Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

demek sabah toplanip böyle konusuyodunuz he

hep merak ediyodum sabahleyin toplanip nasi ve ne konusuyolar diyeeee

ama hic canim yazmakta istemedi sabah sabahhhh aliskin degilim yaaa

yaww illa gecekushu mu olmak lazm kızçem yaa

Herkese merhabaaaa,, kizlar bir kisa ozet gecin herkes iyimi???

miamore hoşgeldin cnm :) herkes iyi kızçeler de gecikmeler hasıl oldu bu aya ama tetslet negatif .. zuhal dün dra gitmiş belki laç vericekti dru zökülsün die .. mersahım da bugn yarn gitcekti dr arıydu o da.. başka da bişey bilmyrum ben :44::44::44::44:

Herkese merhabaaaa,, kizlar bir kisa ozet gecin herkes iyimi???
merheba kiscemmm
dün yapayalnız kaldık topikte dilekciğimle kimsecikler yoktu bekledm ama kimse gelmedi (( nerlerdeydiniz neden gelmediniz

peri kiscem ben iki gündür misafirlikteydim cünküm rahat girememistim ama morem gennellikle hep topikteydi

niceee 6 yıllaraaaa melekimmmmmm
amiiiin bitanem sağolasın
ilk defa günaydin diycem kisciklarim sizleree
bende sana ilk defa günaydındiyorum sanırım günaydın bebem hoşgeldin
ohhhh gene bizede yaradııı gelsinnn pastalarrrrrrrrrrrrr :125::125::125::125::125::125::125:
afiyet olsun canım inş temmuzda kutlama var size pasta yapıcam kendi elciklerimle
demek sabah toplanip böyle konusuyodunuz he

hep merak ediyodum sabahleyin toplanip nasi ve ne konusuyolar diyeeee

melekmmmm canımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

ohhh ne güzel melekimmm yaaa...paso :125::125::125:ye ama kg alma
ben hiç kupkuru olmadım hep balıketliydim ama ewlilik yaradımı nedir kocişte bende fırladık 2 yılda
işte bu son 1 yıldır normale döndük azcıkın

yok gerek yok peri kiscem bende artikin gece kusulugundan istafami verdim morem kiziyo cünkümmmsizin gibim sabah bülbülü olmak istiyom adayim simcilikk sadeceee

Hosbuldummmm hintipekcimmmm. Hayirlisi olsunnnn. Adetler baharda hep sacmalar. Hazirlikli olun uzmeyin kendinizi

ilk defa günaydin diycem kisciklarim sizleree

ohhhh gene bizede yaradııı gelsinnn pastalarrrrrrrrrrrrr :125::125::125::125::125::125::125:

geriden geriden geliyo yine yavrum yaa

ipemmm doğru dion walla ama napim yaa 2 yılda 30 kiloya yakın kg almıştım öle haptan hastalıktan filan değil.. harbi harbi :125: ve sitresten ve fazla rahatlıktan sanırım.. 15ini verdim kaldı 15 kg oda gitmio

gider canım sen yeterki iste.. bi arkadaşım eşiyle beraber yapıyo zayen diyeti birlikte kilo aldık birlikte vercez diyolaa benm çok fazla kilom yok ama 2-4 arası vermek istiyorum bakalım bugnden itibaren başlıcam ???

yaa ben bi böle olamadm yersem anında alırım ama dikkatli olmaya çalışıyorum işte ben de..

merheba kiscemmm

peri kiscem ben iki gündür misafirlikteydim cünküm rahat girememistim ama morem gennellikle hep topikteydi

yaww moremde yoktu galiba o da anneciğine gitti?? ben de bu akşam anneciğime gidicem inşallah yaa çok oldu göremedm anacğmı

yok gerek yok peri kiscem bende artikin gece kusulugundan istafami verdim morem kiziyo cünkümmmsizin gibim sabah bülbülü olmak istiyom adayim simcilikk sadeceee

ohh bülbül gibim şakı sende yasakım

dün yapayalnız kaldık topikte dilekciğimle kimsecikler yoktu bekledm ama kimse gelmedi (( nerlerdeydiniz neden gelmediniz
haklısın ipemmm bende dün bakındım bakındımmm kimsecikler yok çıktım

hosbuldum kiscemmm
esrarengizim kiscem demek sen sabah konusuyodun öglenleri bi konusamiyoduk
ewet canım sabahları daha bi sakin oluyorum malum işteyim.. işten dolayı öğlen ara ara girdiğimden şöyle ağız tadıyla çen çen yapamıyorum.. genelde hep sabahları burdayım yani yasakımm..
ozaman ne diyoruzzz yasakımmm sabah toplantılarımıza hoşgeldinnnnnn :

selam kızlar naber

iyiyiz canım senden nbrr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…