- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.981
ilk defa günaydin diycem kisciklarim sizleree
demek sabah toplanip böyle konusuyodunuz he
hep merak ediyodum sabahleyin toplanip nasi ve ne konusuyolar diyeeee
hosbuldum kiscemmmyasakımmmmmmmm hoşgeldinnnnn günaydın bebemmmmm
ama hic canim yazmakta istemedi sabah sabahhhh aliskin degilim yaaa
Herkese merhabaaaa,, kizlar bir kisa ozet gecin herkes iyimi???
merheba kiscemmmHerkese merhabaaaa,, kizlar bir kisa ozet gecin herkes iyimi???
dün yapayalnız kaldık topikte dilekciğimle kimsecikler yoktubekledm ama kimse gelmedi (( nerlerdeydiniz neden gelmediniz
amiiiin bitanem sağolasınniceee 6 yıllaraaaa melekimmmmmm
bende sana ilk defa günaydınilk defa günaydin diycem kisciklarim sizleree
afiyet olsun canım inş temmuzda kutlama var size pasta yapıcam kendi elciklerimleohhhh gene bizede yaradııı gelsinnn pastalarrrrrrrrrrrrr:125::125::125::125::125::125::125:
melekmmmm canımmmmmmmmmmm
hakılısn ipek kıscem...
bence genç yaşta biraz dikkat edilmeli kilo ile boy orantılı olmalı buda ellerinden gelir isterleerse kızların...
ben evlendiğimde 54 kiloydum inan daha 60 kiloyu görmedim hiç şu an 58 59 kiloyum...
gerçi ben yiyiptealamayanlardanım
şu güzel boğazcığımdanherbişeyler geçer ama aileden gelen bişey benimkisi ne yersemde yaramıyo bana
yaww illa gecekushu mu olmak lazm kızçem yaa
miamore hoşgeldin cnm :) herkes iyi kızçeler de gecikmeler hasıl oldu bu aya ama tetslet negatif .. zuhal dün dra gitmiş belki laç vericekti dru zökülsün die .. mersahım da bugn yarn gitcekti dr arıydu o da.. başka da bişey bilmyrum ben :44::44::44::44:
amiiiin bitanem sağolasın
bende sana ilk defa günaydındiyorum sanırım günaydın bebem hoşgeldin
afiyet olsun canım inş temmuzda kutlama var size pasta yapıcam kendi elciklerimle
yaww illa gecekushu mu olmak lazm kızçem yaa
miamore hoşgeldin cnm :) herkes iyi kızçeler de gecikmeler hasıl oldu bu aya ama tetslet negatif .. zuhal dün dra gitmiş belki laç vericekti dru zökülsün die .. mersahım da bugn yarn gitcekti dr arıydu o da.. başka da bişey bilmyrum ben :44::44::44::44:
Allah söletti basamaaa inş...
ohhhh gene bizede yaradııı gelsinnn pastalarrrrrrrrrrrrr:125::125::125::125::125::125::125:
ipemmm doğru dion walla ama napim yaa 2 yılda 30 kiloya yakın kg almıştımöle haptan hastalıktan filan değil.. harbi harbi :125: ve sitresten ve fazla rahatlıktan sanırım.. 15ini verdim kaldı 15 kg oda gitmio
hakılısn ipek kıscem...
bence genç yaşta biraz dikkat edilmeli kilo ile boy orantılı olmalı buda ellerinden gelir isterleerse kızların...
ben evlendiğimde 54 kiloydum inan daha 60 kiloyu görmedim hiç şu an 58 59 kiloyum...
gerçi ben yiyiptealamayanlardanım
şu güzel boğazcığımdanherbişeyler geçer ama aileden gelen bişey benimkisi ne yersemde yaramıyo bana
merheba kiscemmm
peri kiscem ben iki gündür misafirlikteydim cünküm rahat girememistim ama morem gennellikle hep topikteydi
yok gerek yok peri kiscem bende artikin gece kusulugundan istafami verdim morem kiziyo cünkümmmsizin gibim sabah bülbülü olmak istiyom adayim simcilikk sadeceee
haklısın ipemmm bende dün bakındım bakındımmm kimsecikler yok çıktımdün yapayalnız kaldık topikte dilekciğimle kimsecikler yoktubekledm ama kimse gelmedi (( nerlerdeydiniz neden gelmediniz
ewet canım sabahları daha bi sakin oluyorum malum işteyim.. işten dolayı öğlen ara ara girdiğimden şöyle ağız tadıyla çen çen yapamıyorum..hosbuldum kiscemmm
esrarengizim kiscem demek sen sabah konusuyodun öglenleri bi konusamiyoduk
selam kızlar naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?