Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evlenmeden once duzensizdi canım...ama evlendigimden beri 35 gunde bir oluyo..

ooyy yasakımmmmm senmisnnnnn

günün aydınn olsunnn

şagınımmm

valla benim moremmmbak gördünmü neelr oluyomus ben bu saatte yaninizdayimm

ecep birinden güzel habermi gelecekkkk sana ne diyim ben bilem sasginim halen kendimde degilim bu saatte yaziyom diyeee

Hosbuldummmm hintipekcimmmm. Hayirlisi olsunnnn. Adetler baharda hep sacmalar. Hazirlikli olun uzmeyin kendinizi

bemki 4 mevsim saçmaladığından alışkınım kızçelerimiz üzülmesin bence de zuhal çok kafaya takmıştı, önceden hiç olmuyomuş diye baya bi gerildi.. snra doktora gitti şimdi de kafasını dağıtmak için topiğe sık gelemeyebilrm dedi cnm aklına gelmesin diye yani ...

selam kızlar naber
hoşgeldin canım
canım benim ki genetik annem babamda zayıf ...
ben ne yesemde yaramıyo bana..
sende dikkat et biraz madem çünkü hamile kalıncada alırsın çook kilo
eşimde zayıftı evlendiğimizde şimdi o aldı kilo ama boyu var onunda
yok gerek yok peri kiscem bende artikin gece kusulugundan istafami verdim morem kiziyo cünkümmmsizin gibim sabah bülbülü olmak istiyom adayim simcilikk sadeceee
hadi bakalım inş
melekim sende burdamisinn

du bi sarilimm
bende sabah bülbülüyüm canım bende sana sarılım
2 gündür yırttın yemek yapmaktan bugün kararlımısın patates kızartmasına

melekim patateste kararliyimda herif evde bugün istegide bitmiyobide öglen misafirim gelecekk biseyler yapmaliyimmbu gün yien baya islerim vaa

Canim benim iste bu kadar cok takmaktan olmuyor zaten. Ne kadar takmiyorum desende takiliyor. Bence once bunu cozmek lazim

valla benim moremmmbak gördünmü neelr oluyomus ben bu saatte yaninizdayimm

ecep birinden güzel habermi gelecekkkk sana ne diyim ben bilem sasginim halen kendimde degilim bu saatte yaziyom diyeee

yaww sormaaa yasakımm erken mi kalktınn yoğsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…