evet ipekim kıscemtemmuz 2006 da dünya evine :123::123:girdik kocişimle
ya sen ne zaman evlendin tarih
yakınsa tarihler beraber kutlarız burda
ahanda denk geldi işteyılları aynı değil ama ayları aynı o zaman beraber yaparız pastayı kızlara
ben temmuz 2 sen temmuz kaç bi süleyiver bakim
ipemmm doğru dion walla ama napim yaa 2 yılda 30 kiloya yakın kg almıştımher haliyle çok güzel olduklarına emin olduğum kızçelerimmama olmas böle kilo vermek sağlıktan ileri gelen, genç yaşımızda yapması çok daha kolay olan, kilo verildikçe vücudun şifa bulması kesin olan bir aktivitedir imkanı olan lütfen diyetisyene gitsin :26: olmayan kızçelerim de kendinize bir porgram çizin biraz az yemek, ekmeği kesmekve spordan oluşan bir porgramla nasıl hafiflediğinize siz bile şaşıracaksınız abla tavsiyesi olaak alın bunu lütfen bu yaşlarda önüne geçmezseniz ilerde daha zor olur kızçelerim benm eee bebişlerinize nasl koşturcaksınz böle tombik tombik :26: hem bebişe yer açın, doldurmuşunuz göbüşleri nere gelsin yavrucak
hakılısn ipek kıscem...her haliyle çok güzel olduklarına emin olduğum kızçelerimmama olmas böle kilo vermek sağlıktan ileri gelen, genç yaşımızda yapması çok daha kolay olan, kilo verildikçe vücudun şifa bulması kesin olan bir aktivitedir imkanı olan lütfen diyetisyene gitsin :26: olmayan kızçelerim de kendinize bir porgram çizin biraz az yemek, ekmeği kesmekve spordan oluşan bir porgramla nasıl hafiflediğinize siz bile şaşıracaksınız abla tavsiyesi olaak alın bunu lütfen bu yaşlarda önüne geçmezseniz ilerde daha zor olur kızçelerim benm eee bebişlerinize nasl koşturcaksınz böle tombik tombik :26: hem bebişe yer açın, doldurmuşunuz göbüşleri nere gelsin yavrucak
hoşgeldin kızçemmmm
hayatımızın amacı Rabbimize hayırlı kullar, ailemize yurdumuza faydalı insanlar olabilmek quzum .. bunların yanında varsa nasipte güzel evlat yetiştiren anne olabilmek de cabası tabiki :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?