Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))

tamm yerine geldnnnn turkuazımmmmm burda seninle arkadaş olupp derdini dinlemek isteyenn bir sürü kızçee varrrr

hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..

daha çokk erken bebemmm sters herşeye engell rahat olmaya çalışş

herşeyin hayırlıyıııı melekimmmmm sen çok güçlü bir kızıın rabbim senin sabrını gücünü hepimize versiin inş...

inş.. kızçemmmmm ilk bir yılda olmassaa sters yapmayınn canlrım doktorlar bile söylüyor sadece yatağa girerkenn bebek düşünerek ilkişki olmasınn stersizz olsunn Allahta iizn verisee hepimizn gelicek meleğii
inş...

kızla dün cici annemle gezmelere gittik akrabalardan bşiri daha çocuk yok mu dedi ben de düşünmyoruz daha reken dedim ben dedi 5 aylık evliydim adım kısıra çkmıştı çocuğu olmuyo diye sen 7 ay oldu yap bi tanediyo bana bizim derdimiz elalemi yoruyo valla sana ne keyfim ne zaman isterse ozmn yaparım o kadının halası demiş ona 5 aydır olmayınca eskiler bardağa kiprit atar bellerini tuttururlarmış bel kaymasından da çocuk olmuyormus kızlar yada eczanede yakı vaarmış onu anlattı ertesi ay hamile kalmış o kadın

öyle valla hayırlısı..ben stres yapınca soluğu buzdolabının içinde alanlardanim..:) bekarken düzensizlik icin doktora gittim..o da kilo ver dedi de öyle hemencecik de verilmiyor ki..

her haliyle çok güzel olduklarına emin olduğum kızçelerimm ama olmas böle kilo vermek sağlıktan ileri gelen, genç yaşımızda yapması çok daha kolay olan, kilo verildikçe vücudun şifa bulması kesin olan bir aktivitedir imkanı olan lütfen diyetisyene gitsin :26: olmayan kızçelerim de kendinize bir porgram çizin biraz az yemek, ekmeği kesmekve spordan oluşan bir porgramla nasıl hafiflediğinize siz bile şaşıracaksınız abla tavsiyesi olaak alın bunu lütfen bu yaşlarda önüne geçmezseniz ilerde daha zor olur kızçelerim benm eee bebişlerinize nasl koşturcaksınz böle tombik tombik :26: hem bebişe yer açın, doldurmuşunuz göbüşleri nere gelsin yavrucak

günaydınnnnnn ipemmmmmmm

hoşgeldin kızçemmmm

rabbim bu cuma gününün hatırına hepimizinyuzunu guldursun..inşallah ya..bu stresten kurtulmak istiyorum bütün hayatımın akışını durdurdu resmen..sanki hayatımın amacı hamile kalmakmis gibi..

hayatımızın amacı Rabbimize hayırlı kullar, ailemize yurdumuza faydalı insanlar olabilmek quzum .. bunların yanında varsa nasipte güzel evlat yetiştiren anne olabilmek de cabası tabiki :13:

Allah söletti basamaaa inş...

Nazımmmmmmmm hoşgeldin bebemmmm
nihayet hafta sonunu getirdik bea v
inşallah hepimizin olcakkk topiğimiz uğurlu maşşallah

rabbim bu cuma gününün hatırına hepimizinyuzunu guldursun..inşallah ya..bu stresten kurtulmak istiyorum bütün hayatımın akışını durdurdu resmen..sanki hayatımın amacı hamile kalmakmis gibi..

insallah güldürür canim...sen hayirlisini iste herseyin rabbimden.
evet herkes öyle düsünüyor, bu piskolojik olmus, ama bir müddet sonra sende anlicaksin, cok stres yaptiginin....bebis o yüzden gelmiyor canim...adetin düzenlimi senin?

ohhhh gözünüzz aydınn basamm inş.. artık kalıcı gelmiştir güneşş sizeee

ayyy herkez burda bunalmisti canim ya....günes gördü yüzümüz....

insallah kalicidir (hic sanmiyorum yaaa...

sen napiorsun canim

kızçemmm gerekezz tsrese girmişinn beaa şimdidennn att bu düşüncelerii kafacındannn relaks ıollll

ahanda denk geldi işte yılları aynı değil ama ayları aynı o zaman beraber yaparız pastayı kızlara
ben temmuz 2 sen temmuz kaç bi süleyiver bakim

ohhhh gene bizede yaradııı gelsinnn pastalarrrrrrrrrrrrr :125::125::125::125::125::125::125:

ipemmm doğru dion walla ama napim yaa 2 yılda 30 kiloya yakın kg almıştım öle haptan hastalıktan filan değil.. harbi harbi :125: ve sitresten ve fazla rahatlıktan sanırım.. 15ini verdim kaldı 15 kg oda gitmio

hakılısn ipek kıscem...
bence genç yaşta biraz dikkat edilmeli kilo ile boy orantılı olmalı buda ellerinden gelir isterleerse kızların...
ben evlendiğimde 54 kiloydum inan daha 60 kiloyu görmedim hiç şu an 58 59 kiloyum...
gerçi ben yiyipte alamayanlardanım
şu güzel boğazcığımdan herbişeyler geçer ama aileden gelen bişey benimkisi ne yersemde yaramıyo bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…