- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.021
yasakım sankim hiç tanımadğının hanımların altın gününe gelmiş gibisin yaw
maşşalhh her böleee
yaww sormaaa yasakımm erken mi kalktınn yoğsammmm
ay peri kisim nerden aklina geliyo böyle laflarrr
kiscem valla bi tuhaf oldumsanki yabanci bi topikte gibiyimm
yasakım sankim hiç tanımadğının hanımların altın gününe gelmiş gibisin yaw
o zaman sen ona de ki bugün sana yemek yapsın aşkım bitanemmelekim patateste kararliyimda herif evde bugün istegide bitmiyobide öglen misafirim gelecekk biseyler yapmaliyimm bu gün yien baya islerim vaa
ay peri kisim nerden aklina geliyo böyle laflarrr
melekim patateste kararliyimda herif evde bugün istegide bitmiyobide öglen misafirim gelecekk biseyler yapmaliyimm bu gün yien baya islerim vaa
o zaman sen ona de ki bugün sana yemek yapsın aşkım bitanembugünde senin yemekciklerini yemek canım istedi de ...
ben bazen pazar günleri kahvaltı hazırlamak zor gelince bu taktiği uyguluyomtutuyo hep tavsiye ederim
misafirine ne yapcan öğlen için
ya nebilem çok severim böle orjinal lafları hem yerinde hem komik oluca süper oluyo
farkettim kızçem yanerdeyse siz kimsiniz, ne zamandır bebe istynuz die sorcan
benim eşimde boydan kurtarıo zaten canımmcanım benim ki genetik annem babamda zayıf ...
ben ne yesemde yaramıyo bana..
sende dikkat et biraz madem çünkü hamile kalıncada alırsın çook kilo
eşimde zayıftı evlendiğimizde şimdi o aldı kilo ama boyu var onunda
topiğimize hoşgeldiniz efendimmm tanışalımmıay peri kisim nerden aklina geliyo böyle laflarrr
maşşalhh her böleee
doru
sanama kiscem eger 35 günü asmayip yine reglin geliyosa bisey yoktur ama mesala bi ay olmayip diger ay oluyosan o zaman sorun var demektirrr.mesaal regl düzenin nasi bi yazsaana kiscemm..
ya nebilem çok severim böle orjinal lafları hem yerinde hem komik oluca süper oluyo
he moremmm herif uyandirdi sabahin köründe tepemde doktora randevu aliyo kendisi icinnbenide uyku tutmadi artikin kalktimm
oooo maşallah yapmışsın hemencik misafirine hazırlık..mercimek köftesi ve hancekimin bi poacasi vardi ondan yaptim belkim bide patates saalatasi yeterrmelekim benim herif benden uyuanik hemen diyoki senin elinden yedigin daaha tatli kendim yapinca zevk almiyom diyo brnde safim ya vala hemen kaniyommm
o zaman sen ona de ki bugün sana yemek yapsın aşkım bitanembugünde senin yemekciklerini yemek canım istedi de ...
ben bazen pazar günleri kahvaltı hazırlamak zor gelince bu taktiği uyguluyomtutuyo hep tavsiye ederim
misafirine ne yapcan öğlen için
haa sen ondann kalktınnnnn yasakımmm
ahhh canımm kıyamannnn yardıma gelemmmm
tanıtıyım kendimi ben melek 181çıkardınmı yasakım biyerlerden
benim eşimde boydan kurtarıo zaten canımmzaten vücut çalışma filanda varmış zamanında. eskiye dönmek onun için zor olmadı bende birazcık kaldı ama artık düzene girdik şükür zamanla vericem inşallah.. ama dr lar kaç kg ile hamiş olduğun değil hamilelikte kaç kg aldığın önemli diolar. benim arkadaş 110 ile kalmıştı. 120 le doğuma girdi.. şükür okadar ciddi rakamlarda değilim ama toplamasaydım olurdum
topiğimize hoşgeldiniz efendimmm tanışalımmı
aman nazımmmmm nazar değimesinnn tü tü tüüü
Puhahahahaha super yaaaaaaaa hahahaha hala guluyom
Puhahahahaha super yaaaaaaaa hahahaha hala guluyom
Canim benim iste bu kadar cok takmaktan olmuyor zaten. Ne kadar takmiyorum desende takiliyor. Bence once bunu cozmek lazim
ayennnnnn ipemmmmm hayy ağzınnn bal yisinnn
sabahın körü derken kaç oluyo yasakım merak ettim yaa ??
he moremmm herif uyandirdi sabahin köründe tepemde doktora randevu aliyo kendisi icinnbenide uyku tutmadi artikin kalktimm
test ne yaptinmi turkuaz ksicemmmvalla altı aydır böyle ama bekarken 40 45 gunde bir olduğu oluyodu..evlendigimden beri ilk kez bu ay geciktim 1 hafta ara ara kahverengi akintim oluyo..bende ümitlendim haliyle..hamile olabilir miyim diye..kasik ve bel agrim var hala..ama gelmedi kırmızılar..:)
olsunn beaa yasakım ama bak alımışınnnn uykunu belli formun yerindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?